10

Три гада

преди 1 година

Тя лакомията няма граници

9

Анонимен

преди 1 година

като се обърне колата , пътища много...Бог да го прости сиромаха!

8

Анонимен

преди 1 година

Та коя е фирмата....Да не е тригада.

7

Хора прочетете

преди 1 година

ЗАПОМНЕТЕ ВДИГА СЕ КРИКА СЛАГА СЕ ШИРОКА ПОДПОРА ДА НЕ СЕ ПРЕКАТУРИ ОТПУСКА СЕ КРИКА ТЕЖЕСТТА ДА ЛЕГНЕ НА ОПОРАТА И КОЛАТА СЕ РАЗКЛАЩА ЗА ПРОВЕРКА

6

Totenkopf

преди 1 година

Сигурно ремаркето е било пълно с дърва, господи колко умни хора има на тоя свят

5

Радооо

преди 1 година

На тия не им ли стана много,и какво всичко в канала.елате в тая община Тервел и вижте за какво става въпрос.то община,горско стопанство, ако си мой човек си добре.няма оправия в тая община.кмет ,ремонт на бащина къща когато се прави ремонт на старчески дом в савово,фирмата му работи нищо че е регистрирана на брат му.кмета всеки ден със служебната кола на общината е там.отврат.в тая община командва Дидка .но и нейното време идва.

4

Анонимен

преди 1 година

"Докато се намирал под него, подпората, с която било подпряно, поддала и ремаркето паднало"..... Дарвин в действие!!!! Е кой нормален и полуобразован хуманоид ляга да ремонтира под кола подпряна само на един крик?!!? А тоя е легнал под тежко ремарке подпряно само на една точка!!!! Вдигам на крик, подлагам едно бетонно блокче, после второ и чак тогава лягам под колата, а най добре на канал, или ако имаш пари в сервиз, ама тая пуста сиромашия е утепала чиляка.

3

Анонимен

преди 1 година

бетер турски сериал!

2

Анонимен

преди 1 година

един общак със средно на минимална по-малко!

1

Мен

преди 1 година

Никога не се работи сам !!! Ако имаше поне още един човек с него, шансът той да забележи евентуалния проблем е много голям. Но дори и да стане нещо, ше има кой да се притече на помощ.