76

Анонимен

преди 1 година

А драгият посланик дали би обяснил защо са все мъже тези мили невинни хора. И къде са им жените.

75

Анонимен

преди 1 година

Посланикът на Афганистан в България д-р Мохаммад Сайфи нима не представлява првителството на талибаните в Афганистан та говори против тях с такава лекота.От думите му личи,че подкрепя нелегалното преминаване на граници и сякъш заплашва,че това ще продължи.Дипломат ''да дрънка''.Дано скоро го отзоват.

74

Анонимен

преди 1 година

Цял живот работя! За какво? Да си деля скромната пенсия с такива #бежанци# ли?

73

Анонимен

преди 1 година

Във Афганистан америкснците се оттеглиха! Защо се правят на бежанци от какво, защото от недоимък и българите бягат, ама работят!

72

Lina

преди 1 година

Не е точно така. Имат право на статут на бежанци ( но в първата държава , която е приемаща) тяхната цел е германия.. А германия трябва да благодари за това си наследство на госпожата меркел, която прибираше всичко. Е , малко убийства и изненади имаше , но нали трябва да сме евротолерантни и да не се задават въпроси на бежанци - като какво ще работиш и защо пишеш в терористичен сайт. Това ги затормозява.

71

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не ми е жал. Какво правят тук в България? Никой не ги е канил.

70

Анонимен

преди 1 година

Имат избор,или да се борят да свалят талибаните от власт и да построят живот какъвто желаят,ако не да заминават на арабския полуостров в богатите емирства да работят.За европейските народи са нежелани нашественици с чужда вяра.Не им е мястото в Европа,а при богатите им братя по религия.Посланикът да не говори глупости.

69

Анонимен

преди 1 година

Защо не благодарите на световния господар - САЩ? Нисък поклон на носителите на демокрация по света! Защо не говорите за милионите убити от НАТО в Япония, Виетнам, Корея, Йемен, Либия, Сирия, Ирак, Сърбия и много други.

68

Анонимен

преди 1 година

В България обичат чужденците от ЕВРОЗОНАТА. Гърци , италианци, французи , от догодина ще се появят , хървати, словенци. На купиха всякакви имоти и СПОКОЙНО си развиват бизнеса в евро. Българите ще Чакат в ЧАКАЛНАТАна Б. Борисов . Докато всички на територията станат пенсионери

67

Свои

преди 1 година

Абе, я стига глупост посланика да заплати всички разходи, да ги качи на самолет и обратно да се борят за правата си, да се развиват на собствена територия не да се множът като животни и после хоп *** европеец откъде накъде , ако ли не да им вземат парите и после в отвъдното.

66

Алекс

преди 1 година

Айде, стига със сълзливите истории за нещастните мигранти.Това са нашественици,които отиват в Зап.Европа,за да злоупотребяват със социалната система на съответните държави.Лежане,производство на деца и далеч от всякаква работа.Който познава хора от Близкия Изток,знае,че са мързеливички.

65

баба мара

преди 1 година

няма ли избори в тази страна няма ли да се смени режима със светски и хората да небягат сащ колко години бяха там какво направиха за тази територия

64

Анонимен

преди 1 година

Тези млади хора бяха въоръжени от американците до зъби за да се бият с талибаните. А те какво направиха? Предпочетоха вместо да се бият с тях да въртят търговия с дрога с талибаните. Сега е много късно да се вайкат.

63

Анонимен

преди 1 година

Прочете книгите на Халед Хосейни - "Ловецът на хвърчила" и "Хиляди сияйни слънца". Покъртителни са. И нека да не забравяме, че злото в светски Афганистан дойде с поредното нахлуване на Империята на злото (тогава СССР, сега РФ) в суверенна държава. С това започва близо 10-годишна гражданска война.

62

До 74

преди 1 година

Защото има дискриминация. Затова. Ако нямаше, щяха да бягат еднакво.

61

Мдаа

преди 1 година

А керванът си върви. Контролиран камион е заловен. Другите минАха.

60

Анонимен

преди 1 година

След като има дискриминация към жените, защо бягат само мъже?

59

Анонимен

преди 1 година

Още ли някой вярва че ОПГ си няма похлупак?Няма как да правиш какъвто и да е канал без да цакаш.Колкото по-голям келепир,толкова на по-високо ниво е покритието в пирамидата.Днес не е като едно време като ембаргото в Сърбия с тубичка бензин,два стека цигари и шише уйски да те не хванат?То и тогава едни другаре изкарваха с цистерни и кораби докато се радвахме на седалка резервоар!

58

Внедряване Терористи

преди 1 година

Това СА ПОДБРАНИ хора ПОД прикритие на бежаци. Ще изграждат ТЕРОРИСТИЧНИ КЛЕТКИ в Европа и в името на Алах Акбар ще атакуват от всякъде. Никоя армия няма да е способно да разбие тези терористични КЛЕТКИ. Много милиони Европейци ще Бъдат избивани в Името Шарията. Европейските жени ще бъдат бити и изнасилвани. Генетичния фонд ще се замърси. ТЕРОРА ще стане НЕЩО ОБИЧАЙНО в Европа някой се взривил някъде в Европа ще е ежедневие.

57

Мемет педофила

преди 1 година

Свобода е *** дума! Исляма( подчинение) е свята за всеки Мюмюн ,!,