38

А снаряди няма

преди 1 година

Ресурсите на Съединените щати и техните съюзници, снабдяващи режима в Киев с боеприпаси, бързо намаляват, каза бившият съветник на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър пред YouTube канала Judging Freedom. Според експерта това се отнася преди всичко за американските високоточни оръжия, чието производство отнема много време. Говорим за ракети за NASAMS и HIMARS.

37

Какво следва

преди 1 година

Бавно, но сигурно примката около Бахмут се затяга. И когато бъде прекъснат и последният път за снабдяване и отстъпление, това ще бъде краят на 10-хилядната украинска групировка там. Новият Сталинград.

36

Войната продължава

преди 1 година

САЩ и сателитите им не мислят изобщо за край на войната, а само за нейното продължаване. Ето го и дядо Байдън. Как да дадем повече оръжия на Украйна за да воюва до последният украинец. Давайте, да видим. На следващата годишнина от началото на войната може и да се позамислите за нещо друго.

35

Анонимен

преди 1 година

Тоя дядо що е с бронирана жилетка на оръщението си ? Нали много го обичаха чебyрашките ?

34

ББ

преди 1 година

кога слепите ще прогледнат,какъв сталинград,какви пет лева,един луд с власт като хитлер изпрща децата на руснаците на смърт...за его и власт,в Русия няма агресори,в Русия единственият убиващ децата на руснаците е путин и още 10 семейства осребряващи животите на децата на русия и животите на децата на Украйна...факти,останалото и лицемерие и лъжи!!!

33

дедо Груйо

преди 1 година

Откакто Русия отхвърли България в СССР, пич!

32

Анонимен

преди 1 година

От кога България е част от Запада? Откакто РСМ е държава. 1-вото е географски, исторически и културно невярно. 2то, макар и точно така невярно, е временно.

31

Анонимен

преди 1 година

Путин да си гледа Русия-та. А Западът може би трябва да се вразуми. До момента не видяхме нищо печелившо, напротив.

30

Бай Ой

преди 1 година

Дедо Жо наля 100 млрд долара (0.4 от БВП) на САЩ и срина рубашките! Прати ги в четвъртия свят на мизерия и изолация! Сега ще налее 150 млрд долара в Тайван (0.6% от БВП) на САЩ и ще срине и Китай. Такъв написан стратег Америка не е е имала от десетилетия. С 1% БВП срина двата основни конкурента. А ЕС си срива безплатно благодарение на другите два срива. Евалапка Джо. Има нещо еврейско в теб

29

НАТО

преди 1 година

На толкова прецакана държава със смотано население не им трябва толкова територия. Крайно време е да им я вземат. Нато се развива, затова стигна до тях. Те седят в 13 век.

28

НАТО

преди 1 година

Русия държи прекалено много територия, която им е в повече..

27

Анонимен

преди 1 година

Няма фактологически неточности. Ако не вярвате на Путин, повярвайте на западните лидери. Те в прав текст заявяват, че воюват срещу Русия.

26

Анонимен

преди 1 година

Не продава, а защитава Русия. НАТО се движи на изток в интерес на Америка. Е, стигна до Украйна. Време е да върви назад.

25

Анонимен

преди 1 година

Путин отдавна се връщал към Втората световна война, известна в страната като Великата отечествена война. Грешите. Втората световна война не е известна в РФ като Великата отечествена война. Руснаците наричат Велика отечествена война тази част от Втората световна война, която се е разиграла на тяхната територия, в която са дали в жертва повече от 27 милиона съветски граждани в борбата с нацизма и е завършила в Берлин с капитулацията на хитлер пред Генералисимус Сталин.

24

R.A.T.M

преди 1 година

Монтескьо май беше казал винаги трябва да осъждаме агресора и още по-силно този, който прави войната неизбежна. Путин не се бие със запада, той от 15 г говори за колективната сигурност още от мюнхенската конференция, а декември 2021 запада пак не поиска да подпишат документ за тази сигурност. Бандера, Шухевич национални герои избили десетки хиляди евреи, поляци и руснаци, но пък били срещу СССР ами те скоро от ЕС и Хитлер ще реабилитират защото също е бил срещу СССР.

23

Анонимен

преди 1 година

Добре де тая "окраинска територията" всъщност е Руска))) какво още не искат да разберат тия от запада?

22

Анонимен

преди 1 година

Уркофашисти!

21

Анонимен

преди 1 година

Уркофашистка пропаганда! Истината изрече Путин!

20

Бялата Златка

преди 1 година

Херсон НАШ!

19

Анонимен

преди 1 година

Има пропаганда и от двете страни. Едните трябва да се успокоят и да си продават Газа и нефтените продукти, а другите си продават колите и да има мир и спокойствие.