10

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Аха, Гешев ли ще разследва? Забравете! Случая ще потъне в реката "Лета" и след няколко седмици ще се забрави. Така се получава в България след 10 ноември 1989.

9

Анонимен

преди 1 година

Путин нали каза че запада е много зле а Русия супер , защо всички мигранти са тръгнали на запад ?

8

Роб на алах рогатия

преди 1 година

Ислям означава подчинение и нищо друго !

7

Обективно

преди 1 година

НЯМА " херметическо затваряне"!!!! Има цепнатини, през които влиза възсух. И ТОВА ПРЕКАРВАНЕ НА МИГРАНТИ НЕ Е ПЪРВОТО В ТОЗИ КАМИОН!!! Просто хората са били пределно много и свити на кълбо, при което не са можели да дишат от липса на пространство!

6

2023

преди 1 година

За да няма такива трагедии решението е само едно.Осигуряване на коридор за преминаване безпрепятствено през страната със съответната подкрепа на държавата ни.Така няма да има черни канали и печалби за тарикати търгуващи с човешкия живот.Забравят ли нашите институции ,че Меркел ги покани???Да отиват в Германия, Франция ,Англия и да се интегрират при тях.Та тези държави под ръководството на янките съсипаха страните от където идват бежанците.

5

Анонимен

преди 1 година

Мутрите изкарват пари, тъпчат ги като овце мигрантите, лошо нема :))) Те са толкова необразовани и неандерталци, че надали на некой му пука за тези при мати :)))

4

АнонимеН

преди 1 година

НАЙ-ВЕРОЯТНО СХЕМАТА Е БИЛА СЪВСЕМ ДРУГА!!! ЦЕЛТА Е БИЛА ДА ГИ УМЪРТВЯТ БЕЗ ВЪЗДУХ ЗА ДА ОБЕРАТ ПОСЛЕ ТРУПОВЕТЕ И ДА ГИ ЗАКОПАЯТ ,НО СЛУЧАЙНО СА ГИ ХВАНАЛИ НА ПЪТЯ! ТЕЗИ ХОРА ВСИЧКИТЕ СА НОСИЛИ НЯКАКВИ ПАРИ ИЛИ ЦЕННОСТИ СЪС СЕБЕ СИ А ОТ 50 ТРУПА БАЯ МОЖЕ ДА СЕ ОБЕРЕ!

3

АнонимеН

преди 1 година

ТОВА Е КАТО ПРИ ОВЦЕТЕ НА РЪБА НА ЕДНА СКАЛА! КАТО СЕ ХВЪРЛИ ЕДНАТА И ДРУГИТЕ ЕДНА СЛЕД ДРУГА СЕ ХВЪРЛЯТ И ТЕ ЩОТО ЩОМ ПОБРАТИМАТА ИМ СМЯТА, ЧЕ МОЖЕ ДА ЛЕТИ ЗНАЧИ И ТЕ МОГАТ! :D И ТУК ТАКА - НИКОЙ НЕ ПОПИТАЛ КАК ЩЕ СЕ ДИША ВЪВ ХЕРМЕТИЧЕСКИ ЗАТВОРЕНА КУТИЯ! ТИЯ СА ЗА РАЗТРЕЛ ДЕТО СА ГО ОРГАНИЗИРАЛИ ТОВА ДА ПЪХАТ ХОРА ВЪВ ХЕРМЕТИЧЕСКИ ЗАТВОРЕНИ ПОМЕЩЕНИЯ СЪС ОСТАТЪЧЕН ВЪЗДУХ!) ОБВИНЕНИЯ ВЪВ ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ!

2

Анонимен

преди 1 година

Ограда на дупки, струваща 160 млн евро. Пита се кой я построи и в чие чекмедже са парите.

1

Зелен чорап

преди 1 година

А колко от парите са отчислили за "градинаря" на бойко рашков