11

Анонимен

преди 1 година

"какво ще стане с България, ако не влезе в еврозоната?" - А какво е станало с Полша? Чехия? Унгария? Швеция? Швейцария? Дания? Норвегия? Понеже те не са се присъединили? Нямат ли "ежедневни загуби"? Нямат ли "експерти"? Да ги излъжат нещо и тях?

10

Анонимен

преди 1 година

"Трябва да убедим хората, че това е единственият възможен път на България"

9

figil

преди 1 година

Интересното е как въпросите се задават винаги само за позитивите и същевремено се канят гости които са за влизане на България в Еврозоната. Това се наблюдава по-всички телевизии и специално БНТ1, където дори когато се запитват случайни граждани 90% от тях очакват и са за еврото. Като погледнем социологическите проучвания, над 50 % от българите са против, та как става мнозинството запитани винаги да са за него ?

8

Анонимен

преди 1 година

Който иска и му трябва евро, банки има!

7

Анонимен

преди 1 година

Росица и Велев да разберат ако могат,че в еврозоната трябва да влезем само с достойни заплати.С мизерни доходи никаква еврозона.

6

Икономист

преди 1 година

Ами щом им е нужен на партиите по-ясен план за еврозоната, нека да си го направят. Но пък, с финансисти като тези от Герб Ананиев, Горанов или пък като Ментата от ДПС и Гечев от БКП, които не стават за нищо, няма как да се случат нещата. Вэпреки мненията на компетентните финансисти, които си правят редовните отчети и баланси. Управлението на България изобщо не е като да се управляват финансите на акционерни дружества. Когато става въпрос за акции, Бойко Борисов си мисли, че са пожарникарски.

5

Анонимен

преди 1 година

Лев 1879-1880 г. Веднага след Освобождението, ЛЕВЪТ е връстник на свободата! Никой не го пипна този символ на свободна България, даже соца не си позволи!

4

Анонимен

преди 1 година

Къде по-ясен план за еврозоната? Еврото не ни е нужно. Нужно е обуздаване на цените иначе ще има кютек.

3

Закъсняха

преди 1 година

с ЛЪЖИТЕ....хората вече не вярват на нито една институция....След като в рамките на три години се търпяха всякакви издевателства /медицински, икономически, политически/...всеки нормален човек е против да се сменя валутата....Само около 1% ще имат полза от това начинание...Освен това е видно, че в Западна Европа текат крайно деградиращи за населението, процеси....с цел ликвидиране на всичко хуманно и човешко...

2

Народеее????

преди 1 година

Света загива пред ядрена война сме и са виновни точно тия които ни натискат да приемем еврото и европейските им ценности! Опомнете се вразумете си имате бащи майки деца и внуци в името на най близките ви с какъв акъл обслужвате сатанинските и пагубни намерения на злото?Това ли е доброто за народа?Продавате и погубвате всички заради продадените ви нещастни души на дявола заради гнусни пари дето и животните не ги ядат ,но вие заради тях продавате и майките и бащите и децата си!

1

Свобода

преди 1 година

Защо? За да може копейкин да трупа дивидент от това и да манипулира простия българин.