27

Виктор

преди 1 година

Мисля, че е доста пресилено най-евтиния билет за най-последните редове да започва от 60-70лв. Не мога да скрия огромното си разочарование от последния й концерт, нищо общо с онази Лили Иванова която знам, тя почти не пее ,не чух нищо от нейния глас , тя почти не мръдна от мястото на което се беше застопорила.Моето мнение е че зад нея стои много силен екип от млади хора , които знаят как да използват името й , да я рекламират правилно и да печелят добре от това.Аз лично повече не бих отишъл.

26

Свои

преди 1 година

Тази жена вече е прекалено лакома за пари едно и също грачи от години до напикаване на сцената. Такива не се сещат да се спрат с достойнство.

25

Анонимен

преди 1 година

Добра е, но последните й песни много ку цат, няма аФтори.

24

VladTepes

преди 1 година

Дори чичовци около 50 като Hypocrisy издържат по 15-20 концерти в последователни дни.

23

VladTepes

преди 1 година

До БДЖМладите издържат повече - примерно Gwendydd подгряваха турне на Dark Tranquility и Ensiferum с общо 13 концерта в последователни дни.

22

Беновска пипа

преди 1 година

Коментарите са излишни! Пълните зали казват всичко!

21

Анонимен

преди 1 година

Лили Иванова е легенда. Такъв талант е неуместно да се коментира от необразовани, недодялани, комплексирани, нереализирани, злобни, завистливи, неуспели хора.

20

Анонимен

преди 1 година

проскубан върколак ,мн сте шашави да давате пари за крякането на това бабе,дето само знаеше с кой да си легне от дс,бкп ,та да и дадът на нея хубавите песни и трупа трупа кинти от вашето невежество -символа на мракобесния комунизъм ,енергиен вампир

19

БДЖ

преди 1 година

Дино Лили, е доказан Талант!!! Спор немъ!!! Откъде таз жизнена енергия - да и се чудиш!!! Дано издържи на това темпо от 15 Концерта, че то младите не биха го издържали!

18

Анонимен

преди 1 година

Е колко пък да е значителна снахата на Политбюро и имитаторка на Мирен Матийо. Колко по-талантливи от нея ги репресираха. Но щом ви кефи червената носталгия и като нямате грам естетическа преценка, слушайте си я.

17

Анонимен

преди 1 година

Завистта и опитът да принизиш някой, за който си осъзнал, че е нива над теб, са характерни за дребните душици. Но, както се казва, керванът си върви, кучетата лаят. Та и Лили, много над вас, дребни душици, е, че да я засегнете. Но, щом се чувствате по-добре, като я плюете, давайте, до нея не стига. Велико е да си значителен и на стари години и е много жалко, когато си незначителен още на младите си.

16

Анонимен

преди 1 година

Лили Иванова е колкото баба ми, която все още е със всичкия си но вече не вижда и не може да се движи изобщо което включва и ходене до тоалетна - и в същото време Лили Иванова прави по 15 концерта на година на 83 години ! еми според мен си е невероятно

15

(-_-)

преди 1 година

Абе то много хора още се редят на опашка да видят мумията на Ленин, ама и това не е ок..

14

Анонимен

преди 1 година

Не се заблуждавайте, това пълнене на зали и стадиони е една масова психоза и злокачествена носталгия. Иначе Лилето е тъжна гледка (и слушка). Човек трябва да има самопреценка и самоуважение.

13

Анонимен

преди 1 година

Както прочетох един коментар преди малко скоро ще връчат Орден Лили Иванова на Стара планина.

12

Анонимен

преди 1 година

Нямам кумири и не им се кланям.

11

кубанская столица

преди 1 година

Бедна Лили Иванова! Аз дора не зная име от такви селения като Хасково, Враца, Добрич. Къде тя действува - кдуб на култура на селски стопани? "Колхоз по име на последна реколта"

10

Хм

преди 1 година

Посочете някой друг български певец да се похвали с подобни пълни зали и стадиони.

9

Турбалан

преди 1 година

набора на кахан Кубрат и Дънкан Маклут баба Лили

8

някой да и напомни

преди 1 година

да не забрави бурканчето със специалния мед .