48

ББ

преди 1 година

лицемерие по китайски,войната може да спре на минутата,путин изтегля децата умиращи в Украйна,плаща репарации за убийствата и разрушенията...и край...останалото са китайски лицемерия...и играта със СК...опасна игра играете...СК ще умре ...последна!!!

47

ББ

преди 1 година

явно Китай си въобразяват,че печелейки дребни пари от руски суровини,ще спечелят...опцията Свободният Свят изтегля пройзводствата си и Народите на Китай остават без прехрана?раша ли ще ви храни...а и вие имате ядрени...нашите са к.пелете и сме решителни,...дайте ни шанс и ще го видите,САЩ не убиват руснаци или китайци!!!САЩ правят и невъзможното да запазим живота на Планетата ни...болни...без Бог...Света ни не иска да учи руски...предпочита ядреният...или Свободен и Справедлив...или мъртав!!

46

по-точно

преди 1 година

До Анонимен - и да уточним малко за незнаещите: Пекин е най-западната част на изтиччното предградие на Скопие: Токио! То Токио си е досами най-източната граница на Македониjа :-) , или ясно казано Китай си е македонски и тия жълтите да се благодарят на бога, че не се ги натирили извън границите ни: в Тихия океан !!!

45

Анонимен

преди 1 година

Ами Китай няма интерес НАТО да се разраства. Има обаче интерес Русия да му е длъжна. А за разлика от Русия, той е в симбиоза със САЩ и Европа, които са изнесли производството си там. За разлика от Русия, Китай има високи технологии. Това го прави защитен от значими санкции. Русия, не му е приятел, но е враг на неговия враг. Така че защо да не я подкрепи?

44

Хахаха

преди 1 година

Русия и Китай, заедно със САЩ прецакват Европа -получават пари, власт и сложиха стара високомерна Европа на колене.На никой не му пука за Украйна -тя е просто средство.

43

Анонимен

преди 1 година

Нормално е Русия да напусна териториите , които окупира Крим, Донецк, Луганск . И Мир настъпва. Това им казва Ван И.

42

На тоя

преди 1 година

Само му погледнете физиономията, и си помислете дали бихте вярвали на такъв човек !

41

Анонимен

преди 1 година

Абе големи умници тук сте се събрали, но забравяте, че Ван И е македонец! Както и Байдън и братовчед му също!!!

40

Щерю

преди 1 година

Става ясно, че първо манията на Великобритания, а след това на САЩ, да владеят над целия свят всъщност е... скрит и таен юдео-масонски, и ционистки проект. Юдеите не могат да спрат религиозната си лудост. За тях - само те са богоизбраните хора, а останалите човеци - са ***, животни, тор, леш...

39

Анонимен

преди 1 година

*** политиците се с недомлъвки говорят и се нищо не правят

38

Анонимен

преди 1 година

Планът включва ли разпределяне на САЩ или всичко без Аляска ще е за Китай?

37

Дони

преди 1 година

Ей, клекнаха умните жълтypu...

36

Анонимен

преди 1 година

Близките събития от изминалите години и на новия век,доказват,че майданните,вече са единствената надежда наСАЩ иЗапада да печелят необявени от тях войни без значителниЗАГУБИИ все към Азия са"погледите"им,въпреки,че там никога не са печелили гореща война самиА напоследък даже и със съюзниците сиАко военните действия"излязат"извън границите на Украйна или се намесят и други държави в конфликта,Светът е обречен на изчезванеТова е последната битка за еднополюсен СвятЗатова е и рискът от ядрена война

35

Няма шанс

преди 1 година

САЩ все още доставят много оръжие, но вече го (про)дават на Полша, явно там ще си остане границата на НАТО. Сегашната Украйна и те са я отписали. Скоро ще я наричаме бившата Украйна.

34

Анонимен

преди 1 година

Капанът взе да се затваря. И вътре се оказаха колективните койоти, наместо мечката. Очакван резултат за всеки нормален човек със средно ниво интелигентност. Ние, както обикновено, сме от "правилната" страна на оя.

33

До 35тото

преди 1 година

Колко точно парчета от пицата на КирчУ с кристали изяде?!?!?!?

32

Анонимен

преди 1 година

Този китаец знае че САЩ срещу Китай + русия = 1-0, а поотделно резултатът ще е с по 3-0( служебно) за САЩ , защото няма да се явят .

31

ЯЗЕ

преди 1 година

Ке пита путин ке купували "made in chaina"?, че 70% от стоката се изпраща в уса и ес.....никаде другаде......Байдан е намекнал нещо..

30

Анонимен

преди 1 година

Хода на САЩ с Байдън в Киев е последното"издихание"на една загнила система.Отлично съзнават, че украйнците,дори и да спечелят някоя и друга битка,ще загубят войната.Казаха го и техни генерали,понеже съзнават опасността от тактически ядрен конфликт и извън Украйна.Но докато никой не се"опари"не вярва, че огъня е горещ и изгаря всичко,без оглед на това дали е полезен или вреден.Огънят както служи добре, така и може да вреди.Зависи в чий ръце е попаднал кибрита.Това е образно казано,но е безспорно

29

Анонимен

преди 1 година

Путин ще се оплаче на Ван И, че украинците бият много лошо и ще се моли горещо за помощ от Китай. Русия може и да получи помощ, но ще трябва да си върне китайските земи присвоени от Русия в средата на 19 век общо около 2 5 милиона кв.км. обхващащи външна Манджурия Владивосток, Хабаровск, Хакасия, Тува и Байкалското езеро.