126

Марина

преди 1 година

Христо Иванов е кукла на конци на олигарха Иво Прокопиев.

125

Асен

преди 1 година

Демократична България къде са тръгнали и те, взели дали, пълен погром са.

124

Дани

преди 1 година

ДБ не разбрах защо се бутат пак на избори

123

Бербок

преди 1 година

Да бъдем реалисти . Пртия , която печелини избори е партия ,която има минимум 121 места в парламента и може да прокарва собствени закони . На последните избори герб, първа политическа сила имаха под 700 хиляди гласоподавателя от 6 милиона български граждани , които имат право на глас . Това прави около 11% подкрепа за ПЪРВАТА политическа сила , няма смисъл да говоря за останалите .

122

Иван радоев

преди 1 година

Къде раздават наркотиците?

121

ха-ха-хи...

преди 1 година

ДБ и ПП тръгват за Орландовци под акомпанимент на Ицо Хазарта...

120

Разочарована

преди 1 година

Гледахме го този филм с Ицо - не му в мястото в Парламента. Тази коалиция е някакъв сбирщайн от хора с неясни цели и желание за бързо забогатяване. За съжаление излъгаха много хора в началото. За мен те не са алтернатива на статуквото защото създават същите модели. Аз виждам само една партия, която иска да работи за България.

119

R.A.T.M

преди 1 година

Българската демокрация в началото се оказа клептокрация, сега все по-често си мисля, че вече е инептокрация система в която най-малко подготвените да управляват са избрани от най-малко подготвените да произвеждат, а тези, които са най-малко подготвени да осигурят препитанието си, са възнаградени с блага и услуги, платени с наложените данъци върху работата и богатството на все по-малкото производители.

118

Ни.промяна,ни.подмян

преди 1 година

Нищо не направиха, нито промяна, нито подмяна. Розови лъжи

117

Анонимен

преди 1 година

Пръвият път 32% заедно. После имахте 27%. Сега ви дават 25%, ама аз се съмнявам, че ще имате и 21%. Изгубихте 1/3 от подкрепта си. Къде се навирате?

116

Анонимен

преди 1 година

Значи - Хазарта е добър, Трифонов лош, защото ... Ами те и двамата са ръсили КАКВИ ли не простотии през години, застава ли зад кампании, критикували са политика, обществени пробелмии прочие ... Разликата между тях е, че едния рапира, а другия чалгира.

115

Анонимен

преди 1 година

Ицо Хазарта е непобедима карта, бе ей!

114

Анонимен

преди 1 година

Тоя наркоман и пpocтак е направо икона за нивото и интелекта на мaлoyмницитe, които гласуват за Коалицията на войната. Тоя наркоман горкият дори не може да разбере, ще ако спечелят изборите тия ще вкарат България във война и той какъвто е нещастен и неориентиран най-вероятно ще е сред първите загинали!

113

Анонимен

преди 1 година

Майко мила! Никакви,ама никакви поуки не са си взели тези ПП!!!! А така се кълнеше Кирил Петков!

112

Илия

преди 1 година

До АнонименПаричките не са от америка, а от джипа в който седя 10 мин. пред парламента. От обажданията до Маджо и т.н. Не ме правете на хахо....

111

Венци

преди 1 година

Хазарта как се съгласи да са заедно с тия от ДБ не знам просто

110

Анонимен

преди 1 година

Какви качества има тоя човек. Миналата година когато за пръв път влезе в парламента излезе на трибуната и ехидно попита Герб : Вие знаете ли ме кой съм аз. Тогава ми напомни печалноизвестния герой на знаменития АК.

109

Анонимен

преди 1 година

Колегата е прав мъпет шоу са ако спечелят значи толкова им акъла на беге.

108

Анонимен

преди 1 година

ДСБ на времето имаха някакъв електорат и на него се крепи и малката и голямата коалиция. Останалите са гола вода ако не са паричките от америка

107

Анонимен

преди 1 година

От заглавието излиза че тея са тръгнали от провинцията към софия да я превземат едва ли не .Абе софиянци вземете се в ръце. За смях сте...