20

баба мара

преди 1 година

да напуснат българия и да не се връщат заяо изобщо се сече пустиня ли искамесвлачища ли искаме стига с тази сеч садете дървета кислород ни трябва

19

Mногознайко

преди 1 година

6.В централния склад се провеждат търгове за добитата дървесина след като се знае на каква цена е добита. 7.Всички приходи без изключение се връщат в горското стопанство за осъществяване на залесяване, отглеждане, и противоерозионни мероприятия, закупуване на техника която на времето продаде другаря И. Костов - рома. 8. Съществуващите сега предприятия се махат защото са партийни касички. 9. Всички концесии на ловни и други стопанства се прекратяват. И ето готова ви е реформата. Ама няма Д_У_П_Е.

18

Mногознайко

преди 1 година

И така да си продължа разсъжденията. Та в сектора трябва яка промяна и тя е следната, да не кажете че не сте я чували. 1. Всичко се поставя не научна лесовъдска основа. 2. Работи се за възстановяване на гората със всички възможни мероприятия. 3. Всички частни фирми, които секат в горите се гонят и на тяхно място се правят групи за сеч подчинени и контролирани от горските. 4. Сеч и извоз се следи от горския до временни складове и след това до централни складове.

17

Mногознайко

преди 1 година

Да има запас ама хилав запас. Гората масово не се отглежда защото сумите за мероприятието са никви. Доходи от отглеждането също са никви. Гората, особенно широколиствните насаждения се изсичат и никой не следи семеносни години а се разчита единствено на издънковото възобновяване. За залесяване въобще няма какво да говорим то си липсва. Залесява се единствено топола. Тези три години заложени в закона за естествено възобновяване са пълна пародия. Целия сектор съсипахте и самоп горското е виновно.

16

Анонимен

преди 1 година

Алчнотията българска погуби българската гора.Тоз искал , ами да си внесе . Хората все още по селата немат дърва,. Частните складове пращат , но там цените са в пъти от тези на горското. как са изкарали зимата никой не ги пита и на никой не му пука, а износът си върви

15

аз

преди 1 година

Какво се прави тоя на професор на луд. Има спад на поръчките поради липса на търсене на мебели. На много хора не им е до мебели сега. В момента натискат за да могат да вземат дървесина без пари за да да си компенсират загубите от липсата на поръчки. Искат само да кешират и да няма година с минус при тях. Но трябва да свикват че в бизнеса има и нулеви години.

14

Спиндермааан

преди 1 година

Пускам една сАлза за Кроношпан и техните лакеи

13

българина

преди 1 година

споко ще загубим още население и енергетика, България е клоака в рамките на ес

12

Нагли, не!

преди 1 година

Нагли, та нагли!Внесете си!

11

Анонимен

преди 1 година

Може да има запаси от дървесина, но с това темпо на изсичане и слабо залесяване много бързо ще изчезне гората.

10

Професоре

преди 1 година

Не се прави на луд, много добре знаеш че цялата строителна дървесина я правите на дърва. Тук там има някой труп. Даже някой горски от по младите не са чували за сортимента минни подпори.

9

Професорът

преди 1 година

Няма как българската гора за десет години да е остаряла със седем. Ааааааа сетих се така е защото такива като професора е подмладяват яко.

8

Щерю

преди 1 година

Човечеството си заслужава почти пълното затриване от космоса отвреме-навреме - както и е ставало в миналото...

7

Samo minavam

преди 1 година

Хвърчат тирове по нощите, натоварени с дърва. Тънки като клечки. Сечта е поголовна. Що се правите на разсеяни. Обществена тайна е, че ДПС то, бастисаха горите. Станахме пустиня. Водата изч знам, че и по лошо ще става.

6

наивник

преди 1 година

потреблението за отопление, мебели и строителство на място намалява с обезлюдяването извън софия.

5

наивник

преди 1 година

ще се възстановят брястовите гори, все по-рядко население и вълци, като някога. така е станало на много места след падането на рим.

4

Анонимен

преди 1 година

На където и да погледне човек, само оголени баири и невиждана ерозия, този се опитва да убеждава,че горските площи били нарастнали. Айде лъжци, събирайте си чукалата и вън от България,на никой няма да липсват отровните ви плоскости.

3

Анонимен

преди 1 година

стига бре мошеници ние придприятия и атомни централи закрихми а тия дето ни правят пустиня като секът дърветата да ги спасяваме - та да остане с голи баири и без вода - да ги закрива - е в стамболийски комбината работеше 20 годин с руски материал - после поочекаха част от родопа дето им беше позволено и сега да спасямаме унищожителите си за да имат пълни гуши

2

Анонимен

преди 1 година

Де късмет да се махнат,двата завода на Кроношпан които не само оголиха балканите от дървесина ами и отровиха въздуха на Бургас и Велико Търново,напускайте на мига на никого няма да липсвате!

1

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

ПОЛИТИКАТА НИ - НА ПРЕДЦИВИЛИЗАЦИОННО НИВО