147

Путин

преди 1 година

все повече заприличва на надрусан психопат, който е влязъл в къщата на съседа , иза кал се по средата на стаята и сега скляпа седнал на пода и се опитва да си спомни що е влязъл

146

ВЯРВАЩ

преди 1 година

НЯМА ДРУГ ИЗБИЛ ПОВЕЧЕ ПРАВОСЛАВНИ В ИСТОРИЯТА ОТ САТАНАТА ПУТИН! ХАЙМЪРС ДА ГО ТРЕСНЕ В ПЛЕШИВАТА РЕПТИЛСКА КРАТУНА!

145

Пешо

преди 1 година

Да го духа запада

144

До 169

преди 1 година

Прав си, така стана !

143

Анонимен

преди 1 година

Запада си изнесе производство и инвестици в Китай и направи Китай икономическа сила По същата причина Запада направи богата и Русия като плащаше милярди на голямата бензиностанция с ракети Евтина работна ръка Евтини ресурси газ и петрол всичко това което ползва запада от Русия и Китай се обръща против свободния свят Запада не постъпи мъдро да го предвиди

142

Анонимен

преди 1 година

Рашки вън от Украйна

141

Поне

преди 1 година

Правилно е отбелязал, че конфликтът е в Украйна, което само по себе си е отговор на въпроса как да бъде прекратен - първо изтегляне на руските войски, а после вече може да се мисли за преговори !

140

Анонимен

преди 1 година

Нали разбрахте, че ще се финансира Украйна следващите години. Това означава инфлация, фалити на фирми. Майданът, короната, войната продължават, ще има и още.

139

до СИ иска..

преди 1 година

Работя в китайска фирма - такива глупости говориш и си нямаш и понятие.Китай в момента е много по добре - да наистина е диктатура - ама редовния гражданин не го усеща.Стандарта му е добър.Китай уважава руснаците - по ред причини.В случая подкрепя Русия-просто не го прави явно и официално.Но обикновенния китаец счита че Русия има право и много търпя.Война може лесно да свърши ако Киев каже че няма да влиза в НАТО и остане неутрален.Това е.

138

СИ иска .....

преди 1 година

Със инвестициите който направи запада във Китай ( работилницата на света ) да натрупа милиарди да ги вкара във воени разработки и да застане срещу запада ! Запада трябва да са ненормални и да му оставят мечтата му да се сбъдне ! И китайците действат точно като руснаците ! Вървят към унищожителна конфронтация за нас не е изгодно те да ни достигнат военото превъзходство и да ни оспорват начина на живот ,трябва СЕГА да го защитим докато категорично ги превъзхождаме !

137

СИ иска .....

преди 1 година

Да се признаят диктатурите ,като нормални обществени системи ! ЗА САЩ и Запада е най добре след като се приключи със ядрения проблем РУСИЯ заплашваща целия свят периодично със Армагедон и разработваща все по-нови начини за глобално изтребление да се обърне внимание и да бъде разоръжен Китай и северна Кореа --- като спрямо Китай трябва да се действа веднага и да му бъде показано ,че той не може да се въоръжава и да бъде НАРАСТВАЩА ядрена световна заплаха мирно развитие--ДА , ядрено--НЕ !

136

Иц

преди 1 година

Ех тоз Майдан.. изглежда американците платили на милиони хора да иззлязат по улиците. Всякаш трябва някой да им плати за да се изрпавеят срещу президента си марионетка на Путин. Демек те нямат право да искат нещо различно от корумпирано авторитарно управление. Ако искат... това означва че са им платили американците. Това че вие си харесвате *** и кротувате при 16г. герб на власт, не значи че други хора не искат свобода. Или поне да не са роби на някакви олигарси.

135

Че какъв контрол

преди 1 година

Има до сега?

134

Анонимен

преди 1 година

До БДЖ. Мнението ти е толкова остаряло и ръждясало , колкото е средната възраст на БДЖ дизелов локомотив

133

БДЖ

преди 1 година

Тези още си мислят, че ще излязат "сухи"! В момента Щатите в ускорени темпове формират АUKUS (САЩ,Аввстралия и Британия), Япония също се превъоръжава в ускорени темпове, засега Индия съхранява неутралитет, засега!!!! Падне ли Русия, Китай щ бъде размазан на стената като муха!

132

Старши сержант

преди 1 година

Сержант,бръкаш нещата,всичко започна с Майдана с държавният преврат на американците в Киев,нали тъй ?

131

Я

преди 1 година

до 152: Как можа да споменеш това гнуснои нещо мършоРадев. Сега ще трява да си дезинфекцирам екрана на монитора

130

Я

преди 1 година

Ами нали и ние точно това казваме - Рашка да се прибира в собствените си граници, съгласно международните договори, които е разписала, да се разкарва от Крим и Донбас и войната мигом ще свърши. Е ще се наложи да плати и репарации за убийствата и разрушенията, който извърши. Китай да си обира парцалите от Тибет, в духа на "равното третиране на различни цивилизации" и всичко ще е ОК! Комунисто демагого - капуто!

129

Б.Х.

преди 1 година

От Урал до Амур всичко на Китай, иначе оръжия нема

128

Ром"с

преди 1 година

Един смислен коментар на 152 ,а то един коментар не можеш да прочетещ тук..от американофилски подметки ..