34

Анонимен

преди 1 година

Научните проучвания в различните държави, доказаха, че след преболедуване можеш да се разболееш и 3 седмици след това. Имунитетът е максимално 3 месеца. След ваксинация с бустер имаш силен имунитет поне 6 месеца, след това бавно отслабва. 90% намалява риска от тежко протичане и смърт поне за 1 година.

33

До 30

преди 1 година

Напълно ваксинирани в САЩ са 69%. Много лъжат това ваксърите.

32

Анонимен

преди 1 година

Мои познати, които не се ваксинираха, изобщо не хванаха ковид, други го изкараха много леко.

31

Анонимен

преди 1 година

Моите познати, които се ваксинираха даже и не хванаха Ковид-19, а това е от април 2021 година досега. Другите най-различно - повечето също не се разболяха, но и доста се разболяха, а някои починаха други го изкараха много тежко

30

До 30

преди 1 година

Само 60 %? Успех? Ти добре ли си с глават? Пий си хапчетата, човек!

29

Анонимен

преди 1 година

В САЩ ваксинираните са 82%, което означава, че сред хората на възраст над 50 години е над 95%, а това са хората, които умират от Ковид-19. Казваш, че 60% от починалите там били ваксинирани. Не знам дали е вярно, но при над 95% ваксинирани, само 60% от починалите да са ваксинирани си е голям успех на ваксините.

28

До 28

преди 1 година

Мой познат изкара ковид леко. След това с две ваксини на пфайзер изкара ковид много тежко. Може би трябва да си пиеш хапчетата.

27

Анонимен

преди 1 година

Ако се беше ваксинирал нямаше да изкараш Ковид-19 "не леко". Твоите познати щяха да са живи, ако се бяха ваксинирали. Щом си мислите, че са експериментални ваксини, умирайте и карайте Ковид-19 "не леко". Всеки от ума си пати.

26

До 26

преди 1 година

"Имунитетът от преболедуване е много кратък..." По последни данни имунитетът от бустера е 1 месец. Ти ид иот ли си?

25

Анонимен

преди 1 година

Ваксините, както всички ваксини , не пазят 100%. Но все е някаква защита. Ваксинационния имунитет отслабва с времето, това е нормално. Имунитетът от преболедуване е много кратък, защото ковид изтрива имунната памет, да не говорим за органните поражения, за постковид , за тромбозите след уж "оздравяване" и прочие. Не може да твърдиш , че си ваксинирал за грип например миналата година и вече си защитен доживот. Това е положението!

24

Анонимен

преди 1 година

Вече повече от две години имаме ваксина. Пандемията не изчезва. Напротив - разраства се!

23

Анонимен

преди 1 година

В САЩ над 60% от починалите вече са ваксинирани. Ако ваксинираните умират, от какво предпазава ваксината?

22

Анонимен

преди 1 година

А в Япония има все по-силни вълни. Защо ли? Да не са яко ваксинирани?

21

Анонимен

преди 1 година

Изкарах ковид не леко. Мои познати починаха. Бих си сложил ваксина, ако имаше такава. Въпросът е, че има само експериментални такива в момента.

20

Анонимен

преди 1 година

Най-високата вълна в България започна от 1 юли 2021 и приключи на 10 юни 2022, т.е. почти една година. Пикът при новите случаи беше в края на януари 2022 година. Починаха около 19000 човека по официални данни, а реално са 2-3 пъти повече. Тази вълна изглежда като две сливащи се вълни според новите случаи, но според починалите си е една вълна. После имаше две слаби вълни, през юли и октомври 2022.

19

Анонимен

преди 1 година

Спрете се бе! Как не ви омръзна да дъвчете една и съща дъвка К19? Няма ли други болести, не умират ли хора от тях? Що не ни кажете, от коя по колко?

18

До мангъровеца

преди 1 година

Мангъра каза че всеки ще го изкара , ще имаш доживотен имунитет, а сухите съчки ще изгорят. Да ама не! Караш го много пъти, имунитет имаш само няколко месеца. Изгоряха мното, но не сухи съчки . И не е сезонен, а целогодишен.

17

Анонимен

преди 1 година

Ваксите още ще обясняват, че се бил движел на вълни, и от една година чакаме вълната да дойде, а тя не идва. А при ваксинираните японци вълната не си тръгва. 141 починали. Чакам ваксите да обясняти как там има много болни понеже ядат суши и затова ваксината не работи там, а пък видите ли много българи били ваксинирани в чужбина и не се отчитали тук. Демек от 9 кладенеца вода.

16

Анонимен

преди 1 година

Къде да се оплача от некомпетентността, корупцията и продажността на медиите ни?

15

стефчо

преди 1 година

Важното е че на младежи до 21 години,е забранено да се продава бира. Оръжие от всякакъв вид може!