28

Анонимен

преди 1 година

Това е добре

27

Анонимен

преди 1 година

Какъв е този глагол листнати?

26

ПРОПАГАНДА...

преди 1 година

Кой луд ше се завре в ромейските села?.... Още на първия ден е отарашен отмалолетни, че закона ги пази

25

Кой?!

преди 1 година

Чужденците по селата са шепа английски алкохолици, чиито пенсии тук стигат за алкохол за цял месец, а там няма и за 10 дни Това е основното в решението им да дойдат. Оттам нататък приносът им е нулев, а като се напият по-скоро е в наш ущърб, че са тук. Всеки нормален пенсионер отива или на топло и по-евтино като Тайланд и пр или, ако е богат, в по-спокойна европейска държава от неговата. Нашата не е спокойна, а е умряла. Има разлика.

24

one man

преди 1 година

Хората са във София, че изнемогват със 4000 лв брутна семейна заплата, ти го върни на село да види къде акът гладните .......

23

one man

преди 1 година

В селата няма светни училища, болниците във окръжния град са скръб, някой р0м може да те оножди както спиш, няма такъв батак по селата.

22

one man

преди 1 година

Платена статия със лично бутане към платформата на младежа.Истината е със този дето си плаща е във БГ, а не както е във действителност.

21

Анонимен

преди 1 година

животът бил спокоен... във всяко второ село водата не става за пиене, във всяко трето няма ток, във всяко десето няма автобуси до града, никакви, във всяко второ няма медицински грижи и училище и прочиевъв всяко едно обаче има жестока престъпност, зигацини и напълно асоциализирани простаци, наркомани и алкохолициидилия през 21 век! как да устоиш?!

20

Анонимен

преди 1 година

хайде стига сте я раздували тая опорка, бе, все повече чужденци искали да живеят в България... повечето от тях бедни пенсионери, с никакъв реален принос към икономиката, социалния живот и културата... на всичкото отгоре все по-малко българи искат да живеят в българия, защото тук само чужденец може да си купи жилещи, без да работи като роб години наред, с риск да загуби поради иконимическа и политическа нестабилностжалки плоски коментатори

19

Алекс

преди 1 година

Статията е малко заблуждаваща.Става въпрос за села,които са нещо като квартали на големите градове.Работиш в града и вечер се прибираш в къщата на село.В по-отдалечените села млад човек работа няма.Подходящи са само за пенсионери.

18

Анонимен

преди 1 година

Е, как *** говоря за истинските мирозливковци се набутаха в градовете отровиха обстановката със селските си нагли, безкруполни, евтини номера как човек да свикне с това няма как и търси спасение да избяга все по далеч, ако ще и от родното си място само да не им търпи гноясалите характери и евтини тарикатлъци.

17

Анонимен

преди 1 година

До О, божке - да имаш деца в сегашното предакалиптично време е равно на самоубийство и обричане и на тях и на себе си! Можем само да се надяваме, че след голямата война ще оцелеем и ще настъпи отново спокойно и градивно време за "бейби бум"

16

доналд

преди 1 година

Не ми трябва да ходя в селата за да си дам сметка кви ги бръщолевят тези клоуни. Стига ми да стъпя в София, там са вече всичките селяни.

15

Само в болните

преди 1 година

ти розови фантазии,случайнико! Ти ходил ли си изобщо в някое подбалканско запустяло село или в северозападна България да попиташ хората? От тв студиото бълваш безсмислици,естествено срещу правилната сума...

14

Анонимен

преди 1 година

Овчари с лаптопи ще освободят България от евроатлантическо робство :) На България и трябва Лески а не Брюксел и Фъ16 ти .

13

О, божке

преди 1 година

Поредната такава статия. Имам чувството, че са дума по дума 1:1. Може да ги превеждате и пускате да зарибявате чужденци. Ама тук, където хората знаят повечето български села е смешно. На 25-40, следва да имаш деца. Хайде да кажем, че ти си ок да се затвориш в някое село, без комуникация, но децата ти какво правят? В селското школо ли ги даваш? Какво да научат там? Къде спортуват? Жена ти в каква среда е. Въобще пишете врели-некипели, белким някой се излъже и купи къща. Която се обира ежемесечно.

12

Винету

преди 1 година

Във феодализЪма и натуралното стопанство, напълно логично.

11

Анонимен

преди 1 година

Според НСИ към 31.12.2020 година населението на България е около 6900000,към 31.12 2022 година населението на България е около 6500000,та къде и как викате се е увеличило населението?

10

Анонимен

преди 1 година

Ако става въпрос за пенсионери на чужденците с техните пенсии на село ще им е лесно иначе картинката не е толкова розова цените по магазинчетата са холивудски.

9

аноним

преди 1 година

Направете канализация поне на селата близки до градовете, ще има повече желаещи избягващи шума и мръсния въздух