104

Програмист

преди 1 година

До 107 : всъщност може и аз да съм написал това. Цитата е на Маргарет Тачър, от времето, когато е смачкала миньорските бунтове в Англия, мисля че е било в края на 70те.

103

Анонимен

преди 1 година

До доналд, всичко е в реда на нещата. Всеки си избира в коя част на обществото да се позиционира! Някой беше писал тук много добра мисъл: бедността(респективно простотията) е в следтсвие на множество поредни грешни решения. => всичко е напълно честно!

102

Анонимен

преди 1 година

До Доналд : само да те светна че хората от града не ходят на ресторант по джапанки. Това е патент на провинциалистите. Но явно не идваш често в София и ти е простено да не го знаеш. И запомни : Макдоналдс не е ресторант.

101

доналд

преди 1 година

Е като живееш на тъпо място все трябва да ти носят. Хората в градовете могат и да слезнат по джапанки. Кеф ти ресторанти, кафета, сладкарници. Все ще си намериш това което търсиш. Повярвай ми, по-приятно е!!!!

100

Анонимен

преди 1 година

До доналд 103 : Не може всички да са айнщайновци. Някой трябва и пицата да ми носи, нали?

99

доналд

преди 1 година

>>> училища, детски градини в колапс. Като дойдеш в София от чужбина почваш да се питаш дали не си в Бейрут 1980. Провиницията няма какво да я коментираме, там са още в средновековието, имат си Батки-Лордове. За музика, литература и изкуство да говорим ли? Нещо стойностно напоследък? А в БАН как са с интелекта? Мислиш ли че цялата българска действителност може да бъде описана като ЕРА НА ИНТЕЛЕКТА?

98

Хахахахаха

преди 1 година

До доналд: неграмотен си. И дори само това занулява това къде си си научил сам. Хахахахаха Как може да има толкова клоууни в тази държава?

97

доналд

преди 1 година

Абе вие сте като зубъри в провинциална гимназия. Аз моето място си го знам, каквото съм учил сам съм си го избрал. Това което не можете да проумеете е формата на капитализма. На европейците им трябваха 2 опустошителни войни за да за да се усетят че общество не се гради само с господари и слуги. Но ето връщаме се към капитализъм стил 1850. Разликата е че днес можем да приспим народа чрез медиите и не рискуваме да повторим пролетта на 1848. Ама вие нали сте много учили и не ги разбирате тези неща.

96

Анонимен

преди 1 година

До доналд : Искаш да учиш? Ами заповядай. Първо трябва да се научиш че комунизма и диктатурата на пролетариата свърши. Вече работническата класа не е на пиедестал, сега е ерата на интелекта. И второ - научи къде ти е мястото. Защото май много хора не знаят. И най-важното : научи се че никой не ти е длъжен. Сам ковеш съдбата си, и не са ви виновни нито програмистите, нито чорбаджиите, нито евреите, илюминатите, тръмп, путин, марсианците, бойко или киро, или който и да било друг. После е лесно.

95

доналд

преди 1 година

Алтруизмът не е присъщ за всеки. Както казах обществото е болно, ходи обяснявай на шизофреник че сте само ти и той в помещението. Аз не се оплаквам нито от моите доходи, нито от работата си. Това което ме убива от мъка е състояниоето на България и взаимоотношенията по тези територии. До толкова ли сте вълци че да превърнете държавата в коптор за 30 години демокрация ? Толкова ли е хубаво да излезнеш на улицата и все гадост? Та чак във форума да я изливате?

94

Анонимен

преди 1 година

До доналд, ако не си се научил как да учиш..... сам си си виновен и никой не е длъжен да ти дава съвети. В днешно време човек, който иска да учи няма да пита в някакъв форум какво и как да учи, а ще си седне на гЪЪзо и ще си промени съдбата. В твоят случай няма шанс да се получи с този манталитет.

93

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До доналд, първо: не викам :) втори: всеки има право да става какъвто си иска. Отново си сътворяваш теза и си построяваш бръщолевенето върху имагинерни твои диалози. Има диагноза за това състояние. А и софиянци не са ти виновни за нищо. Както и несофиянци. На този свят има един единствен, който е виновен за това, че си нищоставащ и нищоправещ. *** до огледалото и го виж отражението си. Ще го познаеш!

92

доналд

преди 1 година

До АнонименВикаш да сядаме и да учим за програмисти??? Защото за другите вишисти, когато не са в далавераджийска компания заплатите на надхвърлят 2-3К. Недай Боже на държавна заплата. Имам много приятели които са в БГ, всичките с образование и ниски заплати. Добре че са софиянци и имат жилища. Та дай съвет като сядаме на четирибуквието какво да учим, но да не програмиране.

91

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До доналд, чел си....ама някъде другаде. Опитай се да следиш коментарите, не да си измисляш и да си създаваш теза на база въображението ти.

90

доналд

преди 1 година

Тука чета разни провансродом първенюта наричат София голям град. Изнервящо било, но в селата нямало качествени бачкатори за домовете им във вилните зони. Та търпели те затова гадната София. Тези наглеци с претенции са видиотени от уеба и мрежите и можеш да ги четеш като детска книжка. Напомнят на диваците които комунистите докараха в града и обсипаха с власт.... същите първични хора, но хубавото сега е, че не знаят що е туй вила и се забиват там 7/7 та да не ги гледаме в града. Бай ***

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92, средната класа не е със средна заплата, само за инфо. И тук има доста бачкатори. Личи си по манталитета, писането им и липсата на логика. Кой къде е скрит няма никакво значение. Време е да осъзнаете, че има можещи, знаещи и развиващи се хора. И да, някои пишем в този форум. И на други места си комуникираме, но там с нашата си самоличност. Научете се да уважавате другите. Не са ви виновни и това ви се пише пред 2-3 коментара.Сядате си на четирите букви, учите, развивате се и става

88

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАбе човек не ти ли омръзна да се заяжаш и обиждаш в този форум? Какви прости бачкери ти се привиждат в този форум? Та те в момента работят и нямат нито време, нито достъп до форума. Тук обиждаш средната класа с ниски заплати и всичките вишисти. А тези младите и заможните къде са? Скрити някъде? Та ние не сме слепи как са нещата в ***. Грозном порутено и бедно. Та голям кеф да си добре в едно болно общество.

87

Анонимен

преди 1 година

Забавни коментари. Ярък сблъсък между топ платците на данъци у нас- млади, заможни, квалифицирани, образовани и обикновения батално пpocт бачкер, който умира от яд. Единствените опорки са как утре свършва раят и работата от вкъщи. Нищо, че цял живот някои хора работим от вкъщи и до офиса се ходи за разнообразие.

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 89 : първокурсниците в УНСС знаят че има два начина да отбележиш положителен финансов резултат : намаляване на разходите, или увеличение на приходите. Грамотен човек не би се заял за това. Друг е въпроса колко грамотни има тук...

85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 87, да си намерят начин! Стига с това кой какво може и не може да си позволи! Не е задължително! Хайде моля!