331

Анонимен

преди 1 година

Като чета някои коментари... дано Руснаците се разходят и до България.

330

Хахя

преди 1 година

Абе умници , в Казанлък заводите работят 24/7 на три смени. Къде мислите че и в момента отива всичкото това оръжие ?!!България не е спирала да изнася за Украйна през прокси фирми , точно както го правеше за противниците на Башар Асад чрез американски фирми и фиктивен износ за Саудитска Арабия ...която никога не е ползвала руско оръжие.

329

хаха

преди 1 година

В Tелеграм канала ... се появи снимка на боец ​​от ВСУ, който стои до 120-мм снаряди западно производство. На снимката се виждат маркировки, показващи, че Киев е получил боеприпаси с изтекъл срок на годност.Отдавна е известно, че САЩ превърнаха Украйна в полигон за извеждане от строя на западни оръжия. Лековерните украински патриоти продължават да вярват в силното приятелство с Америка, вероятно без да осъзнават, че ги използват като обслужващ персонал, и животът им не значи нищо за САЩ.

328

ддд

преди 1 година

Ако дадем, кой ще плати за всичко това????Безплатен обяд няма, или за укрите може и безплатно.

327

Анонимен

преди 1 година

Нинова не даде нито един патрон за Украйна :) И Радев патрон не дава :) Жалки и позорни хора ще останете като черно петно в историята вие не сте Българи а раша марионетки

326

Анонимен

преди 1 година

БОЙ ПО РУСКИТЕ НАГЛИ ФАШИСТИ

325

Анонимен

преди 1 година

Хахахах....наглеци! Я у лево бе. Тия ще ни кажат кво и на кого да даваме.

324

РАДЕВ:

преди 1 година

Президентът Румен Радев днес: "Недопустимо е немалка част от политическите ни партии да гледат на въоръжените сили не като гарант за териториалната цялост и сигурността на страната, а като донор за военна помощ за армията на Украйна"

323

!!! МИР !!!

преди 1 година

Когато комшиите ти се сбият, нормално е да отидеш и да се опиташ ДА ГИ ПОМИРИШ. Ако не искат МИР, тяхна си работа, ще мине време, ще "узреят". Оръжията, които обаче дадеш в този съседски спор, ДА ЗНАЕШ, ще се ВЪРНАТ обратно при теб и тогава ти ще изпиеш ГОРЧИВАТА ЧАША, в която сам си наливал. На изток му викат КАРМА.

322

Анонимен

преди 1 година

До356. Е другите страни от ЕС като си дадоха оръжието на Украйна. Русия нападна ли ги . Та и България с тия стари оръжия най много да гърмят в складовете. И тогава е по лошо.

321

Обективно

преди 1 година

Дали българските складове може да пламнат? Много вероятно защото какво не биха направили банда роми с 15 криминални регистрации срещу заплащане!

320

Анонимен

преди 1 година

Ще искат от ЕС,защото като даваха пари и решиха,че са ни купили! Парите от ЕС потънаха в джобовете на някои хора,а сега идва ред да ни покажат,че безплатно сирене няма. Преди дни се поставяше условие за прием на Истанбулската конвенция. За ЕС ние сме слугинаж,защото и нашите политици само сервилничеха и се подлизваха! Жалки сме,това е трагичната истина!

319

Най сетне велики

преди 1 година

Малцината оцелели ще продължат да се трепят колове. А на нас българите там ни е силата. Ще бъдем най сетне световен военен доминант вместо сащ и Русия.

318

преди 1 година

"Върховният представител на ЕС по външната политика Жозеп Борел е изпратил писмо до българския министър на отбраната Димитър Стоянов страната ни да осигури боеприпаси за Украйна"... значи ЕС е някаква пара-воена организация ли? И ни нарежда на кой да пратим оръжие като че ли сме васали или що? Аз ли нещо съм пропуснал докато живея от 11 години в Сидни Австралия?

317

Анонимен

преди 1 година

Да живее Тодор Живков да живее България.

316

Анонимен

преди 1 година

ЕС е стопански, икиномически съюз, а НАТО военен такъв! . . . ЕС поиска от България да осигури боеприпаси на Украйна. . . . На какво основание? Второ, защо другите продават а България да осигури? Какво? Да продава или подарява, когато другите правят от това пари? За съжаление боеприпасите не могат да се дадат на лизинг! След употреба те са просто унищожени т.е. разходва се само материал, чиято цена в днешно време се утрои или даже учетвори! България пак сред мъжете, ама като кака Мара без г.щи!

315

Анонимен

преди 1 година

Целия ЕС като си даде оръжието на Украйна и кво правим.

314

Сата НАТО

преди 1 година

Не само да отпусне боеприпаси от складовете на БА,, но да се усвои и производството на 155 мм и 105 мм артилерийски боеприпаси по натовски стандарт. И по възможност руските троянски коне Радев, Стоянов, Янев, Шивиков, Борисов и Гешев, да се разстрелят.

313

Бивш канадец

преди 1 година

Като е да ни приемете в Шенген - сори, *** ша почакате. А сега - като по комунизЪма - другаре, дайте да дадем! Ми да дава Мърсува, тя има пари бол, пък и камарад Варел не е беден, може яко да кихне кинти - като за пример на останалите!

312

Анонимен

преди 1 година

Тия от ЕС защо не отидат на фринта, вместо да гинат млади, поне да запълнят празнините, и без това са пенсии и то добре поживяли си. Искат оръжия, боеприпаси, да им се дадат, а те с тях на фронта да пазят ЕС и Украйна. Като освободят Украйна, ще ги посрещнем с хляб и сол!