97

...

преди 1 година

Преди време КЗП стигна до извода, че всеки продавач има право да ценообразува според желанията си. И стигнаха до заключението, че няма да преследват Озон.бг за това, че предлагат книга с цена различна от коричната. Защо да е по-различно за храните? Ако някой успее да продаде кило брашно за 10 лв. ..... с какво е по-различно с това да продава книги с 30% по-скъпо? Вика му се свободен пазар. Не можете да се храните? Ха, голяма работа!

96

Яяя

преди 1 година

Бели роби на мафията ,това е в краварника бг.

95

Анонимен

преди 1 година

Е такива бунят духовете за щяло и нещяло. Скъпи суровини, скъпи фуражи, скъпа ел енергия, скъпи горива, скъп транспорт, всичко се вдигна, а и доста птици и животни се избиха заради разни грипове, частници в домашни условия за лична консумация им се забрани да отглеждат животни и птици, как ще е евтин крайния продукт?! Кой е виновен производители, веригите или ...! Радвайте се че ги има, че без тях още по зле.

94

Анонимен

преди 1 година

ЛЕВСКИ загина за СВОБОДАТА. Тя започва с очистване на съзнанието ни от следи от пропаганда, самозаблуди, страх и мързел. След това идва най трудното: да си поставим ясни цели, да бъдем гъвкави и постоянно всекидневно да работим за постигането им. СВОБОДАТА не е кюлче злато, което намираме и си решаваме проблемите. СВОБОДАТА е КРЕПОСТ, която защитаваме на живот и С.мъ.Рт. В противен случай си оставаме зомбита.

93

хааааа

преди 1 година

Баба Мика е изтрещяла вече....за какво и давате трибуна да се излага...излагате се и Вие

92

Анонимен

преди 1 година

Ако върху опаковката са вписани суровини или материали които липсват в стоката или пък са в процент вреден за организма, глобата трябва да е от 5 милиона нагоре,защото те я продават а не производителя.Бъде ли открита стока посочена,че е внос от друга държава а в действителност е препакетирана в БГ,глобата трябва да е над 10 милиона.И за още ред други измами и схеми трябва и затвор а не само глоби.Но трябва и съдебната власт да не се прави на "ни чул,ни видял"а да действа безпощадно.

91

Анонимен

преди 1 година

Без бой няма да мине.Веригите своеволно и напълно произволно вдигат цените не само на хранителните а и на всички стоки. Има добър лек срещу спекулативните цени и особено за хранителните стоки.Но няма,нито желание нито законовата уредба за спекулата и особено за некачествените и преминали стока на годност хранителни стоки.Ако в магазин на верига или частен магазин бъде открита стока с изтекъл срок на годност или препакетирана с нова опаковка, глобата трябва да е от милион нагоре.

90

Питакна

преди 1 година

Андрешковци, в нормалния пазарен свят ценате от производителя до крайният потребител се качва 2.5-3 пъти, щото има фира, транспорт, пакетиране, складиране и труд. За какво до 30% бръщолеви rлynaвaта ви, щъpбa уста?

89

Анонимен

преди 1 година

Радев да каже какво мисли и по колко си купува яйцата. Все пак е президент - представя страната ни пред света.

88

Анонимен

преди 1 година

Що ***. Дигнаха се цените на памперсите ли? Нали игра в отбора на червения бизнес и Фуражко Марионетков. Не платиха ли? Те комунистите независимо кое издание са -НЕ ПЛАЩАТ. Ти си изигра ролята - вече си гледай пенцийката

87

До асан 112

преди 1 година

Е не може да си толковя *** . Ама може и да си , нищо чудно , ако ти падне яйце на Фаберже да го изядеш . Все пак добр е , че вероятнустта е нулева

86

Анонимен

преди 1 година

Абе то тоя дето смята, че "Радев е изпаднал в зимен сън", да те питам какви правомощия има президентът да влияе на цените в магазините??? Или образУУУванието ти е като на мисссссирка??? А ти за кого ггласува бе?

85

Анонимен

преди 1 година

Гаааню балканнски си знае - ЗА БОГА БРАТЯ КУПУВАЙТЕ!!!! Всеки който изказва обратното мнение му изриитваме ***, както е показала историята!

84

Име

преди 1 година

Ще вдигат, ще вдигат, обаче хората ще придобият навик - да не купуват, така ще стане - че ще намалее търговията.В момента купувачите са малко, което ги прави господари, взимаш хляб и пастет и това е.

83

До108

преди 1 година

Токът за производителите и бизнеса е 0.20 пари за киловат,всичко друго отгоре като цена се субсидира от държавата,тоест от всички нас като отчисление от свръх печалбите на държавните Марици и АЕЦ Козлодуй,така че не там е проблема за високите цени!

82

Анонимен

преди 1 година

Ел енергията от АЕЦ и ТЕЦ защо минава през борсата за България, тя трябва да е за вътрешно потребление без борса/произвежда се тук/, само излишък и скъпа зелена ел енергия на борсите. И без това ЕС искат скъпа и зелена.

81

Нормално е

преди 1 година

От 1944 та крадете и можете да си купите.

80

До104

преди 1 година

Стига с тия вериги и стоя квартални магазини,почти всички работят с ДО 30% надценка,основният проблем идва най вече от производителите и преработвателите на хранителните стоки където картелите са поголовни и са навсякъде!

79

Анонимен

преди 1 година

Нормално е яйцето да струва 50 стотинки. И кокошките са притеснени от ситуацията.

78

Анонимен

преди 1 година

крайно време е да озаптят големите вериги,докато хората не са започнали с камъни да трошат витрините