66

Анонимен

преди 1 година

СЪВЕТСКИ ВЪШКАВ ГЪЛЪБ

65

Избирател

преди 1 година

Отново ли ще настъпим мотиката зад вратата на следващите избори ??? Отново ли българският суверен ще избере някакви случайници, със съмнително образование, с имидж на международни аферисти, с доказана ментална увреденост ( Про100 Киро, Кокорчо) , с доказан анекадърност , отново да го управляват ???? Ако го направи, значи си заслужава съдбата на несретен народ-мъченик ! Ако Левски знаеше какви ги вършим , щеше да изскочи от гроба !!!

64

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Щастлив съм да обявя, че краят на дъртите съветски съсели в политиката е вече съвсем близко.

63

Чобан Електрик

преди 1 година

Гълъбе, ах мой Гълъбе!

62

Далай Лама

преди 1 година

Гълъбе, я си пий кафето на рахат , какво си се загрижил за изборите? Те , изборите, са решени не от теб !

61

Българин

преди 1 година

Този Гълъб е заел любимото място на мутрата от Банкя като министър председатнел. Така са българските политици. Само за заплати мислят, а пък няма кои да им ги изкарват. Избори след избори правят, а пък левчета в България просто няма. Дори и затези от ЦИК и СИК-овете. Ще им плащат от субсидиите на партиите. ЧЕСТИТА ДА ИМ Е НОВАТА 2023 г.

60

Милионер

преди 1 година

Рикисът си е рикис. Не го познават него журналистите. Той е обикновен човек като мен. Вътков е. Честит да ти е внука, приятелю.

59

Баховчанин

преди 1 година

Освен Славьо, един е и чорбаджи Рикис. Не ги знаят те журналистите, но и той се казва Радослав Вътев. Честит да ти е внука, приятелю. Предаде ли ти Анатоли поздравите ми ? Сигурно ти ги е. Ами, комшиите и роднините в Баховица. СТОЙНЕТО И ВАСИЛКАТА. Ще ги пея на събора през следващата 2024 г. Искам си рибите и въдицата. Само аз си знам как съм бягал от пъдаря, когато бях на около 10 г.

58

Анонимен

преди 1 година

Гълъбът не става за премиер! Всичко ги виждат това. Време е да отлита.

57

Певец

преди 1 година

Там ще са надпяванията на българските певци и певици. Аз ще съм от местните. С българските. Белите манастири, Имала майка, Морен сокол и която друга искат приятелите ми.

56

анонимен

преди 1 година

Добре, че след половингодишните шарлатанчета , се случиха добри служебни правителства да пооправят нещата, че кашата която ни завещаха се оказа з-лов-онно тресавище

55

Икономист

преди 1 година

Един е СЛАВЬО в тази България. Само аз мога да се обръщам към него така. Както и батко му. Той е по-голям от нас, но ако се обединим с чорбаджи Радослав, ще го победим бате НИКОЛАЙ ТОДОРОВ НИКОЛАЕВ. Батко, ще ме познаеш ли ? Към края на май или в началото на юни 2023 г. ще правя мазилките и ще латексирам. Къщата на прадядо ни. Старата. Къща си е. В Баховица, естествено. Там съм израстнал. А и, на всичкото отгоре, съм благодарен на приятелите ми. КЪДЕ И ДА ХОДИШ, ПАК ПРИ МЕН ЩЕ ДОЙДЕШ.

54

анонимен

преди 1 година

Като прелееш от съд 400 мл. , а от друг 600 мл в трети съд колко се получава - 1лт. Та под вола колкото и да търсиш, теле няма да намериш. Някои , които с протекции от преди 2 години влизат и излизат в парламента , единствената цел е да се заяждат , обиждат и публикуват клюкини от женския пазар и "безгрешния" склерозиран гугал.

53

Милионер

преди 1 година

Славьо, стига сме им работили на българските политици. ЩЕ ИМ БАЕМ. Но пък, ти нали си знаеш, че пари не ни трябват. Кой каквото има ще ни даде. От благодарност. Разбира се, че няма да останем гладни. Земите ни ЩЕ НИ ХРАНЯТ. А пък, аз го знам готвенето. ЩЕ СИ ХОДИМ С НОЖОВЕТЕ. А и си знаем защо.

52

Анонимен

преди 1 година

гълъбе,гълъбе и ти птицо клета на чий гроб тъй грозно грачиш ? -заробихте,загробихте,продадохте и предадохте Българския Народ !

51

Гълъб

преди 1 година

Позор!

50

Баховчанин

преди 1 година

Този пък с гълъбите за какъв се мисли. Те служебни, служебни, но пък земите са си наши български. От толкова много министър председатели, Бойко Борисов отдавна замина при почетния им на ДПС. Бате Николай ТОДОРОВ си отслужи военната служба преди нас с брат му. А пък аз му казвам Славьо, въпреки, че той е чорбадже Радослав. А пък, Даринка му казва бай Радослав.

49

Анонимен

преди 1 година

не Гълъб а Куковица си Донев.

48

Анонимен

преди 1 година

поправка - не дЪлечна, а дАлечна

47

Анонимен

преди 1 година

Защо усуквате и не си кажете направо това, което ние знаем и за това няма да гласуваме - трябва да се издалаверят изборите, за да сложат американците на власт удобните им слуги, за да бъдем втората след Украйна страна, използвана най-цинично за целите на една човекоубийствена върхушка от една дълечна държава, която руши безцеремонно живота на милиони хора от години!