27

мак

преди 1 година

Камелийоооо, няма дума "вечра". А по темата, всеки ден едно и също, хващат ги, а потокът не спира. Кой има интерес това да се случва, кой е некадърен да се справи с проблема? Защо всеки ден не крещят за помощ от прехваления ес? Границата е обща, но ес е зает да воюва с руснаци, там влага кинти, вместо да подпомогне България.

26

шопендар

преди 1 година

ТИЯ ТАЛИБАНИ,ЯВНО РАЗПОЛАГАТ С ГОЛЕМИ ПАРИ/10,000 ЕВРО/ДОРИ И ЗА БЪЛГАРИЯ/,С ТАЗИ СУМА МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ ДОБРЕ И В АФГАНИСТАН,И В СИРИЯ,А У НАС СА ТОЛКОВА НАГЛИ ЧЕ И БЕНЗИНА ВЕЧЕ НЕ СИ ПЛАЩАТ.ДЪРЖАВАТА НИ Е НАДУПЧЕНА КАТО МЕНТЕ КАШКАВАЛ В БИЛА

25

Анонимен

преди 1 година

Редно е в анкетната карта която се попълва,да се посочва какъв пол се самоопределят. Като ги запишат че са жени с макари,сами ще се откажат да прииждат.

24

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

И на фона на това,много моля ,някой да ми каже за кого и защо да гласувам.Аз не виждам един-единствен нормален етнически Българин,който да има трибуна и защити правата ни.Предлагат ни се за гласуване същите от предишните избори.Аз смисъл не виждам никакъв от гласоподаване.

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27. Беи ква ограда бе - минават си спокойно по пътя. През оградата минават некви заблудени единици явно нямащи толкова пари за специализиран транспорт и доставка на място.

22

Анонимен

преди 1 година

всеки ден, на талази и никой не се пита как влизат през великата ограда

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24. Какви огради ви се привиждат ? Да не мислите, че прескачат през огради ? Канала си е натамънен както си требе с когото си требе.

20

Анонимен

преди 1 година

Дайте пиктчура на децата бе. Да не са деца по на 19-20 години ?

19

Анонимен

преди 1 година

Коя ограда може да спре човека бе ЛЕВАЦИ ,без охрана

18

Анонимен

преди 1 година

И в затвора ако няма охрана всички ще избягат ако има огради и мрежи леваци ,всичко зависи от продажния човешки фактор

17

Анонимен

преди 1 година

Оградата на границата на Бойко Борисов и децата не може да спре.

16

Анонимен

преди 1 година

Между Мексико и САЩ има 10м ограда и пак прокупават тунели трафикантите и си преминават бе ЛЕВАЦИ, оградата е преградно съоръжения трябва и охрана жива а не продажна болшевишка мафия ръководена от Ушатия зелен чорап и ЗКПЧето гугутката

15

Талибан ерджолан

преди 1 година

Това са турските дарове в знак на благодарност за помощта и спасителите! Няма как да помогнеш на змията и тя да не те ухапе!

14

kiko

преди 1 година

Дадоха 500 000 милиона за "непревземаема ограда" според Боко и Каракачана. Даже и деца я прескачат. Какво става ? И тези ли да храним? По-евтино ще ни е да им платим цял самолет и да ги върнем в талибания отколкото да ги издържаме с години, а те да се разхождат.

13

СМЪРТ

преди 1 година

е забранена дума, Альо, альо - днеса, научете български, знам че е друдно, българският е сложен език, не е за хора с никък интелект, но поне опитайте.

12

Прах в очите

преди 1 година

Поредното доказателство че няма държава на територията на бегето - тия престъпници (мигрантите) защо не са в затвора? Нарушили са границата ни, това е криминално престъпление, което в някои държави се наказва със смърт.

11

Анонимен

преди 1 година

БАйко, на Буци многомилионната ограда не ги ли спира вее....нали тулупззззаа ривеше как сичко е ок

10

Анонимен

преди 1 година

Нашите власти и Гешев не искат да се борят с нелегалните мигранти. Не изпълняват българския закон. Повече не искаме да ни съобщават колко нарушители на границата, платили за трафика си по 5 хиляди долара, са преминали от турската до сръбската граница.

9

аноним

преди 1 година

Някой вече знае ли съотношението на европейското население и на тези от юга. Те са истинската опасност.

8

Василев

преди 1 година

Няма значение кой управлява.Корупцията е повсеместна.Щяха ли да бъдат заловени,ако водача на микробуса си е бил платил на бензиностанцията?