6

баба мара

преди 1 година

не чухме какво стана с тировете на дпс закараха даренията на пазара в одрин ипосле какво продадоха ли ги вече парите се върнаха обратно в българия къщисе строят в бояна пари трябват

5

Анонимен

преди 1 година

Господ да им помага на хората там, това е някакъв Ад. Нагледно виждаме до какво води безхаберието и алчността. Всеки ламти за пари и не се интересува за сигурноста на хората. Ако строителството е извършвано качествено и по изискванията за земетресения, нямаше да е такова чудо, Япония е пример за това. Тъжно е, че страдат обикновените хора, а властта си живее живота, нищо че те са виновни.

4

Анонимен

преди 1 година

турки-Никаква загуба

3

Анонимен

преди 1 година

Предлагам на всички турци без изключение да си купят фургони и да се изнесат от катакоммбите си. При подобно земетресение в истамбул и анкара жертвите ще са милиони.

2

Загиналите хора

преди 1 година

са много повече. Достатъчно е да се видят купищата отломки, които са останали на мястото на разрушените сгради. Но официалната статистика никога няма да съобщи точния им брой. Една от причините е "амнистията" след земетресението през 1999 г., с която Ердоган позволи много от неотговарящите на строителните норми сгради да останат в експлоатация. Точно те се срутиха сега, плюс новопостроените, при строежа на които пак не бяха изпълнени тези изисквания. Диктатура и пари, кво да се прави.

1

Анонимен

преди 1 година

Майко мила... Бог да пази България.