429

Веселяк

преди 1 година

Хе хе,става още по-забавно. Вчера научих: Китайците не просто купуват нефт на безценица. Той е за сметка на дълг,като китайците изчисляват колко още им дължат. Това е уникално! Браво на плешивия кормчия! Браво на ботоксовия молец!

428

Веселяк

преди 1 година

И биолабораториите видях по руската телевизия. Прашясали буркани и един автоклав на 30 години. Ха ха

427

Веселяк

преди 1 година

Някой си мисли,че не съм слушал *** преди една година. Говори ли за НАТО тогава? Не. Щяха да денацифицират.Нато се появи след като им изгоряха 1000 танка. Като говоря опорки,давайте,оборете ме. Кажете цифри, посочете ми грешките. Ама нещо си мълчите. Защото всичко съм чул от руски източници

426

Статии

преди 1 година

Ободряващи, но за руснаците истината е друга.Животът поскъпва,някои умират на фронта, социалните проекти са в застой,но Путин е велик....ТЪЖНО...

425

Само

преди 1 година

да коригирам. Не е инвазия, а защита на руското население в Украйна от нацизма! Цяла Украйна беше пълна с биолаборатории за биологични оръжия, ама това няма да ти го кажат по БТВ и БНТ.

424

Гунчо

преди 1 година

Малката бензиностанция със фоерверките ще загуби по 45млрд. на година,а ние взимаме по толкова заеми!

423

Пак по опорката?

преди 1 година

До Веселяк: Това, че Русия воюва с НАТО, а не само с Украйна Путин го е казвал и друг път. И е съвсем вярно. Без доставките на оръжия украинската армия не може да изкара и един месец. А останалото, което си писал си е твои съчинения по опорна точка.

422

Не сработиха санкции

преди 1 година

Не стана това, което очакваха на Запад. А след като не стана досега, няма да стане и в бъдеще. Русия вече пренасочва търговията с енергоресурси на изток.

421

Веселяк

преди 1 година

:) явно друга реч си слушал. Аз чух: ние не сме виновни, ние се бием с цялото НАТО, те ни нападнаха..А агитката се прозяваше

420

АнонимеН

преди 1 година

ПОЛОЖЕНИЕТО В КОМУНДЕЛИСТАН Е МНОГО ЗЛЕ ФИНАНСОВО И ВЕЧЕ ПРИЕХА ЗАКОН С КОЙТО ДА КРИЯТ ВСЯКАКВИ ФИНАНСОВИ ДАННИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ЗА ДА НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО ТОЧНО ЗЛЕ СА НЕЩАТА!

419

Анонимен

преди 1 година

Слушахте ли Путин? Хората му вярват защото говори верни неща. Говори с обикновени думи и казва много неща. Няма такъв ръководител на държава, който да се е отдал на народа си!

418

mda

преди 1 година

До Анонимен - от запАда - толкова

417

Веселяк

преди 1 година

Даже една идеология не можаха да измислят като хората. Толкова са посредствено бездарни. Само в краденето ги бива.

416

Веселяк

преди 1 година

40% -45% от бюджета им беше от продажба на нефт и газ. При това от всяка продажба 10% оставаха в офшорки зад граница. Пу не защитава руското население,а натрупаното имане. Не се бори за рускоговорящи,а за двореца в Геленджик.За Вова Пу е най-важен само Вова Пу.

415

Веселяк

преди 1 година

Слушахте ли Путин? Половината зала беше полузаспала. Толкова за въодушевлението по върховете.Само ги подсещаха кога да ръкопляскат и да минават в овации. А къде беше Пригожин и любителя на кози? За участие в народните празненства на 23и давали 500 рубли.

414

Анонимен

преди 1 година

Днес по укротелевизията vol,гледах репортаж за възстановяването на ЖПтранспорта вУкрияШефът им се оплака,че са загубили много от спецовете си и им пращали съвсем необучени хора,които дори и представа си нямали от токКаза също,след като репортерката го попита,имат ли помощ отЗапада за въостановяването на линиите?А той отговори,че се използва всичко което е останало от преди,но то било старо и на привършванеКаза още,че някой неща получавали и отПолша,но повечето били негодниПосле се просълзи

413

Веселяк

преди 1 година

Родните защитници на монголоидите нямат какво да кажат. Радио Москва още не им е снесло какво да отговорят. Руския кораб бавно отива на три букви

412

Анонимен

преди 1 година

Въпреки прогнозите: Русия отложи икономическия крах ЗАВИНАГИ!

411

Киро-Роки

преди 1 година

До тщжи 473Много смешно - Европа и икономически крах ;-)Багай при Вова, докато не сме затворили и сухопътните граници! Да се наживееш на свобода и спокойствие. Дори паспорта ще ти сменят, но ще те облекат с камуфлаж 2-ра ръка, с дупки, за фронта.

410

Анонимен

преди 1 година

Путин иска, завладява и анексира Украинските земи почти целия свят помага на жертвата.