90

Анонимен

преди 1 година

Като узреят доматите и те ли ще решват дали са краставици или това е само за хората?Интересено ще бъде, ако кравата реши да е бик.

89

Зозо

преди 1 година

Хахахаааа, отдавна е установено, че ГЗ пол няма :)))))))))))))))))))))))))))))

88

Свободаааааа ...

преди 1 година

Ама наистина ли ще си избират пол по тяхно желание ... или ще трябва да правят избора си от списък с предварително "одобрени" полове ? Скуууука . Чиста дискриминация . Потъпкване на свободата . Секссисти. Нима мислите че хората които до сега са се борили против установените ДВА пола ще бъдат толкова заблудени че да приемат нови установени 3 пола ... или четири ... или пет пола .... Толитаристи, лоши...

87

Анонимен

преди 1 година

Голям проблем вече станал и нашите псевдо моралисти подсачат като пуканки в тиган.Възпитавайте си децата с християнските ценности и те няма да тръгнат да си сменят пола просто така.Никой насила няма да им смени пола.Каква е тая мания да се търсят проблеми там където ги няма.

86

Анонимен

преди 1 година

Не е далеч момента, когато ще се самоопределят като заек, табуретща, геврек или крива краставица. Без друго акълът на масовиат еврог.ец е като за толкова.

85

Анонимен

преди 1 година

Кирчони Кокорчо са ***!

84

Анонимен

преди 1 година

Испанците нямат ли по-важни проблеми за решаване ?

83

Анонимен

преди 1 година

Мале тия там наистина много са изпаднали, лявата перверзия се разпространява като чумата навсякъде. Света е тотално корумпиран, чакайте жестока световна ядрена война.

82

Анонимен

преди 1 година

Чува се че след самоопределянето на пола,след няколко години щяло да пише и сексуалната ориентация на индивида.А това идва още в повече.Сякаш сме в животинска ферма със номерче на ухото.

81

Анонимен

преди 1 година

Евро атлантически ценности да искаш и тук ще е така много скоро хаахаххаах ***

80

Случаен минувач

преди 1 година

Така, ще признаваме трети пол, няма да имаме майка и баща, ще имаме родител1 и родител2. Детето е момче, ама сме го възпитали да бъде момиче. И то ще може ходи в дамска тоалетна, в женска баня... Как ви се струват такива неща? Дано да не съм жив, ако всичко това бъде прието в законодателствата на "цивилизованите" държави...

79

ля ля

преди 1 година

***!

78

Как става бъркотия

преди 1 година

В 88 и 89 описах бъркотия, получена вследствие вписването на едно и също лице с различни имена в различни документи. Сега си представете каква каша ще се получи, когато някой на 16 г. си е извадил лична карта, в която се е писал с друг пол, а след години се е разкандардисал и отново си е извадил документ за самоличност с пола, с който се е родил.През всички тези години на него са му оформяли различни други документи, в които ще е бил вписван с имената, които е ползвал според избрания от него пол

77

Анонимен

преди 1 година

... и в свидетелството й за граждански брак. После й раституираха магазина. Преди време реши да го продава. С формалностите се заеха наследниците й. Намериха купувач, но заради различните имена на бабата в различни документи адвокат оправя нещата. Бяха му нужни два месеца, за да вземе необходимите документи от разни инстанции, чрез които да докаже, че тази Катя, е онази Екатерина, на която е бил завещан магазинът, но наследството се е открило по времето, когато тя по паспорт е била Катерина.

76

Пример за бъркотия

преди 1 година

Преди време възрастна съседка имаше проблеми заради нееднакви данни, вписани в различни документи. Според кръщелното си е Екатерина. Непосредствено след 09.09.1944 за първи път получила паспорт и някой я посъветвал да се пише Катерина, да не дразни руснаците, че е с име на императрица. По същото време близък написал завещание и я посочил като наследница на магазин, но я писал Екатерина. После национализирали магазина. Когато си подновявала паспорта, предпочела да се казва Катя, така я писали и в

75

Анонимен

преди 1 година

Оставете децата намира, не ги побърквайте с глупости. От какъв зар трябва да се определят, всеки се е родил с някакъв пол, а като стане пълнолетен ще си решава какво и как.

74

Дедо

преди 1 година

Аз одъртявам вече и мисля да се самоопределя като жена че да ме пенсионират по рано. С бабата сме се разбрали да казваме че сме гeu двойка от остров Лecбoс.

73

Гошо

преди 1 година

Защо трябва да има информация за пола на личната карта?

72

Хм

преди 1 година

Кого и защо го интересува полът ми?

71

Анонимен

преди 1 година

Това е някакъв капан за завладяване на нацията.Нация без право на вяра,националност е равно на колония.Уловка, примка,която сами си слагаме. Взимат ни лева,пола,семейството, енергетиката и ни навлекоха мигранти да храним.Нещо да кажете???