77

Анонимен

преди 1 година

Реал Мадрид биха Ливърпул, но никой не забелязва как с огромна класа. Нещо подобно е построил Тодор Живков, а Борисов не може да боядиса Бузлуджа.

76

Анонимен

преди 1 година

Георги Жуков. Пет звезди на СССР голям, а американците могат да му изчистят обувките.

75

Анонимен

преди 1 година

Първо. Когато влезем в еврото щ ни се нарежда за всичко отвън дори къде учат децата ни. Второ, ако всички се вдигнем няма да стане защото ние сме много, а те малко.

74

Случаен минувач

преди 1 година

Така, ще признаваме трети пол, няма да имаме майка и баща, ще имаме родител1 и родител2. Детето е момче, ама сме го възпитали да бъде момиче. И то ще може ходи в дамска тоалетна, в женска баня... Как ви се струват такива неща? Дано да не съм жив, ако всичко това бъде прието в законодателствата на "цивилизованите" държави..

73

Някой

преди 1 година

КАЛАШНИКОВ ЗА ВСИЧКИ ДЕБЕЛОВРАТИ ПОЛИТИЦИ!!!!!

72

Анонимен

преди 1 година

Че някой пита ли ни въобще каква ни е позицията по този или онзи въпрос?

71

Мдааа

преди 1 година

Де да бяха вкички институции, като КС. Щях да се гордея с тях. Щях да се гордея, че съм българин.

70

Анонимен

преди 1 година

Тия мозъци не можаха ли да измислят по-подходящо име като Анадолската, Иранската или примерно Саудитско арабската конвенция?

69

Корнелия Нинова

преди 1 година

Моника ориенталската танцьорка си е плащала операциите по тялото с пари от приватизирани заводи след 1989-та!

68

Анонимен

преди 1 година

Иначе на нас в България ни отказват квалифицирано мнозинство с поне 99% подкрепа за неприемането на ИК. Обаче в Брюксел ще си гласуват и прокарат такова с много по малък процент от държавите. Също така да се отбележи повече от две страни не искат ИК и ще я наложат, а България я спират две страни за Шенген и ще ни спрат. Тоест за каквото им изнася квалифицирано мнозиство за което не вето.

67

Анонимен

преди 1 година

По принцип водят ЛГБТ пропагандата с цел намаляване на населението на планетата обаче ние сме толкова намаляли,че няма вече нужда.

66

Анонимен

преди 1 година

А нашите обратни разказаха играта на хамериканската пропаганда.Усетихте ли как от няколко месеца не ни пишат пропаганди за ЛГБТ?Просто са в потрес от нашите.Азис примерно вече има 3 деца,а Емили Тротинетката се хвали как спи с различна жена всеки ден.Чужденците са в потрес и не знаят как да реагират хаха.

65

Неисторик

преди 1 година

Правата на човешкото са единствената смислена и достатъчно всеобхватна концепция.Не разбирам напъна противоестесвеното да се натрапва като някаква привилигирована норма.

64

Анонимен

преди 1 година

.."денят, когато светът на нормалните заяви в един глас: Няма си да отидем тихо в нощта! Няма да изчезнем без бой! Няма да си сменим пола и да позволим да ни кастрират. Ще живеем, ще оцелеем. Днес празнуваме Деня на нашата независимост от соросоидната транслиберастия!'"

63

Анонимен

преди 1 година

Другия вариант е два пола нормални(мъж и жена) и ненормални(всичките 2373646384 жендери).

62

Анонимен

преди 1 година

На който не му харесва има поне още двадесет страни в ЕС, които са с конвенцията, но не те трябва да ни я налагат на нас.

61

Анонимен

преди 1 година

Обаче забележете тези болните прокламират толерантност спрямо тяхната различност и бла-бла-бла, но, когато ти си различен и кажеш не на конвенцията ставаш Хитлер направо ми се гади от лицемерие вече.

60

ПроСоТо

преди 1 година

Впрочем,колцина от вас са си направили труда да прочетат въпросната "Конфекция" ?...Та ОСНОВНОТО в нея е идеята за така нареченото "джендърство" !...Насилие има както над жени,така и над мъже !..Но забележете:-В "Конфекцията" подписалите я държави се ЗАДЪЛЖАВАТ да организират,поддържат И ФИНАНСИРАТ извеяните постулати за "джендърството". !!...Прочетет я,моля!..Нема що да си чешем езиците..

59

Анонимен

преди 1 година

Психично и икономическо насилие има над мъжете. Норвегия също отнема бг децата и ги пише викинчета. А пък Истанбул точно който отвлича бг деца за яничерр

58

ПроСоТо

преди 1 година

М. му!!!...Нищо не разбрах ...Ще я подкрепим ли,или не?