130

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости пишете! Молдова е горда независима извън ЕС извън НАТО страна!Ниските заплати и мизерията са подробности ...

129

zxc11

преди 1 година

до Muncho: много добре знаем че в люлката на демокрацията САЩ няма корупция, все пак там има закон за лобизма ивсичко това е .... законно.

128

В БЪлгария ОГОГО

преди 1 година

В България 1 000 000 нямаме никакви доходи от години /сшпред официалната статистика/ДИверсанти на власт ограбват десетки милиарди годишно по отработени схеми през доказано престъпни министерства и ведомства. Последните години ограбват милиарди чрез цените на тока и горивата /нагло спекулативни/ ПОдставени министри на власт се подиграват МАЗНо като търсят причини за поскъпване на храните без да пипат крадците на милиарди чрез тока..

127

Muncho

преди 1 година

Има една закономерност в този свят колкото по-близо до Русия, толкова по-голяма е мизерията и корупцията е една страна. Украйна тръгна да се отърсва от руското влияние и мизерия и злото джудже Путин я нападна за да я върне пак е руския ***, но не си направи сметката, че не е лъжица за неговата уста и сега му е заседнала в гърлото и започват предсмъртните конвулсии. Ако не бяхме в Евросъюза и НАТО и с толкова много червени крадци, заплатите тук щяха да са средно по 100 евро. Ама *** е ***.

126

200 евро

преди 1 година

вземат българите на час и не спират да се оплакват,толкова са нагли

125

ИВАН

преди 1 година

США И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИМ АТЛАНТИЧЕСКИ ПРИЯТЕЛИ СА ХВАНАЛИ В МЪ РТВА ХВАТКА ВСЯКА БИВША СОЦ ДЪРЖАВА И Я ДОЯТ КОЛКОТО МОЖЕ! ИЗНАСЯТ КАПИТАЛИТЕ И ПЛАЩАТ МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ. БЕГЕ НЕ ПРАВИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!

124

Сахар

преди 1 година

Българинът се оплаква от цените на сирене, яйца и ток, но сега като наближи Гергьовден пак ще започнат задръстванията по гръцката граница... От българи отиващи да си нагледат имота там.

123

Искам и аз там

преди 1 година

Звучи по добре от България.

122

Анонимен

преди 1 година

Да благодарят на проамериканските си власти за прекрасния живот.

121

Ужас

преди 1 година

Руски заплати

120

Ттх

преди 1 година

Говорила съм с румънци. Казват, че на обединението им с Молдова пречат алчни властници и в двете държави, така им е по-удобно всеки да цоца за себе си.

119

Познато

преди 1 година

Също като в България не чак толкова отдавна. Един и същ сценарий, значи и един и същ сценарист.

118

Анонимен

преди 1 година

Ми горките хора. Ко да се каже повече, но пък има хора, които не обичат мира.Обичат войните, но самите те не ходят на фронта, а някъде по световните курорти са и си правят пари от войната.Така е било винаги, дано хората един ден се променят, ама като гледам надали. Винаги е имало добри и лоши хора.

117

Ръката на Кремъл

преди 1 година

Май забравихте американските ракети, които падаха в България, когато САЩ унищожаваха Югославия.

116

Анонимен

преди 1 година

що моята тука колко е..

115

дедо лени

преди 1 година

а в русия са под 200 заплатите а има и трудови безплатни услуги и лагери ако не слушаш калинка мая или не гласуваш за мумията в кремъл

114

Анонимен

преди 1 година

ЕС що не им помогне!

113

мама лига

преди 1 година

До ИСТИНСКИ КОМУНИСТ "Молдова ще бъдат денацифицирани и анексирани от руската федерация."Руснаците не се нуждаят от тези просяци.

112

Анонимен

преди 1 година

Ако не бяхме в ЕС, щяхме да сме като Молдова.

111

Анонимен

преди 1 година

ТЕ И РУСКИТЕ СА МАКСИМУМ 200