13

Соня

преди 1 година

Ха,ха,ха това ли решихте в твоята партия ДБ а?Ти нали си в ръководството и .Мошеници ,негодници,безсрамници нагли

12

баси логиката

преди 1 година

До ясно е Значи,ако Герб спечелят изборите това е фалшификация,ако обаче ги спечелят ПП-ДБ това е нормално!А бе,ти направо изби рибата с чорапа!:)))))))))))))

11

Маг Минчо

преди 1 година

Ето, видяхте ли от кой човек зависи легитимността на изборите! Понеже сам подава оставка, вече имало "тежки подозрения" към честността на изборния процес? Нали търсехте 12 хил. броячи на гласове? Поведи ги ти бе,Томов!

10

Анонимен

преди 1 година

Хаха, май им хареса да се гласува с машини защото е по лесно и ги мързи да броят с дни я виж ти !

9

Анонимен

преди 1 година

Подготвят фалшифицирането на изборите

8

ясно е

преди 1 година

Избирателната активност ще е същата като на предходните избори, ама от хартиената коалиция, които обвиняваха машините за това, няма да си признаят. И ще станем свидетели на чудовищно манипулиране, фалшифициране и купуване. Високият резултат на ГЕРБ, ДПС и БСП ще са доказателство за това. А и те са го правили много пъти и преди. Всички, които можем да мислим и да помним го знаем.

7

Един Българин

преди 1 година

До Чук и Гек Така е и все пак има много уж интелигентни хора, които гласуват за Възраждане и ГЕРБ. Т.е. може да нямат реално 12% и 25%, но поне на половина имат. Трябва да им се налива мозък в главата, защото да излъжеш с полвината бюлетини е едно, но да излъжеш със 75% може и да се окаже невъзможно дори и с хартиена бюлетина, общо броене и вписване и други герберски практики.

6

Чук и Гек

преди 1 година

Самият факт, че председателката, зам председателката и говорителя на ЦИК гласуват против предложението на Войнов е показателно каква мафия е и там! А изборите ще приключат нормално! Никой няма да ви брои гласовете, затова се създава този миш - маш със смесено гласуване и отчитане! Просто ще ви обявят правилния резултат, за който ви подготвят с така наречената социология! Някой каза, че ако изборите променяха нещо, ще бъдат забранени! Машините промениха нещо и ги забраниха по света и у вас!

5

До Body count

преди 1 година

Еми ти защо мислиш Тиквата и неговите другари от ДПС така отчаяно се напъваха да върнат хартиената бюлетина. Защото това плюс ниската избирателна активност им осигурява лидерство. Те нали си имат техния платен, не говорещ български и ниско интелигентен твърд електорат

4

Анонимен

преди 1 година

Е, как няма да ги вписват заедно? Нали трябва да скрият истината от това за кой се гласува с хартиени бюлетини. Ето затова гласуващите намалят. Безсмислено е. ЦИК са или корумпирани или изключително п.p.о.c.т.и

3

Body count

преди 1 година

Броенето на бюлетини, разписки на ръка и попълването на резултатите в общ протокол, който след това да се "дооправя" след неизбежните грешки, отново ще предизвика пълен хаос и нелегитимност на резултатите.Последното тиквено правителство беше избрано с 90% "сгрешени" протоколи и стотици хиляди "недействителни" бюлетини.

2

Мара отварячката

преди 1 година

До АнонименХа,ха,ха

1

Анонимен

преди 1 година

в цьк броенето е така - две за герб, едно за дпс