82

до кога

преди 1 година

ще се дреме ,или е по-добре да бъркате в джобовете на хората-тая държава е отврат като вас

81

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Назначените Служебни юмруци защо не излязат срещу Мутрите нали с това потрошиха държавата Сега какво в мътна вода риби ловят а шараните се давят

80

до работещия беден

преди 1 година

Ами лош период си хванал. От 77-*** до 90-та си работил най-вероятно средно за 60 долара, докато тия с лошия капитализъм за взимали по 600 долара. После от 90-та до 2000-та най-вероятно средно си работил за 40 долара. После от 2000-до 2010г вече са станали средно 200 долара. и от 2010г до сега осреднено може и да връзваш 260. Та каква пенсия очакваш???? средно годишно за 46г си взимал 160 долара и са ти отдържали около 50. пак 560 лв пенсия е добре, защото я плащат тия с високите заплати сега....

79

Анонимен

преди 1 година

Имало тежки аномалии при ценообразуването на храните. Писна ни от тарикатски приказки. Да каже има ли десетократно мутренско фактуриране всеки път с двойно увеличаване на цената по пътя от производител до крайния клиент? Мутрите на всяка крачка ли са по веригата? Това да каже.

78

Анонимен

преди 1 година

Спрете субсидиите за непроизведена продукция.От много години едни и същи са по програмите за домати, лук, краставици, пипер, сливи, пчели, кози, овце и пр единствено за субсидии, но са с връзки или си плащат на проверяващите . Застанете си на местото и проверки с тносене на отговорност.

77

пенсионер

преди 1 година

само с приказки за констатации не става , действия трябват !

76

работещ беден

преди 1 година

До проф. ГечевДа да работя вече 46 години. От тях 40 са осигурителен стаж в по-голямата си част в държавни здравни структури. И така заработих 567 лв пенсия. И продължавам да работя със основна заплата 1000 лв. Та в този смисъл добре ли съм поработил или да продължавам още.

75

проф. Гечев

преди 1 година

Пазарна икономика, има купувачи на тия цени всичко е наред. Ако им е скъпо да не купуват. Това като с имотите от 2016г слушам как има балон тогава бяха в СФ средно 1000евро сега са по 2000евро. Що народ направи пари......държавата ищо не може да регулира, скачат наеми, заплати съоветно и цените. Вече има много хора с добри доходи. Другите вместо да мрънкат да си напекат зaдHиците и да изкарват лев, и без друго има страшен недостиг на специалисти. Соца отдавна приключи.

74

Анонимен

преди 1 година

таван на цените трябва

73

Анонимен

преди 1 година

То преработка шише ала бала ,взимат му маслото и накрая 3лв в магазина

72

Бaй Kypти

преди 1 година

Aм'чи, Пpoмeнa, бpe!

71

До 78

преди 1 година

Ахаххахахахаах, много силен коментар!!! :DDD

70

КЗК

преди 1 година

Цената на млякото е висока в България, защото разрешаваме окрупняване на двамата големи производители на прясно мляко, с цел да трупат свръх печалби, а ние да гепим комисионни. Също така мнонополиста Лукойл ни продава скъп дизел, който е важен ценообразуващ фактор. А Лукойл ни фактурира руски петрол с 30$ над пазарната цена. И за да върви далаверата, обвиняваме търговците.

69

Анонимен

преди 1 година

Имам малко магазинче в Люлин и продавам всичко на доста по-високи цени, за да мога да си плащам наема и заема. Жената настояваше и съм сложил украинското знаме отпред, но хората спряха да идват. Май ще фалирам скоро, ама каквото каже дяволското същество ЖЕНА е закон.

68

анонимен

преди 1 година

Главната аномалия е алчността, в световен мащаб и за всичко, що се продава......

67

Анонимен

преди 1 година

Откриха и топлата вода и огъня ...аномалии нищо ново под слънцето,само дето измамата е доста по- голяма под прикритието на пазарната икономика.

66

Димитър

преди 1 година

При жилищата е още по-тежка.

65

Анонимен

преди 1 година

Да, добре.

64

България

преди 1 година

Гечееев, тежка аномалия е ти да си в управлението !!! Както и всички комунисти , които когато се докоснат до управление на България , следва неминуема катастрофа !!!

63

Мнение

преди 1 година

Дълбоко се съмнявам, че има по-корумпиран човек в това правителство от този класически бърски измамник, какъвто е този министър. Този образ толкова се е оял, че е на станал едно ненормално творение. Вместо да бъде водещ министър в българското правителство, този министър на земеделието е олицетворение на далавери, незнайно как и по какъв начин се назначават в структурите на лица които нямат нищо общо със земеделието. Е, нали сега разбирате защо всичко така поскъпна от както е на власт този образ