21

баба мара

преди 1 година

на кого е полезен подобен индивид по добре да се пресели в рая отколкото тукана земята тук е ад

20

Мен

преди 1 година

Живота стана много скъп малко хора може да си го позволят вече и търсят утеха в по бързия му край ... а колко много самоубийства има за които не се е говорило .

19

Анонимен

преди 1 година

Човекът явно не е добре психически. Колко ли такива бродят из София и какво ли още са в състояние да направят, освен че периодично подлудяват и съседите, и институциите, създадени за да спасяват.

18

Дедо

преди 1 година

Най лесния начин да откажеш някой да скочи е като сложиш отдолу няколко грубо заострени кола.

17

фен

преди 1 година

Защо ти е голям телевизор и Айфон 14 когато си сам като куче,за да гледаш инстаграма и тиктока ли? Общество от нещастници,дето не го осъзнават и нямат капцитета ,така ги е научило консуматорското общество!

16

Анонимен

преди 1 година

Язък щял да се отърве човекът дега пак мъки

15

30 годишен

преди 1 година

До Петко Много правилно човек! Аз от както съм в Западна Европа, от както съм дошъл само здравословни проблеми си създавам. Дойдох преди 5 години (тоест бях на 25), и то от застоял живот.Пък в България си щраках с пръсти и всичко ми беше наред,е не вземах кой знае колко добри пари, но имах живот за всичките тия години от тинейджър до 24 години само един път съм ходил на доктор и то защото от работата ми в България ни задължиха да отидем на профилактични прегледи.Да тук имам кинти, но живот не!

14

Баш башлията

преди 1 година

Петко прав си , всичко стана пари за съжаление,нямаш ли пари не струваш нищо ...какви времена !Запознаваше със жена ,първите пита какво работиш и имаш ли собствено жилище

13

Петко

преди 1 година

Капитализма е античовешки строй. Всичко се свежда до пари,правене на пари и само пари. Човешкия обикновен живот няма никакво значение,парите и състезанието за тях са важни,ето защо във западния свят няма щастливи хора. Депресии ,самоубийства и всякакъв вид налудности. Защо тези дето нямат нищо материално в Индия и Африка се смеят и са шастливи? Отговрора е -защото не са в Европа и Америка!

12

30 годишен

преди 1 година

А колкото до статията, не разбирам как човек може да стигне до такова състояние... Ако си прав, здрав и корав, как ти идват такива мисли за отнемане на собствения ти живот?

11

30 годишен

преди 1 година

Гледам си и вените да не съм развил и тромбози, че някой вени сякаш ме болят, но не са тъмно сини на цвят... А имам и запек и гадене, болки в дясно на корема сякаш подсказва за проблем в дебелото черво. Също имам и болки в черния дроб и сърцето... И някакво топло мравучкане по тялото и мускулите.. Иначе не пуша и не пия, но не се храня здравословно. Застоялия живот може да бъде много опасен! Записал съм си часове за сумати доктори. Ортопед, Гастроентеролог, Кардиолог, Съдов Хирург и се моля!

10

Петко

преди 1 година

Питали Вуте ,за какво живееш? - Епа да видим ко ще стане!

9

Баш башлията

преди 1 година

И аз го обмислям ,не виждам бъдеще пред мен ,няма кинти ,няма семейство сещате се как е в днешно време

8

дедо ви

преди 1 година

Ако си в селскостопанския или животновъдния сектор,няма да имаш тези проблеми.

7

30 годишен

преди 1 година

Аз много се притеснявам за здравето си напоследък. От застоялия си начин на живот, откакто започна епидемията през 2020 г. работя в къщи пред компютъра по цял ден, и от време на време в офис, но бях там за последно преди 5 месеца (за око 3 месеца работа в офис). Да не развия някаква болест... Сутрин като стана ми се вие свят, напоследък краката ме болят, усещам парене в ходилата, мускулите, костите, ставите ме болят, супер схванат съм, като направя и най-малки рязко движения всичко ме боли...

6

бай работник

преди 1 година

Обществото ни е много болно,егоизъм и страст към пари тресе всеки. Такава Държава няма бъдеще!

5

Анонимен

преди 1 година

Просто го е отложил за друг ден, нищо не са прекратили, само Господ Исус Христос може да прекрати опитите му за самоубийство

4

R.A.T.M

преди 1 година

Попитали в съда Оскар Уайлд как е фалирал, а той казал в началото много бавно, а накрая много бързо.

3

циник

преди 1 година

Или е брокер или "инвеститор в имоти" , сега идва тяхното време да скачат от покривите..

2

Анонимен

преди 1 година

Убедили са го,че е по добре да скочи,когато отдолу има политици и човекът се е съгласил....