32

Анонимен

преди 1 година

Намазахме ги с евровазелин комшиите и колкото повече мърдат по дълбока им влиза!

31

Анонимен

преди 1 година

"Македонците" си имат "културен" център в Благоевград, ама там никой не стъпвал от откриването му! Май ще се окаже, че в България или няма македонци...или те нямат култура!

30

Маке

преди 1 година

По она што го читаме од вас, разочарани сме. Каде не плуете нас македонците, дури и мегу себе се плукате. Жална слика. А овои горе клуб на Михаилов кои е извор на провокации ке биде закриен, па како што велите вие... нека се жалат после на ерменскиот поп :)

29

хаш

преди 1 година

До БлагоевградКъде да търсим тези етнически македонци в ПИРИНСКО като сте неоткриваеми...

28

Анонимен

преди 1 година

Не четете нищо.Ще останете разочаровани. Те само като видят Джамбаски,Каракачанов,Пеевски,Бойко Борисов ,Костадин Костадинов им стига.Става им ясно,какво представляваме.

27

Анонимен

преди 1 година

На този ,който му плати такъв става.Ако му бяха платили Сърбите щеше да отвори Сърбски Културен Център,Гърците ,Гърцки и. т.н..Като го гледам този прилича на Албанец. Много вероятно е майка му да се е хакнал с някой Албанец.

26

Анонимен

преди 1 година

По-добре да не четат нищо. Защото като гледам какво става с нашите братя Българи от България как бягат по-далеч от тук, със сигурност няма да им въздейства добре информацията в нашите медии.Иначе в Македония е същата работа.Нито Македонци нито Българи имат лидери,които да работят почтенно.Всеки гледа да ограби народа си.Скоро един журналист беше застрелян от съседа си. А човекмсе беше върнал от чужбина от патриотични чувства. Немчете нищо и бягайте далеч пт България и Македония.

25

Анонимен

преди 1 година

Абре тук като гледам оценки на коментари сайта Днес БГ има бая читатели от северна македония . Браво братя от българската област СМ ..четете и се информирайте за родината ви

24

Анонимен

преди 1 година

Бълграското ВМРО спонсорирано от хора ,които имат интерес да има военен конфликт между Македония и България спонсорират тези клубове в Македония и не само това, те спонсорират цялата тази кампания на омраза срещу Македония.ВМРО са поредните продажници. Ако те имаха интерес към Македония можеше да започнат това преди 30 години,а не преди две-три.Защо всичко започна след една среща на Бойко Борисов с Виктор Орбан?

23

Анонимен

преди 1 година

В СМ се води възродителен процес срещу българите,който не е стихвал вече столетие.Най-големият ужас на македонистите е ребългаризация.За това са тези истерии срещу Пендиков и много други.Това говори за несигурна идентичност и страх от истината.Една нормална държава,би приела българите като такива,без да се плаши за историческия си разказ и идентичност,во това не е случай за СМ.Там за да си уважаван,трябва за си антибългарин,което е синоним на патриот.Те са синоним на Ламбе Алабаковски.Това е.

22

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се изобличават лъжите на македонизма, само така нашите сънародници ще разберат че ги лъжат за да ги озлобяват срещу България. Северна Македония няма бъдеще като държава защото е създадена върху лъжи. Все едно да има държава София.

21

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам да прекръстят клуба на Християн Мицкоски или Стево Пендаровски. Ей така, за майтап, да видим дали северномакедонската държава ще се съгласи.

20

Анонимен

преди 1 година

Къф ЕС кви 5 лева бре Любчо ?? Ти как виждаш че може да се случи страни като СМ, Албания Босна ,молдавия, Черна гора, сърбия да са пълноправни членове на ЕС? Съюза има проблеми с унгария, полша, българия, румъния с гърция.А тези страни са далеч в развитието си пред Западните балкани. Едва функционира с 26.Та ако набутат още 6 балкански републики .Това ще означава края на ЕС.Ами как ще откажат тогава на украйна армения грузия и тн???Разширяване на ЕС няма да има никога повече.

19

Филип от Филипополис

преди 1 година

И името на клубът в Охрид не трябва да бъде променяно. Не могат да докажат по никакъв начин че цар Борис Трети е бил фашист или сътрудник на фашистите. Нито е бил съден посмъртно, нито нищо. Това че се е срещал с Хитлер нищо не значи. Тогавашният папа също се с срещал с него. Да не би да е фашист? Ако бяха кръстили клуба Даме Груев или Гоце Делчев пак щяха да го затворят под предлог че им крадем националните герои. Каквото и име да бяха избрали нашите хора в РСМ пак щяха да ги закрият.

18

До Анонимен 18

преди 1 година

За съжаление, ти си прав - "Бг няма никаква политика. Кой ще ни я направи? Няма някой да ни върши работата." Онези, които имаха политически талант, воля и знания, ги избиха преди 78 години. После едни подбираха само техни "деца" да учат или да специализират в АОНСУ или в СССР, за да бъдат обявени впоследствие за подготвени да бъдат политици. Сега пък едни други подбират послушковци и ги правят наши депутати и министри. Онова, което си е наша работа, след 1944 г. го вършат само разни Големи братя

17

Правилно!

преди 1 година

Клубът да не променя името си. Това е съвсем логично, все пак всичко това се случва в югозападен предел на българската етническа територия, известен с географското название Македония!

16

Анонимен

преди 1 година

България няма никога да признае фалшификатите от СМ.Македонистите се нуждаят от верификация на лъжата,която няма как да получат.Няма етнически македонци в Бг.,а има индивиди смятащи се за македонци.Това е тяхно право,и то е уважено като такова,но никой няма да им признава фалшификатите и измишльотините.Самуил,Гоце ,Даме и безброй други дейци от област Македония са българи,и това ,че някой иска да не са,не го прави истина,а само,че имат право да мислят така,което не им се забранява.

15

Анонимен

преди 1 година

До Благоевград Има ги в договора 2017 г.

14

Анонимен

преди 1 година

Българите с бг съзнание са малко и няма да ни свършат работа. Затова трябва и помаци и македонисти които са пробг както Люпко и др. да ги привлечем с тактика и ребългаризираме. Албаните също. Но бг няма никаква политика а кой ще ни я направи няма някой да ни върши работата.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Любов е от люпилня не лъжи.