224

Do opis

преди 1 година

Границата на САЩ с Мексико е отворена напълно от 2 години, така че там конфликт не се очаква.

223

opis

преди 1 година

Хора, САЩ си играят със света!!! Най мазохистично палят коанфликти, войни и прочие икономически катастрофи, за да отслабват други континенти за своя сметка!! Всички конфликти, които разпалват са на други континенти, далеч от Северна Америка! Разделяй и Владей! Това е тяхната кауза! Все едно Русия да насъска Мексико за война със САЩ! И да я снабдява с оръжие!!! Лоши години предстоят! На несигурност!!!

222

Дядо поп

преди 1 година

Всички сме съгласни, че война не е нужна никому. Оттам военната риторика трябва да се насочи към всеки, който пропагандира такава. Съмнява ме планетата да издържи, и повечето от нас да са живи за да видят края й. Отнася се и за двата лагера - нека се концентрираме към запазване на мир и стига с това разделение бе хора.

221

коментар на коментар

преди 1 година

Чудя се, тия коментари кой ги пише? Откровени психопати или *** черноработници? И колко на брой са писачите?

220

0808

преди 1 година

ДПрез последните две седмици най-свободните американски медии в света подхранваха почтените обществени истории. Извънземни, НЛО, бременността на Бионсе, китайци с балони, украинци . Всичко друго, но не и новини от Охайо. Междувременно там се разиграва мащабна екологична катастрофа.На 3 февруари 50 вагона от влак, превозващ опасни вещества, дерайлираха близо до град Източна Палестина. По-специално пет вагона-цистерни съдържаха газ винилхлорид. При горенето му се отделя фосген!!!

219

Анонимен

преди 1 година

До229. И както го описа тоя световен ред. Живите ще приемат ли Русия за лидер. ? Само питам.

218

и Швейцария

преди 1 година

До АнонименАх тази "неутрална" държава! И те заедно с другите от запада. Доказват, че са били заедно с хитлеристите.От Русия има какво да се граби, ами тя е много богата държава.

217

До Анонимен 229

преди 1 година

Такъв телешки възторг не бях виждал от 9-септемврийските манифестации.

216

Лост Анжелис

преди 1 година

Joe Biden , дъъртако. Пии си хапчетата. Докато през комунизма Сесесерето говореше за неизбежното падане на Капитализма и САЩ .... сега в самата страна САЩ говорят за упадъка на държавата. ПРАВИ РАЗЛИКА... Не слешай некадърни руски пропаганди. Не гледай Слугински западни и наши медии. ПОТЪРСИ АМЕРИКАНСКИТЕ МЕДИИ И ВИЖ КАК ЖИВЕЯТ МЕСТНИТЕ ХОРА.Централна америка се обезлюдява. Няма работа. Кражби и убийства се увеличават. Престъпноста расте. Безработица. Свръхбогати и свръхбедни... Това е САЩ днес

215

Анонимен

преди 1 година

В ЛНР беше открита база, където украински военни и чуждестранни инструктори, като част от военно-патриотична игра, обучавали деца от 12-годишна възраст на основите на саботажа. И тук няма нищо изненадващо - нацизмът трябва да се култивира от детството, тогава няма да има морални и етични дилеми и съмнения относно целите и мисиите.

214

Анонимен

преди 1 година

Така нареченият римски папа няма нищо общо с християнството той е подставено лице на ЦРУ и е прикрит сатанист. ето това са демократичните ценности, които така настървено защитават извратеняците у нас в парламента, в президентството и в правителството

213

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да удря с една ядрена бойна глава, а с новото си оръжие Сармат,което е ракета носеща до 13 ядрени бойни глави.При симулация от 10 такива оръж. с-ми с по 13 ядр. глави, цялото НАТО+САЩ+Канада+Австралия ще бъдат парализирани и полуживи за да видят след това как 10 торпеда Посейдон потопят Англия,САЩ,КАНАДА,Европа,Австралия и Н. Зеландия, а Япония вече ще е на дъното на океана и това ще е началото на нов св.ред начело с Русия!

212

Анонимен

преди 1 година

НАТО ако иска да свърши нещо полезно ще е най-добре да се заеме със защита на природните ресурси на планетата.Че знайни и незнайни печалбари режат,секат гори,пресушават реки,избиват защитени животни и т.н.Без охрана на природните ресурси се разваля климата на земята и последиците за хората са унищожителни.А не само Русия да им е треска в окото,и само с въоръжаване на Украйна да се занимават.

211

Анонимен

преди 1 година

Естония,Финландия,Франция,Гърция,Грузия,Италия,Япония,Латвия,Литва,Черна гора, Холандия,Норвегия,Полша,Португалия,Молдова,Румъния, Словакия,Словения,Испания,Швеция,Украйна,Великобритания,САЩ.Изобщо САЩ и неговите поддръжници.И ако сега либералите твърдят,че в Украйна няма нацизъм,то скоро може да го няма в редица западни страни.И ако САЩ и Украйна дълго време не са крили възгледите си,сега много по-голям брой страни показаха лицата си,повечето от които са спонсори на нацизма в Украйна.

210

хер Ъц

преди 1 година

Не идва!!!! Той настъпи!!!!! Просто в момента се намираме в началната му фаза, но до 2025 година ще сме в Апогея на един нов, Непредсказуемо Дефрагментиран свят, няма да ни хареса, но ние сме си виновни!

209

Сещате ли се за

преди 1 година

онова жълто куче, дето си стои кротко на масата и се самоубеждава, че всичко е наред докато му гори къщата? Еми, европейските "лидери" правят едни такива полу-терапевтични срещи, където взаимно се убеждават, колко силна и влиятелна е Европа. А в същото време, цял свят вижда, колко немощна и зависима от чужди ресурси е всъщност. Онзи ден имаше интервю с премиерът на Соломоновите Острови, който каза нещо в стил "Всеки лидер, който е с всичкия си, трябва да отчете влиянието и силата на Китай...".

208

Анонимен

преди 1 година

Общото събрание на ООН прие внесена от Русия резолюция Борба с прославянето на нацизма, неонацизма и други практики, които допринасят за ескалацията на съвременните форми на расизъм,расова дискриминация, ксенофобия и свързаната с тях нетолерантност.И ако през 2020г.само САЩ и Украйна се противопоставиха(забележителна комбинация)днес има 50 държави, които гласуваха против прославянето на нацизма(т.е. за нацизма и неговото прославяне).Сред тях са Австрия,Белгия,България,Канада,Хърватия,Чехия,

207

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС са несбъднатата мечта на сатанистите и Хитлер за III-ият райх. Така в момента САЩ, ЕС и техните пудели може да се каже, че са създали IV-ият райх! Русия им е като трън в очите! И ако IV-ият райх в момента наброява около 50 държави, то тези които не са на страната на сатанистите са повече от 150 държави с повече от 2/3 от населението на Земята!

206

Това е положението!

преди 1 година

Само в Европа и САЩ (и няколко изключения Япония,Ю.Кореа и др.) човека е свободен индивид с права,нявсякъде другате е мачкан от диктатори,бандити,режими и съмнителни капитали .

205

Да

преди 1 година

Да