95

хм

преди 1 година

Вижте го само! Страната му загуби 20% от територията си, критичната й инфраструктура срината, икономиката им пред колапс и се крепи на помощта от Запада, стотини хиляди украинчета останаха сирачета, а той говори, че Путин загубил връзка с реалността. Реалността е това. Факт е! Не защитавам Путин и Русия. Просто гледам фактите. И тези факти няма да стават по-розови за Украйна. Тези,като Зеленски и Подоляк самите украинци ще ги гинят с камъни накрая.Помнете ми думата. Това са национални предатели.

94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 96Не са братя. Юрий Подоляка е роден в Суми, Украйна. А Михайло Подоляк е роден в Лвов.Михайло е бил депортиран от Белаеус, дето се е правил на журналист.

93

Анонимен

преди 1 година

Кой е тоя бееееееееее

92

Анонимен

преди 1 година

Това е Михаил Подоляк, който е съветник на Зеленски, а който се интерисува може да провери брат му Юрии Подоляк къде е и чия кауза защитава.

91

Банкеръ

преди 1 година

Вова ми посиняха топките от удари в задния двор на Украйна.Нещо спряха да показват татуирани Азовци.Май са плитко погребани.Прочистването ще отнеме време,само мъртвия враг не е опасен,според исляма.Религията на затворниците от Вагнер не е много ясна,,но изнасилват мъже преди да ги убият.В общи линии забавляват се.

90

Анонимен

преди 1 година

Хахаха това го казва Подлият,който ни вкара в романа на Оруел "1984" и ни обяснява как оръжията били мир.Урсула пък ще ни кара да ядем скакалци,за да има пари да им дават.А Бай Дрън се ръкува с въздуха и пада по стълбите...Пита се само в задачата какво им е?От ковид ли е?От ваксините ли е?Или са обладани от зли демони?Толкова психари на висок пост никога не е имало.

89

Анонимен

преди 1 година

Обаче е намерин връзка с Китай и Саодитска арабия . А те са по важни от западния свят .

88

Пижо

преди 1 година

то, само Клоунът да беше загубил връзка с реалността.... Това Урсула, Борел, Столтенберг... всички живеят в някакъв паралелен свят.

87

А този е просто

преди 1 година

най-вкоренения в реалността, ще знаете! :D

86

Това е ясно?

преди 1 година

Ама не загуби само той връзка с реалността, ами и цялата WC империя. Тва всичко да ти е фейк и тотал щета и да си мислиш че си велик е диагноза. Една технология, електрон7ка и чип да не си направил 60% от населението да не е газифицирано и цели региони без пътища, ток и канализация в 21 век, а ти да си в измислен свят. Саудитите само с петрол и газ направиха от пустинята-Рай, а WC недоимперията с цялата Менделеева таблица в недрата си е средновековна постройка.

85

Анонимен

преди 1 година

Като гледам какви ги вършат руснаците, имам усещането, че гледам хирург да се мъчи да прави операция с нож са мазане на масло. Навместо да разреже наведнъж и да приключи работата бързо и чисто, той търка, мъчи, причинява страдания в продължение на часове, много странични щети... Къде сте тръгнали ве, ра6истите, нямате сила да завземете 100-тина км погранична територия вече година?!

84

Анонимен

преди 1 година

Реалността е, че подобни типчета управляват в Киев и тровят живота на цял свят.

83

te me na

преди 1 година

ахахахахахах...........АХАХАХАХАХАХАХАХ......Вече не ми липсва Къци, този може да го замести на 100%....ахахахахахха

82

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересува някакъв си какво мисли !Фактите сами говорят , няма нужда някой да ми ги обяснява !

81

съветниците си лаят

преди 1 година

руската армия си напредва...мисирките цитират загубеняци... - се неща от риъл лайф!

80

Оправиха Украйна

преди 1 година

Та сега гледат какво не и е на Русия!

79

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Щом е...съветник на Зеленски,трябва да е по...надъхан от него и...явно за това му е съветник. То и Хитлер е имал съветници и до последно е...вярвал в победата.

78

Анонимен

преди 1 година

Тъй тъй, пропаганда в пълната си сила :))) Западняците предвиждаха, че Русия ще фалира още на втория месец от войната, не се получи желанието им :)))

77

Се гледат у Русия

преди 1 година

Ако си гледаха собствената държава - нямаше да се казва Уруина!

76

:)

преди 1 година

Мисирките - ама сте намерили точно кого да цитирате! Тия артисти са живодери - с тях е свършрно ще правт мизерии докато не ги пратят в чистилището!