22

Анонимен

преди 1 година

великия европеец дерибей българин миризлив слуша ли? 4 дневна работна седмица велики европеецо лаянар миризлив бълхарски

21

Анонимен

преди 1 година

Супер. Едните пред фалит, а др се роботизират, работници може и да не им трябват!

20

ПроСоТо

преди 1 година

четиридневната работна седмица е добра идея !..Верно че не е британска,но им прави чест..Съвременното ниво на .."продуктивност" позволява заетите да имат повече време за развлечения и СОБСТВЕН живот..

19

Пепи

преди 1 година

До до 19 Тоест работиш в чистотата . Щом е тайна . Кой знае каква шушумига си .

18

Анонимен

преди 1 година

До 18: Това малко ли е 3200 в лева? За мен доста ми се вижда, но все пак е важно и самата работа каква е и на 5 дневна ли е по колко часа.

17

до 19

преди 1 година

Това, което ти и 1000 живота да живееш, няма да научиш. Както обичам да казвам- твоята "професия" е мое хоби и може да я извършва всеки. А моята- ограничен брой хора.

16

Пепи

преди 1 година

До до 10 И какво толкова си научил ???

15

до 15

преди 1 година

Всъщност избитите бяха точно антиваксърите и това беше целта от пандемията. Бедни бачкатори, като теб, да нямат достъп до ваксини и да си заминат, защото докато 0.7 квалифицирани кадри за борим за 1 работно място, по 10000 бачкери ще се избиете за 3.2к в склада на Спиди както е новият форумен лаф.

14

до 10

преди 1 година

Мда, факт. Едно, че доста компании са с неограничен отпуск и аз от 8 години съм си всеки петък Off и второ- наистина на доста места или петъка е половин работен ден, или спортен, или изобщо не се работи. На мястото, на което съм на заплата, винаги е сме били с неограничен отпуск. Учи, маме, да не работиш както се казва. Не важи за неквалифициран труд, разбира се.

13

Пепи

преди 1 година

Цели 60 компании ??? Че то в Гоце Делчев - града , има повече .

12

Космонавт

преди 1 година

Когато избиеш населението си със спринцовките на СЗО и няма кой да ти работи, казваш голям успех на падението.

11

Анонимен

преди 1 година

В момента има хиляди възможности човек да изкара много пари без да работи и дори без да напуска жилището си. Винаги умението да правиш сделки е било по доходоносно от работата. Един успешен търговец или брокер може с една единствена сделка да изкара повече от годишната заплата на някой инженер който се е скъсал от учене. Пък да не говорим за обикновен работник. Обикновените хора не разбират пътищата парите. Капиталовите потоци следват логика която е непонятна за обикновения човек.

10

чичо леля

преди 1 година

успокойте се , това ще е за местните няма да е за гастерите , вие като гастербайтери ще ви гърбят 2 пъти повече и ще получавате даже по малко пари , в капитализма няма празно , ако 5 не работят тогава 1 ще натоварят да върши работата за 5мата

9

Анонимен

преди 1 година

Най трудно и най малко пари се изкарват с работа. Колкото повече работиш толкова по беден и болен ставаш.

8

Анонимен

преди 1 година

У нас доста ИТ компании са така от сума време. С жена ми сме така от 12 години и с неограничен отпуск и хоум офис.

7

нстк

преди 1 година

англосаксите почват да гладуват като нас през 90 години нека видят за какво става въпрос

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1, много работим на повече от едно място, защото сме търсени специалисти :) не заради цените!

5

Анонимен

преди 1 година

Какво казват македонците по въпроса.

4

Варианти всякакви

преди 1 година

Важното е да са 4 дневни работните седмици пък ще е на смени за да не се получава така че всички да ги няма накуп хем ще назначи още хора - който казва не става просто си мисли че ще мине метър

3

Анонимен

преди 1 година

Отлично, но да се запази петдневния цикъл, а четиридневната да е в ритъм от две групи : понеделник- четвъртък и вторник- петък. Така ще се редуват два почивни дни с мини ваканция от четири, а не по три почивни постоянно. А и адаптацията към цялостния процес ще е по- бърза