23

Анонимен

преди 1 година

Що всички фенове на копейката са такива прости и злобни парчаци??

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 Къф напредък с ГЕРБ бе пич? Сомо дърти комунисти и още по-дърти некъдърници!

21

Да ви сера в устата

преди 1 година

Валутният борд и сега позволява всеки един да отиде в банката и да си обмени левовете по фиксиран курс лев-евро определен от въвеждането на валутния борд. Идеята на т.н. управляващи с влизането в Еврозоната е да направят още 100 Милиарда Евро външни дългове, да ограбят огромна част от тях като ги прехвърлят в офшорки и западни банки, ... и когато България фалира да се изнесат в чужбина да си харчат парите. А останалите в България ще се молят на Ердоган и Турция да ни вземат обратно.

20

Анонимен

преди 1 година

Може и да не са като немските нашите магистрали, както турските дънки не са супер райфел, но си вършат работа, а като ги няма, ходиш по гол ***. Последните две години само ги кърпим, че и за кръпки няма пари. А щяха да правят по две магистрали на година шарлатанчетата.

19

Анонимен

преди 1 година

до 20 Муахахахаха..Те в Европа и САЩ щото не мислят само за ядене и пиене?? По-точно англичани , американци??? Муахахахахааа...

18

Анонимен

преди 1 година

То нищо, че сме вързани към еврото, може да се отвържем и да се вържем за долара, въпроса е сменим ли лева с евро и повече лев няма да видим.

17

Трагедия Българска

преди 1 година

90 процента от хората във България това не ги интересува!! Важното е да има ядене и пиене!! Проблемът е че Европа и светът ще гледат със друго око върху България кредитния рейтинг със поне три нива надолу средствата който влизаха във България през последните 10 години ще изчезнат ще се усети много скоро от народа!! Дерзай българино и да не забравяме че е петък и трябва да се напием зверски!!

16

Анонимен

преди 1 година

до 14 Ми няма да управлява вашата Тиква никога вече. Съжалявам, софийски ***!

15

Анонимен

преди 1 година

До 13 Абе мисирков, кое се е рушало бе пауняк? Магистралоте още са си рам и ги ползват хората. И да куткудякаш това е факт.

14

Анонимен

преди 1 година

Еврото не променя нищо освен че ликвидира лева и бг става отговорна за планина от дълговете на еврозоната. Но като ликвидира лева нали лева е вързан към евро и каквсо се променя все едно евро ликвидира себе си. А дълговете ами ето проблем че трябва да се вдигне данъка на колите, имотите, ще трябва и да се обложи АЕЦ а пък за влоговете в банка в Андора Сан Марино и др. бг също ще плаща при фалити. За Македония бг ще плаща глоби, че не зачита правата на македонците на техен македонски език и т.н

13

Анонимен

преди 1 година

То не Еврото ами Европейския съюз е затворена страница!Бях в Мидълзбро на нова година, когато англичаните посрещаха 2020та - ами имаше обратно броене и когато настъпи новата година празнуваха щото 1ви януари 2020та е първия им ден извън ЕС!!!! Само да ви кажа че 3месеца по късно дойде ковид шашшмата, след него войната в Украйна, и да напомня ЧЕ UK никога НЕ приеха еврото за своя валута!!А ние се борим със зъби и нокти да си затрием ЛЕВа. Кой е по тъпппп?! Ние или англичаните,дето не приеха укри?

12

Анонимен

преди 1 година

До 13. Ще научиш на изборите какъв напредък, болен психопат.

11

Анонимен

преди 1 година

до 11 Какъв напредък при Тиквата вееее, кравар? На втората година магистралите се рушаха. Минимууум 5 години е гаранцията. Къде са неустойките? Кажи веее, кравар?

10

Анонимен

преди 1 година

Ами всички много искахте да изчегъртате ГЕРБ. Заедно с ГЕРБ, обаче, изчегъртахте напредъка, може да е бил по-бавен, но беше напредък, а вие станахте предпоставка да ни яхнат Кирчо и Асен и да ни върнат няколко години назад. Единствената полза е, че се видя колко могат "младите" - кръгли нули, могат само да харчат доходите на родителите си.

9

Анонимен

преди 1 година

до 8 Какво да видя отвисоко ве джендераст краварски? За 2 години нова отсечка между Стара и Нова Загора стана на вълни на магистрала Тракия, убитааак краварски ! Това по времето на Тиквата 2014-та година. 10 километра. Само пример давам, кравар!

8

До 2

преди 1 година

Евроджендъри ли??? Я виж построеното в " Европа отвисоко" във всички европейски държави, в пек и студ, строят нови брегове, потресаващо иновативни сгради в най- екстремни условия, които даже ти не можеш и да сънуваш!!! Пък после п.лю.й както ти харесва!

7

Анонимен

преди 1 година

до 5 То и леля ти бягаше навремето, ама я настигнах, кравар!

6

Анонимен

преди 1 година

Пaйтe ce, npaйga шe нanaga!

5

до 2

преди 1 година

коцето копейкин ще бъде гонен по полетата на добруджа докато не стигне до родината си блатото рушлия

4

Бaй Kypти

преди 1 година

3a Egpoтo paзбpaxмe, aм' зa gpeбнoтo?