34

чичо данчо от село

преди 15 години

Да Ви кажа и мойта кола я бяха откраднали.И взеха ,че я намериха полицаите.Маму стара не мога да се оттърва от туй москве.в кой вестникк да похваля полицаите?

33

почитател

преди 15 години

Това са битовизми. Е доказа се ,че крадците не подбират .Ами Данче да беше и гараж си построила,че и пазванти да беше си сложила. Щом имаш пари за къща ,ще требе и такива екстри. А ти по тънката лайсна. А немой така.

32

преди 15 години

DAN4E,MOGA DA TI POMOGNA,AKO NESTO LIPSVA,OSOBENNO SKOROSTEN LOST!!!!!!!!

31

преди 15 години

Същата банда след концерта на Металика ми надраска колата и написа на вратата "Металикъ"... Моля да си поправят грешката защото така излиза че аз съм неграмотен... Колата си е на същото място-само да поправят последната буква моля... Благодаря предварително!

30

преди 15 години

Горката тя , сега трябва да се вози в автобуса :(

29

А

преди 15 години

Сега вече ще спя спокойно.Много се бях притеснила за нея.Горката , какво щеше да прави. Чудя се защо ни занимават с колата на Данчето

28

radi

преди 15 години

А може просто да е поредната отчаяна ПиАр акция за позабравеното Данче

27

преди 15 години

Ето на това му викам новина. Какво са тръгнали да ме занимават с неща като "Трима пребиха старица за 20 лева"...

26

агу гу

преди 15 години

Сега остава на баба ви Лили да и откраднат гримовете и на баба Евро тълковния речник и съвсем ще я втасаме :) хиххихи браво на Днес.бг за хубавата новина! Сън не ме хвана да я мисля Данчето. Интересува ме нищо толкова интересно ли не се случва по света, че пишат за откраднати обувки и дискове??Напишете че Азис си е сменил пола, или че Доган го е блъснал турски ТИР - това е новина!

25

mwn

преди 15 години

mnogo drebni i zlobni dushitzi ima v tova BG beiiiiiii! uzasen narod, sbirstina gastnitzi! kato niama kakvo da napishete pod tupata i bez tova statia-po -dobre ne si izlivaite zlobata. na umrialo kuche noz vadite. sto ne si napunete mozutzite za nesto polezno i hubavo, a???

24

грОзи

преди 15 години

а гастролиращата банда поканихте ли на гости в РПУ-то, или само им казахте друг път да не крадат на Данчето колата, щото сте и фенове?

23

преди 15 години

Тази "новина" е толкова вълнуваща, че ще промени целият ми живот. Света не е това, което беше !

22

tom

преди 15 години

a moita koia ia vze ....... ........sledvashtia pyt she nahvyrliam vytre babeshki gashti i kreolski rokli s danteli za 400 kg jeni ta dano se uplashat pak i da mi ia vyrnat.....a ako gi pipna sichki poli she nosiat posle

21

преди 15 години

След намирането на Алфата на Данчето, вече съм оптимист за българската естрада.

20

дед

преди 15 години

Браво тоя път на юначните полицай.Бутнаха ли се у колата на Данчето или без да искат я намериха?Министеро веднага да се изперка по телевизията че са решили версията.Не става ясно намери ли са гащите на Данчето и старите патъци?Данче ние сме си набори и ако ми изпееш нещо на ушенце по прашки че ти купим нови и по-убави.

19

преди 15 години

Дано поне портрета на Фидел не е бил в колата...

18

бабини деветини

преди 15 години

Цяла нощ на лексотан и билкови отвари много ми се събра как да я мисля тая жена гола и боса, без плейбек и диплени кордели...милата! Ми както е тръгнало ще посегнат на други видни баби това държава ли е!

17

преди 15 години

Да ги почерпи с вишновка и кубински пури...тая как ми е паднала в очите след МА1

16

Клуб на пенсионера

преди 15 години

Апелирам много бързо някой да ми каже корделите намериха ли ги, роклята в бяло зелено червено може и да не я търсят не и стои добре :)

15

преди 15 години

Хвала на храбрите несебърски полицаи които са открили откраднатата кола на Йорданка Христова. Дано баба Данче да ги почерпи.