116

Анонимен

преди 1 година

Обективно това се нарича плутокрация !

115

Обективно

преди 1 година

В нашия свят (западния дмократичен), са вече на лице две обществено политически класи: Управляващ елит и Манипулиран електорат. Независимо от имената на политическите партии и т.н. големи Политически семейства, Управляващият елит е един ръководен от САЩ. За който и да гласува човек, той попада в електоралната зависимост на елита за който е гласувал и от него не зависи нищо. За това са свдени до минимум или манипулирани допитванията до хората (референдумите). Това е "Залезът на демокрацията".

114

Абе почвате

преди 1 година

да разбирате!! Явно сте видели гнусните урки! Тази *** не заслужава никаква помощ!

113

СВОЙ

преди 1 година

Войната е пагубна за Европа!Ястребите и в САЩ и в Европа вече го осъзнават,но не могат от самосебе си да си сменят реториката.Виж,като има петиции,протести или референдуми,тогава ще имат извинение.Да се надяваме до лятото войната да е приключила.Естествено ,Зелето ще трябва да преглътне(като му наредят господарите) че,източните републики ще бъдат Руски.

112

Щерю

преди 1 година

- Ние всички живеем в Америка! Америка е чудесна! Ние всички живеем в Америка! Америка! Америка! Това не е любовна песен! Кока-Кола, чудо! Ние всички живеем в Америка! Свободата свири на всички цигулки! Музиката идва от Белия Дом! И пред Париж стои Мики Маус...

111

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Най после европейците се противопоставят на богатият елит който си води тези битки Стига Спрете Сега избиват се хора знаете ли това и Докога и защо Европа защо се въвлича в този конфликт Елитът не виждате ли какво става наистина НЕ искам аз децата ми близките ми да плащат цената на тези битки Спрете да въвличате Европа в тези конфликти Кой плаща цената елитът знаете ли или не ви интересува Америка е много далече А ние сме тук опомнете се не пращайте никакви оръжия Стига

110

нн

преди 1 година

Германците се усещат. Франция, САЩ, Великобритания и Русия са с окупационни войски в Германия след ВСВ. В момента окупатори са само САЩ, другите ги няма там. САЩ окупираха и цяла Европа, там е проблема. Докато САЩ не се изметат и те от Германия, Европа я чака тегло.

109

Указ 35 от февруари

преди 1 година

Член 61 се изменя така:Въоръжени сили на Република България могат да бъдат изпращани и използвани самостоятелно или в състава на многонационални военни формирования извън територията на страната и в състава на многонационални военни формирования на територията на страната при спазване на българското законодателство, целите и принципите на Устава на ООН и другите международни договори в сила за Република България, като се отчитат националните интереси.

108

Анонимен

преди 1 година

Германците са добри и умни хора но и при тях както и у нас и в цяла европа са плъзнали палетата на САЩ. Престъпници отгледани в американски инкубатор с изкуствен интелект. Не си личи по нищо да имат естествен.

107

Анонимен

преди 1 година

Германците обикновените са добри и мили хора.

106

Анонимен

преди 1 година

Великобритания трябва да се разпадне на малки графства а САЩ на отделни градчета държави и махали.

105

милен

преди 1 година

Не половин милион ако цяла Германия 80 милиона да излязат пак няма да се промени ако целият ЕС около 500 мили оно население пак няма да ги спре Англосаксонските престъпници няма да ги спре както не ги спя когато милиони протестираха срещу войната в Ирак.Само и единственото решение е разпадането им на малки държави и светът ще види и мир и спокойствие защото са като чума заплащаща цялото човечество.. '''''' О Господи кога ще бъдеш справедлив, добър мил и загрижен и ще спасиш светът и човечеството от тези ***.'''''' Знам ,че тези св...не казват ''''Господ обича Америка ''''' .

104

Анонимен

преди 1 година

Само 500к? изтървали сте една 0 и фактор 10 поне. Немците може да не са "жълти жилетки", не излизат по улиците (Берлин е друга бира), но това не значи, нищо. Знате лафа "тихата вода е най-опасна". Е немските политици не, но скоро ще го научат.

103

figil

преди 1 година

До Анонимен Германците са дори по-зле от нас, те са все още под окупация. Тази изтъркана дума демокрация тотално загуби смисъл, имайки се предвид, че мнозинството не взима решения, а го прави малцинството.

102

Анонимен

преди 1 година

Е сега петков, василев, хр. иванов и всичките самообявили се за "добри сили" :D :D :D ще викнат "Криза! Позор! да се свалят правата на 2/3 от германците! Германците са путинисти!" :D Щом "обявяват" 60%, значи са повече. А извън Германия да не говорим! Обикновените европейци разбират, че Русия е агресор, помагат БЕЗ ДА СА ДЛЪЖНИ, но осъзнават, че вече си правим сепуко - САЩ и Китай печелят, всички останали страдат. Това, че си защитаваш собствената държава не те прави путинист! Пропагандата ойде

101

Ха

преди 1 година

ДВЕ ТРЕТИ от Германците били ПРОТИВ изпращане на тежко въоръжение от СОБСТВЕНАТА им армия. Твърдят, че Русия може да бъде отблъсната, но не може да бъде разгромена, защото е ядрена сила. Единственият начин бил преговори и да ги принудят НЕвоенно да се разкарат от Украйна. ГЕРМАНИЯ-най-либералната държава в ЕС, и то либерални организации! Цитира го Българска "медия"! Нали уж само Радев мислеше така? Май като военен разбира доста повече и единствен има топки да отстоява позицията на народа си!

100

Анонимен

преди 1 година

руската пропаганда добре си върши работата. Ако ЕС така продължава то ще падне под ботуша на диктатора. Горкия и объркан ЕС, в него живеят едни човечета които не могат нищо да решат, а политиците още по скопосани

99

Анонимен

преди 1 година

***, я гледайте колко много рубладжии имало в Германия, ахаха

98

Анонимен

преди 1 година

кремъл добре си върши работата, създавайки подмолни групи в германия и други държави в ЕС. Но защо нашите политици спят

97

Анонимен

преди 1 година

Я, там все още имало хора които да мислят. Тази война е само заради тези отвъд океана, на тях така им идват пари, продават всичко в цяла Европа, дори и ние най-бедните им дадохме пари за F16, а кога ще ги имаме не е ясно. Долара се вдигна за тази 1 година и са доволни. Европа страда и отслабва, но тия в Брюксел се подчиняват на чужди интереси, което е предателство. Никой не се стреми да се търси мир, лицемерието е огромно.