75

Била

преди 1 година

простете на нашето рекламно лице. Той просто се изкриви умствено и сега е обзет от болестта "популизъм". Тя също се предава предимно на наивници от по умствено изостаналата прослойка на дадена държава. Те съответно след като се заразят и започват да гласуват за Краси Каракачанов рекламното лице на верига "БИЛЛА"

74

Човека с торбичката

преди 1 година

Тия като бяха в МнВР не продаваха ли български паспорти на платежоспособни бандити? Полежаха ли? Може и доживотен, бива!

73

Инж+

преди 1 година

ВМРО, когато бяха управляващи, нищо не направиха, а сега - критикуват????

72

Анонимен

преди 1 година

Доживотен е прекалено. По година за всеки мигрант, и готово. Превозил трима? Ще полежиш, да ти е за урок. Превозил цял камион? Ще остарееш на топло.

71

Анонимен

преди 1 година

Умрелите патриоти се сетиха с какво да се опитата да вземат някой процент-съответно парички покрай изборите. А това с доживотния затвор за каналджийство е толкова юридически и логически необосновано, че дори на агент Иван му е ясно. Без да се налага да се консултира с Джамбазки, който уж имал някаква правна диплома. Баси дори сценаристите на Славчо и копейката се справят по-добре в надъхването на плебса от тези уж патриоти.

70

майор,Деянов

преди 1 година

Агент ,Иван,"синята каска"не е юрист ,нито депутат,нито министър ,в качеството на какъв се изявява,освен всичко ако има прокуратура този тип трябва и да е подсъдим????

69

Гунчо

преди 1 година

Та нали вие патриотите със Валерката построихте оградата от мъгла.И след това возихте мигрантите като вип персони

68

Анонимен

преди 1 година

Ужесточаване на законите не са ни необходими точно сега!! Да се поклоним на българина със сини очи и руса коса Васил Левски!

67

Слава богу

преди 1 година

До Анонимен 76 - може да е дебeл, но е прав !!!!

66

Име

преди 1 година

То и на кайма да стрелят, това са организирани канали, възможно е - навремето се говореше, че НРБ има държавна контрабанда, да са останали оттогава каналите, но това е само с най-висша протекция - на най-високо ниво, какви филми ни пускат - събрали се били 2-*** каналджии и такива истории. Просто ще го отнесат дребните рибки.

65

Анонимен

преди 1 година

Гледам фотосите на нашите национални герои - Левски, Ботев, Раковски, Каравелов, Бенковски, Волов, Караджата, Хаджи Димитър и други велики наши патироти. Сред тях не видях нито един да е дебел, окръглен и ояден като "великия патриот" Каракачанов. Днес е 19 февруари. Поклон пред Апостола! Той ни е мерилото за визвишения патриотизъм!

64

Анонимен

преди 1 година

Долен ,подъл ,угоен войводата Шкембе прилича на буре с лой.Същото буре като Тиквун/Чекмеджан.

63

уточнение

преди 1 година

Едноличния собственик на "ВМРО"-ЕООД трябва да бъде съден!

62

Анонимен

преди 1 година

О избори идат, я да се прояви и патриот войвода.

61

Анонимен

преди 1 година

Верно ли го иска това този Лойко? Юото не е отдавна "министър на отбраната" измислен и говори така! Що когато беше такъв Лпйко,не заповяда да се Стреля по Мигрантите нарушаващи границата ни?Лицемер! ВМРО,Атака,Воля,Патриоти,БВъзход,ИТН , ЕДСВ няма да Влязат повече в НС! А тези които изпратиха оръжие на Украйна,през главата на българина,ще си понесат последствията на тези избори!Наказателен вот ще има при всички случаи!!! Аз лично за 1 път ще гласувам за Възраждане! Не промениха принципите си!

60

Анонимен

преди 1 година

Залагайте "Тачанките" чапаевци!

59

Анонимен

преди 1 година

Каракачанов ще се запомни с пълните торби от "Била". Голям разход направи за държавата с тази негова "торба".

58

HAH

преди 1 година

Каракачантичката пак се надига. Шкембе- воевода, май не разбра, че не става даже и за ***. айде да иде у макето и там да се прави на велик.

57

Анонимен

преди 1 година

тия не трябва ли да вдигат революция при макетата ами все се занимават с несвойствени дейности явно няма смисъл от съществуването и названието им.

56

Анонимен

преди 1 година

Тоя Каракочан цял живот е искал и е бил на кьор-софри и затова е добил този окръглен патриотарски вид.