13

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е защо трябва да слушаме мненията точно на тези двамата?

12

Боко Локо

преди 1 година

Аре идва това Евро, че имам много готово и добро качество

11

Българин

преди 1 година

Какъв лев бе, като България беше фалирала при Виденов! Сегашният лев е обвързан с еврото и сме във валутен борд! Отдавна левът не съществува като независима единица!

10

Анонимен

преди 1 година

ЛЕВ-ЛЪВ от 4 юни 1880 г.Страна,Княжество България (1880 1908), Царство България (1908 1946),НРБ (1946 1990),България(1990 настояще! Съвременната история на българските парични знаци започва след възстановяването на българската държава през 1878 година. През 1880 г. с приемането на Закона за правото на рязане на монети в Княжество България се създава българската парична единица лев, на следващата година са отсечени и първите монети.Никой го не пипа, символ на свободна България е!

9

Анонимен

преди 1 година

От гей зоната сами са си виновни, че няма да успеят да ни прилапат. Тиквеника като искаше да влизаме там преди 5-6 години те се правеха на важни, условия поставяха, направиха му чакалня на чакланята. Тогава отговаряхме и на условията за инфлация, дефицит, всичко. Сега вече е късно - населението тук не иска да влизаме и няма да стане, даже и дежурните политически *** синове и дума не обелват сега предизборно, оставили са нелигитимното служебно правителство да се мъчи само.

8

Анонимен

преди 1 година

Значи Шенген никога, драпене за еврозоната, е защо така. След Шенген може евентуално, първо да се види как е в Шенген. После ще се реши дали да се дава злато и валутен резерв на ЕЦБ в замяна на еврото и загубата на суверенитет с всички негативи от това. Нека първо мислим за България.

7

българина

преди 1 година

нито една държава не отговаря на всички условия! все едно всички двойкаджии на изпита да станат студенти ! неминуемо следва въпроса, ако вратата е полето, за какво е тя? арт изкуство, да плаши... хммм, кого?! , да спира вятъра? да означава бъдеш строеж на къща? май е за тренировка на въображението! мддд, да си мислим, че ЕС ЕЗ ЕЦБ са голямата работа, пълни Б о к л у ци и измамници

6

българина

преди 1 година

така, думите на ф министърка по радиото в събота, за да влезе Хърватия изключили три страни от статистиката, а за нас трябва 10 Въпросът е, ВИЖДАТЕ ЛИ ШО ЗА СЪЮЗ Е ТОВА! правилата са според зависи, но едно е сигурно! България е отредена за КЛОАКА, това кога ше го разберат феновете на ПП ДБ ГЕРБ и други заблудени из роди

5

Анонимен

преди 1 година

Всички обичащи България да се подпишат в Подписката за Запазване на ългарския Лев организирана от Възраждане. Лева съществува от 1881г и е 13тата най-стара валута.

4

Анонимен

преди 1 година

Дали са ни Русия

3

Анонимен

преди 1 година

"Страните, които са водещи, превишават България с ръст 7-8 пъти като темп." - За последния месец имам не повече от денонощие работа. Останалите 19 дни чакам заплатата ми да стане колкото на колегите от държавите с висок "темп" на развитие. Вдигнат ли ми заплатата 7-8 пъти ще спра да цъкам видео игри и да гледам сериали по време на работа.

2

компрометиран

преди 1 година

Някак все по-далеч изглежда това Евро.

1

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости- хърватите са задлъжнели много над норматива от 60% дълг спрямо БВП, но тази политическа корупция да източваш бюджета през дългове вече е нещо нормално за еврозоната! Само бедна България опъва каиша и се простира според чергата си три пъти под нормата на задлъжняване! И разбира се е най- колумпираната в ЕС!!