12

Анонимен

преди 1 година

ПРЕКРАСНО!

11

Ах

преди 1 година

Колко вълнуващо

10

Добре де, но

преди 1 година

Все пак да бяха насочили камерата към портрета, а не към микрофона ! Аман вече от такива "професионалисти" !

9

факт

преди 1 година

а българина високопарни изказвания и евентуално цветенца . ако ги попиташ кога е есен и кога е убит 90% ле премигват умно и ,,,,, мммммм

8

Teo

преди 1 година

Щастливи хора! Пожелавам им да илядят заедно!

7

Позитивен

преди 1 година

Браво! Изключително добре направена пясъчна скулптура. Хората имат талант. Още веднъж браво!

6

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт 5. Ти па ако си мислиш, че знае кво търси и кво иска

5

Космонавт

преди 1 година

До 13 Искаш да запълня вакуума в главата ти с готова и синтезирана информация за един велик човек, който е очернян вече 150 годинни, на който дори не знаем със сигурност рожденната дата? Каквото и да ти кажа, ще вкараш недъгавата си ирония. Хайде, да не е без нищо - саможертвал се е за мен и народа към който принадлежа. Ако не ти харесва, баряй меча и си търси друга раса, както се пее в песента.

4

Космонавт

преди 1 година

До 5 Щом не си разбрал, значи не е трябвало да разбираш. Също така няма да разбереш защо статуята на Ботев стои на един китайски площад между най великите личности в човешката история, няма да разбереш защо ЦРУ използва модела на Левски на тайните комитети, няма как да разбереш и силата на духа в един човек способен да събори сам цяла империя, защото така е решил. За саможертвата - най силния двигател в историята - няма смисъл да говорим :))

3

Анонимен

преди 1 година

Браво!

2

Анонимен

преди 1 година

Браво, прекрасно направена скулптура, по добра от много др и то от пясък. Браво на добрите, талантливи, мили чужденци. Англичанката Мерсия Макдермот, една прекрасна жена, години наред събира материали и пише книга за Левски, вдъхновена от този Апостол с голяма душа. Чужденци се прекланят пред този титан - Левски, борещ се за свобода не само на българите, но на всички хора. Чужденци или българи, важно е да са човеци.

1

Анонимен

преди 1 година

Браво на хората. А нашите тарикати изкараха Левски убиец и терорист.