51

До Укро феновете

преди 1 година

Нацистите посягат вече и на православната църква ! За това ли ги подкрепяте ? Господ бави но не забравя ! А иначе се възмущавахте че комунистите правиха същото ? Лицемери !

50

Em

преди 1 година

До О БожеТе всичките руски духовници все са от КГБ-то.

49

Анонимен

преди 1 година

Киевските фашисти и наркомани могат да воюват само срещу свещеници, жени, деца и старци! Като видят руските войски ceppaт в гащите и бягат с 300 км/ч!!! Нещастници!!!

48

Анонимен

преди 1 година

Това някаква Украинска Религиозна Инквизиция ли е? А Запада що си мълчи? Знаете ли кво ще стане ако в Берлин пленя един имам или рабин??

47

О Боже

преди 1 година

И това доживях, укрите взели свищенници за военно пленници!

46

Бай Дрън

преди 1 година

Майко мила...не вярвах, че и това доживях в тая война-28 живота срещу само един...

45

Бай Дрън

преди 1 година

Какво ли са си казали рйснаците за войничетата...пак ще дойдете при нас, идете малко си починете.

44

Анонимен

преди 1 година

Украинските фашисти нападнаха православните църкви в Украйна, биха монаси, свещеници, жени и старци. Отвличат и изтезават невинни хора само защото изповядват, че са православни. Сега разменят отвлечените хора 1 невинен свещеник за 28 нацистки военнопрестъпници. Обаче Господ гледа и ще ги накаже страшно! Русия започна операцията за денацификация на Украйна за да няма повече нападения на православни храмове и побой, отвличания и изтезания на християни. Бог да помага на Русия и на руските войски!

43

Анонимен

преди 1 година

Това не са духовници, а ченгета в расо. Има огромна разлика.

42

Перукан

преди 1 година

До 45 lol нееднократно Украйна заяви, че за тях е най-важното да върнат пленените си войници. Обесването на един шпионин не носи нищо. Размяната му за 28 защитници на страната носи.............. 28 защитници на страната.

41

G.I. Joe

преди 1 година

Доста е пял този поп на господарите си от Кремъл иначе за какво ще им е обикновен поп :)

40

Анонимен

преди 1 година

Последно духовници са пленявани малко след откриването на Америка към 1500ната година

39

lol

преди 1 година

По време на война шпионите ги бесят, а не ги разменят. Тоя поп е бил бая високо в йерархията на КГБ щом са го разменили за 28 войника. Иначе рашките са известни с изнудванията си - неслучайно размениха търговец на оръжие за баскетболистка хваната с трева.

38

Перукан

преди 1 година

До 40 Защото 1 КГБ офицер не струва колкото 1 редови войник. Същото беше и като размениха Медведчук. Редовни войници "ще си наберат" набързо я от Бурятия, я от Ингушетия.

37

Анонимен

преди 1 година

Католиците урки им викат свещеници, духовници е в православието :))) В католическата църква им викат така, какво се правят поляците на интересни :))) Зеленски не беше ли евреин, че се е загрижил за християнството :)))

36

Замяна

преди 1 година

На цивилни срещу военни? Чист тероризъм.

35

Анонимен

преди 1 година

"Киев размени духовници от УПЦ за свои войници" А ,че защо разменя духовници за войници ,нали имаха много пленени и предали се руски войници ,да разменят тях ?

34

укросатанистите

преди 1 година

Укросатанистите гонят славянството - изненадани имали? Измислените обвинения за шпионаж някой проверил ли гие ? питам нашите продажни американофили! Вие каква религия изповядвате? православна или католическа?

33

Анонимен

преди 1 година

Пълно е с такива рашистки агенти и в Българската прсвославна църква

32

АнонимеН

преди 1 година

ПОРЕДНОТО ПАДЕНИЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ! КГБ ПОПОВЕ ДОНОСНИЦИ