81

Анонимен

преди 1 година

Атлантически мокри сънища.

80

Дрогнул и дриснал

преди 1 година

Дам войната ще свърши в квартал "Крим" в Бирлин и Лондон и миля, че Китай ще влезе в китайския квартла във Вашингтон. Дам.

79

Анонимен

преди 1 година

Избити уркофашаги = мир

78

Стига глупости

преди 1 година

Откъде ги вадите такива "експерти" и за какво? Хайде, няма нужда.

77

Боби

преди 1 година

До G.I. Joe А случайно да знаеш какво загуби царска Русия в Кримската война? Не са територии. А случайно да знаеш защо беше войната 1877-78? Определено не за да освободи България! Хайде *** и си прочети ИСТОРИЯТА.

76

G.I. Joe

преди 1 година

Русия загуби Кримската война. Ще загуби и тази.

75

Поредния слагач

преди 1 година

Цитат : "Ако равновесието на силите в ЕС беше 50 на 50 "за" и "против" изпращането на оръжие, можехме да заемем такава позиция, но при положение че 90% от европейските ти партньори подкрепят изпращането на оръжия за Украйна, такава позиция ще ни маргинализира крайно в ЕС и НАТО " Ясно- значи не е важно какво мислят българите и какво е добре за България ами е по важно какво мисли поляка Дуда, финландската купонджийка, Бай-Дън деменцията, Щолц бхука на СС офицера. Ярка антибългарска позиция

74

Четете какво пишете!

преди 1 година

Цитат "Гостът очаква нова мобилизация, защото това е единственият вариант Русия да продължи да воюва, понеже няма нови технологии и взема дронове от Иран." По-голяма глупост е трудно да бъде измислена.

73

Анонимен

преди 1 година

Демек в Крим зеления ще подпише безусловната капитулация...

72

сиромах

преди 1 година

Войната изобщо нямаше да започне,ако НАТО не беше започнало своето разширение на изток!Какво налагаше това?Въоръженият преврат организиран от САЩ в Украйна преди операцията на Русия в Крим доведе до там!Няма държава особено пък Русия,която ще позволи американците да направят Черно море затворено за Руския флот,това е равносилно Русия да затвори Карибския регион,а Китай тайванския!Щатите не може да са хегемон и да решават кой с кого и как ще дружи и каква политика ще води!

71

Аха,сигурно,баце!

преди 1 година

Що не питате Путин дали шА е така,кравофили?!?

70

Анонимен

преди 1 година

Трябва да питате Путин !

69

INFO

преди 1 година

Колкото и шантав да е Тръмп факт е че е най мирният президент на САЩ в новата история. Искаше да направи Америка силна и да си оправят вътрешните проблеми а не да изнася страдания по света .

68

Стоян Димитров

преди 1 година

Войната ще приключи в Москва с капитулация и разоръжаване на Русия. Не се съмнявайте в това, въпрос на време е.

67

bellingcat

преди 1 година

ха ха ха - руснаците казват "время покажет" ще изчакаме 1 година после ще се разберем кой ще плаче а кой ще се усмихва

66

Анонимен

преди 1 година

Диалогът със САЩ не означава да бъдат изпълнени исканията на САЩ и да се падне на колене пред нея. Това означава да има отворени канали на комуникация между Вашингтон и Москва.... нали така, ама САЩ нещо не са на това мнение

65

Анонимен

преди 1 година

One America News Network.:Войната на Байдън в Украйна има за цел да прикрие незаконни лаборатории за биооръжие, управлявани от Дълбоката държава. Докато Джо Байдън продължава да провокира войната в Украйна, се трупат още доказателства, че целият конфликт има за цел да предпази американски военни лаборатории, провеждащи незаконни биологични експерименти. Какво разказва на американците Пиърсън Шарп.

64

Анонимен

преди 1 година

Редица източници съобщават за висока активност на авиацията на руските въоръжени сили на летищата. По-рано украинското разузнаване публикува данни за прехвърляне на самолети към западните граници. Да видим дали ще има нещо след речта на Путин или не. Дали пък Путин няма да даде началото на втора фаза от СВО-пълно унищожаване на фашистките остатъци в Донбас, Луганск, Запорожие и Херсон!

63

Анонимен

преди 1 година

Според медиите ръководителят на МО Резников е подписал указ за намаляване на паричните надбавки и бойните възнаграждения на фашистката ***.През март вместо 40х. гривни на мобилизираните ще бъдат платени 20,1х.,наборници-10х. гривни. Също така е отменено допълнително плащане в размер на 30х.гривни.Информацията трябва да бъде потвърдена. Може би това се дължи на посещението на Байдън, който обяви, че финансирането няма да бъде това, което киевският режим очаква.За войната с Русия в интерес на САЩ обикновените украинци ще получат по-малко пари.Властите обаче едва ли ще крадат по-малко.

62

Анонимен

преди 1 година

Бившият президент на САЩ и кандидат за президент Доналд Тръмп заяви, че може да разреши конфликта в Украйна за 24 часа, ако стане президент:"Същата вечер,когато разбера за победата си ще се обадя на двама души.Вие ги познавате, Путин и Зеленски и ще им кажа:Трябва да се срещнем. Ще се срещнем и гарантирам,че мога да оправя нещата.Изявлението е гръмко,предизборно,но съвсем реално. Може да го направи, но вероятно няма да го направи, ако стане президент.