27

Валутен стратег

преди 1 година

С влизането на еврото отпада контрола върху размера на държавния дълг, упражняван в момента от валутният борд. Това означава огромно увеличение на държавния дълг в много кратки срокове. Всички политици си точат зъбите за плячката дето ще налапат. Затова ще започнат да дънят всички ***, експертни или манипулативни за безвъзвратно да се влезе в еврозоната и да се върне робството в Български или Франкфуртски вариант. Щели сме да имаме по-ниски лихви: Мижи како да те лажам!

26

Анонимен

преди 1 година

И този ще получи някой лев за пропаганда.

25

Joko

преди 1 година

Нямам нужда от акъл от личност завършила УНССеее ! Всички умишлено заобикалят рисковете. Когато това проффесорче ми обясни ЗАЩО най-големите икономики от бившия соц. Полша и Чехия не искат еврото , когато обясни защо Швеция и Дания са на същото положние, мога и да се съглася .

24

Анонимен

преди 1 година

Радио Ереван обяснява. .......Има три типа икономисти. .......Първият тип казва направете това и ще ми благодарите. .......Втория тип казва направете обратното на първия и ще ми благодарите. .......Третият тип казва направете обратното на първия и втория и ще ми благодарите. .......

23

Тролска атака

преди 1 година

Пак някакви *** са налазили тук. На времето Румен Радев предложи да се закупят грипени защото са доста по-евтини като цена и експлоатация. Троловете веднага го обвиниха, че прокарва руски иинтереси, но те грипените не са руски а шведски. Сега, всекки който държи на българсккиия лев е обявяван за руски шпионин. НЕ, ние не искаме да въвееждаме нито руската рубла, нито еврото. ИСКАМЕ СИ ЛЕВА!

22

SS

преди 1 година

Като чуя думата ,,експерт" в Бг-я и се хващам за броунинга !

21

Анонимен

преди 1 година

До Ко рече? Милионеерите идея нямат как да перат пари, седят и гледат жално чувалите и се притесняват

20

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА БЪДЕ ПРИЕТА В ЕВРОЗОНАТА НИТО В ШЕНГЕН ДОКАТО В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА ИМА ПРОРУСКИ, МУТРИ И КОМУНИСТИ

19

Анонимен

преди 1 година

Как точно ще се дигнат доходи, ще напечатат евро ли хахахаха ***

18

Обикновен човек:

преди 1 година

За вашите доходи повишението е ясно,а сега кажи и за останалите българи!

17

Ко рече?

преди 1 година

Имам 65 милиона лева от Рушвети в чували. Как да ги обърна легално в Евро?В банката искат произход на парите. Мога само да купувам имоти, ама на мое име не искам да са. Фирмени, на жената и пак остават. Да му се невиди, Никакво Евро докато не си изпера парите ей!

16

Анонимен

преди 1 година

Не , мерси. И така сме си добре. Не щем да сме чак толкова богати. Колкото за сиропите ви повярвахме, толкова и за еврото. Въпреки , че сме убедени, че само и единствено за нас го правите.

15

Анонимен

преди 1 година

Стига лъгахте беееее!

14

Анонимен

преди 1 година

Повишаване на средните доходи в превод ще рече че тези които ядат свинско ще ядат още свинско, а тези които ядат зеле ще ядат по-малко зеле. Средната стойност ще е че всички ядат повече свинско със зеле.

13

Анонимен

преди 1 година

Притеснението на хората не е от липсата на разяснителна кампания, а от натрапчивата "разяснителна кампания. Такава "разяснителна кампания" осъществявана от "експерти" преивяхне и за агитацията за шистов газ. също за изграждане на заводи за горене на отпадъци, които били "без ***" и всякакви др, експертизи, включително, че няма да има нужда от много електричество и че нови мощности на АЕЦ са излишни.

12

Анонимен

преди 1 година

"Пеканов, който каза, че губим около 300-400 млрд" Пеканов каза, че "губим" толкова в милиони, ама нищо, като ни лъжете и ни манипулирате елементарно, ще спечелите доверието ни още повече. Като с вацините.

11

Анонимен

преди 1 година

стига тези лъжи , не верваме , този уж финасов анализатор е брокер от форекс измамите, обичайно са платеникоментатори на правитеството тия изманици

10

Майстора

преди 1 година

"Всяка държава, която се присъединява към еврозоната, има ускорено икономическо развитие" - ами що не са се присъединили половината държави? Полша? Чехия? Унгария? Швеция? Швейцария? Дания? Норвегия? Не искат ли "ускорено развитие"? Какво е развитието всъщност, милиарди заеми ли?

9

Анонимен

преди 1 година

Когато стандарта ни се изравни с европейския чак тогава може да се мисли по въпроса за или против еврото. Това да сме приемали еврото че уж ще станем по-богати са празни приказки за наивници. С приемане на еврото ще стане закръгляне нагоре и съответно още инфлация от което ще намалее покупателната способност.

8

Анонимен

преди 1 година

Стига с тези приказки за "повишение на доходите"!!! знаете ли какво означава? _ Инфлация и само инфлация. От което следва, че 90% от всички работещи сега, ако въобще доживеят,биха получавали само минимална пенсия. Защото тя е функция на текущата средна заплата. Целта е хората да харчат всичко спечелено, за да има оборот, а не да събират пари за големи полупки, мнапример къща. Зашото в "развитие страни" много голяма част от хората НЯМАТ недвижимо имущество, а са като чергари и плащат наеми ....