13

Анонимен

преди 1 година

Руските крави пак са блокирали работата на космическата станция. Май имат нужда от опитен кравар с ласо и камшик за затягане на дисциплината. А някой друг краварски биолог може и породата да им облагороди, че този руски сброд не става дори за домашни животни. В краен случай ще отидат за месо, кожи и туткал и толкова.

12

Анонимен

преди 1 година

Пак ли им тече нещо на тези руснаци? Преди време още един техен модул дефектира по подобен начин. Руските модули вече представляват заплаха за сигурността и нормалната работа на всички там горе. Космическите изследвания са твърде сериозно нещо, за да се поверява каквото и да е участие на тази деградираща на ментално и духовно ниво рашкопитешка с-г-а-н. Руснаците дори не са и кравари, те са самият *** от крави.

11

bl

преди 1 година

Реликва от Студената война, която никога не е свършвала. Руснаците излязоха първи в космоса и създадоха думата "космонавт". Американците, как така ще ползват руска дума, решили да измислят гръмкото"астронавт", което е и фактологически неточно. Каубои, кво да ги правиш... Пардон, тоест кравари.

10

мнение

преди 1 година

Не мога да проумея защо едните са космонавти, а другия е астронавт? Каква е разликата... сигурно защото едните летят в Космоса, а другия в астрономията???...

9

Анонимен

преди 1 година

По принцип и даже на практика информация на космическа тема получаваме единствено и само ако стане някаква авария. В противен случай не е интересно нали ?

8

Анонимен

преди 1 година

До До 4. И кво ?

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1. Кръсти се американеца понеже вижда какви умници като тебе съществуват.

6

Анонимен

преди 1 година

Кви са тия кавички бе афътуре ? По каква причина си турнал на "външно въздействие" и особено "имитират" ? Тоест да не възприемаме инфото на руснаците като вярноа да ни налегнат определени съмнения така ли ?

5

До 4

преди 1 година

"Наскоро Мъск пусна 1-2 ракети", 2022 Илон Мъск - 61 орбитални полета, Роскосмос - 22 орбитални полета.

4

до 1

преди 1 година

Ми те краварите десетилетия летяха само с руски бараки или на тяхни бараки с руски двигатели. Наскоро Мъск пусна 1-2 ракети

3

Странна работа

преди 1 година

По принцип трябва да има няколко Союз-а на док в резерва за евакуация на космонавтите, защо не ги използват тях? Мъск също трябва да има резервен кораб, готов да бъде изстрелян ако нещо се обърка на станцията?

2

Анонимен

преди 1 година

хаха,къде са американските космически кораби що не ги прибирт те?

1

Анонимен

преди 1 година

Американеца сигурно се кръсти и се моли Мъск да прати кораб да го прибере вместо да лети с пияндурите на руска барака.