118

АнонимеН

преди 1 година

До Анонимен 137/НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, ЗАЩОТО ДОГОВОРА Е ФАКТ ! И ВАНЯ УМРЯ КАТО ПРЕСТЪПНИК!

117

Анонимен

преди 1 година

При разпадането си СССР има един милион армия в украйна със съответното въоръжение а Русия е правоприемник на СССР и Украйна е трябвало не по задължение а по законна презумпция да предаде което е на нейна територия .

116

Анонимен

преди 1 година

Статията е много дълга и това говори достатъчно много само по себе си.

115

АнонимеН

преди 1 година

На 5 ноември 1994 е подписан Меморандума от Будапеща, с който Украйна се отказа от ядрените си оръжия, а САЩ, Русия и Великобритания се ангажираха да гарантират териториалната й цялост. Киев напомня, че с акта от Будапеща Москва, Вашингтон и Лондон са се заявили като гаранти за териториалната цялост и политическата независимост на Украйна и са се ангажирали да не използват срещу нея оръжие, заплахи или друга сила./ ВАНЯ УМРЯ КАТО ТЕРИТОРИАЛЕН ТЕРОРИСТ И МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕСТЪПНИК!

114

Анонимен

преди 1 година

Путин иска, завладява и анексира Украинските земи почти целия свят помага на жертвата.

113

българин

преди 1 година

През 1944 година в нашето село първо се изтеглили немците.След това дошли руснаците.Първо-донесли въшки. После изпили ракията на дядо ми-задигнали цялото буре!Накрая и те се махнали,ама от въшките селото не се отървало чак до новата ракия-реколта 1945!Това което оставили на практика са въшките!

112

Олимпий Панов

преди 1 година

Гледам колко гладки мозъци има в форума и не мога да повярвам колко лесно ви манипулират!Три букви BBC и всичко е ясно

111

Анонимен

преди 1 година

Бащата се кефи че синът му е умрял за да може Просия да забогатее.И за благодарност му пишат 2000 рубли пенция които той изпива за водка. Руский мир.

110

бг

преди 1 година

Лечението н рашизма се нарича генерал Колев

109

Така е ..

преди 1 година

Мина една година и Путин още не може да даде смислен отговор, защо започна война. От начало беше ,че Украйна иска да влезе в ЕС и НАТО. После Украйна била нападнала Русия. Да защитят руско говорещите в Донбас . САЩ и Запада били виновни. Захарова дори обвини София за войната. И още много наивни и глупави оправдания.Истината е една. Завоевателната политика на Путин за още територия и природни богатства.

108

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Русия не разбра Сърди се великите "ЯНКИ" разбиращи само от мир и демокрация, които умишлено наливат маслото в огъня. Само като погледнеш на снимката "ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ" ти е ясно какво се случва. Този не смее на прозореца дори да се покаже.

107

Русия не разбра

преди 1 година

Най-голямата ценност на този свят е човешкият живот.Моят,Вашият,на Ванка от статията!Нищо не може да оправдае загубата му и никакви "геройства" няма да го върнат.Мисленето в Русия е,че човешкия живот е нищо,тоест нещо което може да се пожертва от властниците за мъгляви цели без това да се отнася за тях и техните семейства!.Христоматийният пример са думите на маршал Жуков - "Бабьй опять нарожают"...Жалко,много жалко за погубените млади животи и от двете страни,принесени като жертвен дар!

106

Анонимен

преди 1 година

Руские ценности... за родину, за Сталину. От Октомврийската революция са си зомбирани. Абе и от преди нея.

105

Анонимен

преди 1 година

Нова бяла лада.

104

+-

преди 1 година

Това е фантасмгоричен измислен разказ от западната пропаганда да покаже разнглосията в руското общество,да има ,но защо тези не разказват за украинското общество...защо о там ,ха си казал нещо против Зеленски или за рУсия положително ,то те прибират на "топло" и най-малкото с което можеш да се разминеш е стрес и физическо насиие.

103

Totenkopf

преди 1 година

Това е съдбата на всички юдеоболшевишки слуги на Властниците в Кремъл

102

Анонимен

преди 1 година

Ха ха, разсмяхте ме-страната агресор. Доживяхме да обявим америка за миротворци. Нищо, че няма война по света, която да не е започната без тях или да е без тяхно участие. Включително и тук учавстват с двата крака.

101

Само че

преди 1 година

Миналото е безвъзратно заминало. Насила брат се не става. Заради войната и невинните жертви като това объркано нещастно момче никога руснаците и украинците няма да са братя - прекалено много са жертвите които стоят между тях. Всичко е заради налудничавата идея на Путин. С неговия край войната ще приключи но омразата която е посял ще остане

100

Анонимен

преди 1 година

Дълга статия, значи - отново промивка. Авторът твърди, че в Украйна нямало доказателства за геноцид и нацизъм. няма Бандера, няма Еделвайс, Няма Донбас, няма Одеса, даже няма български училища. Все едно да твърди, че в момента няма война, или че Ваня не е загинал. За Америка или Германия не е, но за цяла Русия Ваня е велик герой. Например, бившият ни премиер КП изльга парламента, свалиха го. Герой ли е? Пази Боже да се добутаме до там да сме герои за чужди държави, а не за нашата!

99

иванушка дурака

преди 1 година

най големият "герой" на монголоидите. ротФронт каскети смачкани.