14

SS

преди 1 година

Имаше навремето едни от БНО Шипка където ходеха доброволци да пазят границата ни с Турция ! Обаче май ги разкараха за да върви далаверата с мигрантите !

13

Стара лисица

преди 1 година

Е Лукашенко!Видя накъде отиват нещата и го е страх,че Русия може да погълне Беларус!Под маската на някаква угроза трябва да се подготви населението за съпротива,защото дори и на него му е ясно,че беларусите не искат да са в СССР 2 на Путин,а искат да са си самостоятелна държава.Затова трябва да се баламоса Путин и да се създават организации от паравоенен тип,които да могат да дадат отпор на евентуална агресия от страна на Русия!

12

Един

преди 1 година

До ахахаха 11 Да де. То хората са си го написали ПАРТИЗАНСКИ ОТРЯДИ.

11

ахахаха

преди 1 година

Тоест, някакви случайни сельовци ще получат оръжия и липса на контрол? Със сигурност добре ще стане. Изобщо няма да има някакви шайки от хора, които да тормозят невъоражените по села и паланки. Гениално.

10

Анонимен

преди 1 година

до 9: Аз не гласувам за кафеви фюрери... Защп си мислиш, че фашистът Костадин е русофил? Защото троловете така пишат ли?

9

до 1

преди 1 година

Украинците били нацисти. А ти какво си - продажник за копейки, който мрази българите и плещи само глупости по форумите.

8

геополитически спец

преди 1 година

Без помощ от руския си господар, белярус няма да издържи повече от месец срещу полша.

7

SS

преди 1 година

И ТУК ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ПОДОБНО НЕЩО ! И ТО СПЕШНО ! ЗА ЗАЩИТА НА НАЦ.ГРАНИЦИ ! ЯСНО СЕ ВИДЯ ,ЧЕ ЧЕНГЕТАТА СЕ О.***.Х.А ! ОСВЕН ТОВА КОРУПЦИЯТА ЯВНО Е НА НИВО ЩОМ БЪЛГАРО -ТУРСКАТА ГРАНИЦА СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В МАГИСТРАЛА ! СПЕШНО ! С ОТДЕЛНО РЪКОВОДСТВО И ДА НЕ Е ПОДЧИНЕНО НА КУКИТЕ !

6

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами даже и Лукашенко разбра какво ще случи с путин, и се чуди къде да се свре и как да се защитава от любовта на беларусите, която къкри подгрята в тенджера под налягане ... !!!

5

Анонимен

преди 1 година

Определено гълта, щом се засегна! :D

4

Mopcku_

преди 1 година

Сакън наистина ли другаря Лукашенко е нарекъл специалната военна операция на тавариш ПyTлер вайна? :) Това ще му коства минимум главата :)))

3

Анонимен

преди 1 година

ще вардят блатата и картофите белким ннякой им ги открадне )))

2

Анонимен

преди 1 година

Страх лозе пази!

1

Анонимен

преди 1 година

Удряйте, удряйте по нацистките на Кличко!!