57

Анонимен

преди 1 година

Тръмп има мозък, знае, че с мечката шега не бива

56

ББ

преди 1 година

уоу,уоу финансираният от путин тръмп...щял да ги призове,тръмп детето на руската мафия,опитал опит за преврат в САЩ,по нареждане на путин,насърчил убийствата на мирни служители в Капитолия,щял да ги призове,призова и Северна Корея,и ръка целува на заплашващият с ракети Народа на САЩ,Света ни в опасност хора,мислете и действайте решително,САЩ няма да отстъпят от Божийте ценности,убеден съм!!!Справедлив Свят или...

55

Бг

преди 1 година

Абсолютно ! Ако Тръмп беше президент нямаше да има война и тази инфлация. Така плюйте байдън и проклетите демократи, по-бързо да загубят властта. Импийпмънт за байдън и демократите на съд в Хага !

54

СВОЙ

преди 1 година

фалшифицираха изборите и президент стана един много,много възрастен човек,който явно няма връзка с реалността.Задкулисието го използва за тази война.Ако Тръмп беше Президент,нямаше да има война.Нямаше да има стотици хиляди жертви!

53

Анонимен

преди 1 година

Памперса затри Украйна!

52

Ами прав е!

преди 1 година

При неговото управление нямаше война,за срам на империята на злото - КраваршингтЪн! Затова и го махнаха от власт с измама,не се вписва в профила на хамерикански резидент - агресивен,властен,алчен,нагъл и безскрупулен! Освен това се изложи и не започна "демократични бомбардировки" в нито една държава...Дано рептилите кукловодите на Бай Дрън се осъзнаят преди да е станало твърде късно!

51

на приказки да

преди 1 година

Абсолютно говорене ,че да се хареса ! И Путин ще му каже готово ок назначавам марионетно правителство във Украйна и спирам войната ! Или Путин ще му каже -ти си ми приятел изтеглям войската ,даже от Крим ще се махнем!

50

тя

преди 1 година

Прям и точен !

49

без бъдеще

преди 1 година

краставите магарета зад окен ще се намерят!

48

двата трупа

преди 1 година

единя, с единя крак в гроба, другия до живот в затвора -сродни душици!

47

Аноним

преди 1 година

Не знам градски за какво водят война и убиват свои братя и изнасилват свои сестри, тези пиянки са гола вода, станаха за посмесище на цял свят(в елита руска армия) градски

46

Анонимен

преди 1 година

До 47.Русия води война със запада и не е за села бе селски ти не си в играта,а разходен материал.

45

Анонимен

преди 1 година

До 47.Ецщо си мислиш,че битката е за села бе селски.

44

Аноним

преди 1 година

Ама не хленчат като руснаците една година две села превзеха хем нападат хем хленчат великата руска армия. Нещо май се уплашиха. Не остана християнска държава да подкрепя пиянките

43

Анонимен

преди 1 година

Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия. Нато нападна Сърбия, какво бе тогава. Избиваха сърби без да им пука. Ние сме във война и тръмп е прав,Байдън дава началото на ядрена война. Няма да има хора, тогава. Света се крепи на раменете на Русия и Путин, много търпеливи са. Слава Русия, евала на Путин, голям президент, голям човек. Слава Русия, за победата над фашисти те, дето говорят все за война а не за мир. СлаваРусия

42

Реалист

преди 1 година

Май май като се замисли човек мястото на България не е нито в ЕС нито в НАТО ! Разбира се че не е и в Русия ! Стига с тая робска психика някой да ни "оправя" Трябва ние сами да се вземем в ръце !

41

Анонимен

преди 1 година

Днеска пак изостават, Джо набил шамарите на Зеленски и днес е наредено поетапно изтегляне на украинците от Бахмит. Каква е идеята не се знае още.

40

Напомняне

преди 1 година

Ей, не се спира пред нищо, за да стане пак първи. Перчемът не можа да изиграе картите си както трябва и го свалиха бързо-бързо. Бадънчето е една кукла на конци, истинските кукловоди са военните и собствениците на банки. Другото е прах и пепел за населението, нали все още много от тях вярват в Дядо Коледа.

39

перко

преди 1 година

След посещението на Байдън в Украйна има внесено искане за импиитчмът!

38

Анонимен

преди 1 година

Бойко се опитва да подкупи Тръмп за да му одобри руските газови проекти.