7

Местя го...

преди 1 година

А пък нашите ми$$ирки са високо образовани професионалисти,честни,ерудирани и обективни ;)

6

Анонимен

преди 1 година

Точно за тези не ми пука.

5

Анонимен

преди 1 година

Гърция е фашиска държава до 1971 г. но комунистическа РСМ потписаха с тях в 2019 г. и сега комунисти ли са или не са като са в НАТО. Шото ако са комунисти РСМ, значи и НАТО са станали. А на Бг е обвинена че са били фашисти и татари и отказват за историята и езика и като сме били фашисти ще трябва и ние да ни исключат от комунитическото НАТО кеото поткрепя комунистическа РСМ. Каша.

4

ДО 4

преди 1 година

дА В сЕВЕРНА кОРЕЯ СА ПО ИСТИНСКИ ОТ ВАС ПРЕВИ СТЕ.

3

Анонимен

преди 1 година

До !!!!!!!!!!!!!! - Само в Северна Корея има истинска журналистика !Защо трябваше аз да го пиша , би трябвало вие да го посочите господине , за да не се държат читателите в невидение .

2

Анонимен

преди 1 година

Kakвo ни интересува това нас, нормалните хора?

1

!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 година

" Журналистите " в капитализма не са никакви журналисти а платени пропагандатори фашисти. Нищо достойно няма в тях. Така са не само македонските фейк журналисти ами българските, западните а и руските дори защото и на тях им се плаща да пишат това което им заповяда собственика на медията фашистка. За това са най мразените от народите в целия свят. За това ги зхвърлят с камъни и бият и във Франция жилетките и в Германия протестиращите и в България народа. Ако можеше щеше по стълбовете да виснат ве