39

Една причина!

преди 1 година

Когато Господ разлюлява Земята някъде-има защо! Ще попитате-защо? Защо ли? Защото в Турция избиват християни и това е една от най-нетолерантните спрямо християнството държава. С цялата си мерзост и наглост стигнаха дотам, че превърнаха един от най-старите християнски храмове- Света София в джамия! Смятате ли, че Господ е безразличен спрямо тази наглост? Когато Турция се покае и отново върне джамията в Християнски храм-може и да спрат заметресенията!

38

Анонимен

преди 1 година

Пратете гълъбчето на радев да отлети до там.. и без това няма работа.

37

Гадна Твар

преди 1 година

Господ забавя, но не забравя!

36

Кармен Златарева

преди 1 година

Малко им е на тия!!!

35

Анонимен

преди 1 година

Да си купуват фургони и никога да не строят къщи в този район. Фургоните са най сигурното убежище при природни бедствия.

34

Анонимен

преди 1 година

"Минусите не са ти дадени заради..." - И още нещо от мен (от 37 засега). Къде съм написал, че Турция няма да ни помогне ако се наложи, че да ми слагаш минус за това? Реагирах на думите, че след 1878-а не сме видяли лошо от Турция. Измествай темата колкото си искаш, но е факт, че сложилите минусите нямат знания дори и за 6-ти клас, защото за Балканската война се учи тогава. Едно е да напишеш "Турция ще ни помогне ако се наложи", а друго "не сме видяли лошо от Турция след 1878-а". Има разлика...

33

Мдаа

преди 1 година

Една много голяма, и множество по-малки църкви поруга Ердоган ! Очакват се още трусове, и големи промени по върховете !

32

Анонимен

преди 1 година

"Минусите не са ти дадени заради историческите ти познания, а за изразяването им в неподходящ момент. Но ако искаш да си чешеш егото, тук си анонимен, няма смисъл да показваш колко е неграмотен друг и колко си грамотен ти. Коя ще е първата държава, която ще се отзове при бедствие в България?" - Коментарът ми по-долу беше относно написаното, че след 1878-а не сме видяли лошо от Турция. Ами Балканската? Няма общо с това, кой какво щял да направи ако станело не знам си какво. Не съм врачка. А ти?

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен-Ще е само Турция и никоя друга. Дано да не се наложи на практика да видим, че съм прав.

30

Анонимен

преди 1 година

До 34"Коя ще е първата държава, която ще се отзове при бедствие в България?" Никоя.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Някой ми е сложил минусче. Явно този някой не е чувал за Балканската война. Няма нищо. Все пак не всички имат средно образование" . Минусите не са ти дадени заради историческите ти познания, а за изразяването им в неподходящ момент. Но ако искаш да си чешеш егото, тук си анонимен, няма смисъл да показваш колко е неграмотен друг и колко си грамотен ти. Коя ще е първата държава, която ще се отзове при бедствие в България?

28

Анонимен

преди 1 година

Еббаваш ли се с Руската Федерация те удрят земетресения, урагани като Катрина и всякви злини божии....... ама ти пак се прави на отворен де ... хехе

27

В Турция

преди 1 година

изгинаха повече хора отколкото в Украйна - няма ли най-сетне Байдън да отиде да се попрегръща с Ердоган!? Пък и Кристалинка?

26

Анонимен

преди 1 година

Турция се отдалечава от Европа . Скоро ще е съседна държава на Япония .

25

ПОЛИТИК

преди 1 година

БАЙ ДЖО ЩЕ ХВЪРЛИ ЕДНО ОКО ОТДАЛЕЧКО И ОТВИСОЧКО, СПОКО

24

Анонимен

преди 1 година

""какво лошо сме видели от нашите съседи след руско-турската война?" - Това, че не познаваш историята не е чужд, а само твой проблем. Поне не показвай публично, че ти липсват разни познания по разни теми, защото се излагаш." - Някой ми е сложил минусче. Явно този някой не е чувал за Балканската война. Няма нищо. Все пак не всички имат средно образование.

23

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност голяма част от вината е в корупцията в строителството. Ердоган е отговорен,че не е имало контрол,а и принципно да се строи по този начин върху разлом си е престъпление. Казаха,че периодично в Турция се дават амнистии на строителни фирми уличени в корупция!Не знам какво оправдание би могло да има за Ердоган,който е допуснал тази корупция. Отделно е въпросът с бежанците,които Турция е приела,сега ще опитат да ги прогонят на някъде,а средствата за тях ще пренасочат към пострадалите

22

Анонимен

преди 1 година

"какво лошо сме видели от нашите съседи след руско-турската война?" - Това, че не познаваш историята не е чужд, а само твой проблем. Поне не показвай публично, че ти липсват разни познания по разни теми, защото се излагаш.

21

Анонимен

преди 1 година

"Междувременно над 16 800 сирийски бежанци в Турция, изгубили домовете си в катастрофалните трусове от 6 февруари, получиха разрешение да се върнат временно в Сирия" - Значи на тези "бежанци" някой им забранява да се върнат в Сирия, така ли? Сега кой им е позволил да се върнат там? Турция? Значи Турция е накарала тези хора да станат "бежанци" и сега им е позволила повече да не са "бежанци". Ако сами са избягали от Сирия, заради Асад, мислите ли че ще искат да се върнат доброволно там?

20

Див Петел

преди 1 година

Който се радва на чуждо нещастие, пък било то нещастие на врага му, той е бездушен човек и кармата ще го застигне рано или късно. Може да не помагате, но поне не се подигравайте с тези страдащи хора. Това би било напълно достатъчно.