37

Анонимен

преди 1 година

Те имат теми и заглавия които не вълнуват народите само тях ги вълнуват !

36

Анонимен

преди 1 година

Към кого точно е адресирано това заглавие защото голяма част от хората нямат нищо против или им е все едно. Демек политиците си говорят сами на себе си. Те живеят в някамъв паралелен свят. Това ме отвращава.

35

до хей

преди 1 година

Не знам кой е *** и кой ***,ако правиш разлика, но Ив.Костов продаде Нефтохим.Нека не се слага знак на равенство между ЛУКойл и Роснефт и не се бъркат понятията.САНКЦИИ ИМА САМО СРЕЩУ ФИРМИТЕ В КОИТО РУСИЯ ИМА ПОНЕ 50% ДЪРЖАВНО УЧАСТИЕ.Роснефт е такава, а ЛУКойл не.Затова и това което стана в Германия не може да се направи в България.В Италия ЛУКойл СИ ПРОДАДЕ ДЕЛА НА ДРУГА ФИРМА!

34

ЕЙ АЛАНХОЛУ,

преди 1 година

НАС НИ ИТЕРЕСУВА КОЛКО ЩЕ СТРУВА ГОРИВОТО И ЩЕ СКЪПНАТ ЛИ ЦЕНИТЕ? РУСИЯ И САЩ НИЕ ЛИ ЩЕ ГИ ОПРАВИМ??? ИНТЕРЕЬУВАТ НИ ЦЕНИТЕ И ДОХОДИТЕ, ТОВА ОПРАВЕТЕ, А НЕ НИ БАЛАМОСВАЙТЕ.

33

Анонимен

преди 1 година

До 40 Хей *** -" собственика е България, независимо дали ти харесва или не...понял?" М да ,собственик е била България някога ,сега е Лукойл Юръп Холдингс"

32

От трън та на Глог

преди 1 година

Не, няма да обслужва руски интереси ... ще обслужва гръцки и американски интереси. Гоооооляма промяна . Няма що. България е като история на слуга , избягал от пияница господар щото го биел за да служи на *** господар който му ПЛАЩА ПОВЕЧЕ ... ама искал да го опъва отззад всяка вечер .... ПРОМЯНА КЪМ ПО-ДОБРО, биха казали някои хоммо коментиращи. Все пак , слугата ПОЛУЧАВА ПОВЕЧЕ . Ще има да си купи банани... ново телефонче .... А това в дуппето ще се търпи ... Колко му е? Нали?

31

Анонимен

преди 1 година

Л. Ъ. Ж. Е. Ц. ТУРЦИЯ не е затворила Босфора, не мисли да го затваря, а и няма право. Освен това имат план за ,, втори БОСФОР"С този проект Александруполис-Бургас ставаме ТВЪРДЕ МНОГО ЗАВИСИМИ от ГЪРЦИЯ.Газ и нефт през гръцка територия. Това ли е девирсификацията бе smtlьо?

30

През Гърция

преди 1 година

Процент за гърците. През Турция, процент за турците. В България плащане на надценките и комисионните, да си ги "делкате" през офшорки с другарчетата от цял свят. Хората ви предлагаха директни Белене, Бургас Александруполис, и ЮП. Всичко затрихте и унищожихте, всичко от образование до енергетика.

29

Случаен минувач

преди 1 година

В Бургас имаше референдум и бургазлии казаха НЕ на петролопровода. Черно море е езеро. Един евентуален нефтен разлив от авария ще ни съсипе крайбрежието. Дай сега да си ликвидираме и летния туризъм... Много умно!

28

Росен Христов

преди 1 година

Обслужва чужди интереси .... Наш "партньор" отиде в АЕЦ и постави ултиматум. Или сменяте горивото или си заминавате. Хората обясниха, че е меко казано неразумно да сменят горивото с друго..... Резултатът е .... диверсификация...Хахаха ... И после едно голямо Буууууммммм ... или първо е светлината,а после бум, гъбата, ударната вълна, радиацията .... Ако това не стане ... то съкратен живот на реакторите, а отпадъка остава в БГеееее ... Честито Росенене ... Браво ...

27

Анонимен

преди 1 година

Лукойл ще го национализираме веднага. Десните пазарници видяха, че може в Германия, Италия. А те копират от тях. Копираха фашизма, белият терор. Готови са да национализират частни рафинерии.

26

някой

преди 1 година

Всички сметки се правят без да се питат собствениците на рафинерията.Лукойл има находища в Египет, Нигерия и Гана в Африка.Какво ще стане ако ЛУКойл започне да внася от находищата си В Азърбейджан, Казахстан,Тюркменистан или Узбекистан? Тогава какво - нефта не е руски, но е собственост на ЛУКойл?

25

Анонимен

преди 1 година

100 процента български и държавен. Старият беше 33 за Гърция, 33 за България, 33 за Русия.

24

Анонимен

преди 1 година

Китай не е спрял да търгува с Русия. Достатъчно е да ги снабдяват с микрочипове за високоточните оръжейни системи. Важното е да продължава войната и да намалява населението и всичко да се разрушава. Пенсионните фондове са обрани.

23

Анонимен

преди 1 година

Ако някой се заблуждава, че от Александруполис към Бургас няма да тече руски петрол жестоко се заблуждава. Има вече не малко спътникови снимки на които се вижда, че в морската граница на Гърция се прехвърля петрол от руски танкери на такива с друга националност. Същото като с газа - пак ще купуваме руски, но през няколко посредника на няколко пъти по-висока цена!

22

В.

преди 1 година

Поне да го направят да бъде реверсивен.

21

Анонимен

преди 1 година

магнита иде

20

Анонимен

преди 1 година

Радев е руско ***, това правителство е негово следователно има руски интереси, точка!

19

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ЗАЛЕЖИ ОТ ГАЗ ИМА В РУСИЯ А НЕ НА МАРС СТИГА С ТЕЗИ ЗАБЛУДИ ЕВТИНА ГАЗ ОТ РУСИЯ ИДВАШЕ НО ЕВРОПА ЗАПОЧНА РЕСТРИКЦИИ КЪМ РУСИЯ ПОД ДАВЛЕНИЕТО НА АМЕРИКА И УКРАЙНА И ЕТО ТИ РЕЗУЛТАТ ГАЗ ИМА В РУСИЯ ДРУГОТОЕ АЛА БАЛА ЗА НАИВНИЦИ

18

Анонимен

преди 1 година

Руски газ от различни източници и на различни цени е гоуема диверсификация и намирисва на далавера от международен мащаб.