220

ТЪПИ

преди 1 година

ПОЛИТИЦИ И НЯМА ЛИ КРАЙ ТАЗИ ИДИЛИЯ.... ДА ВЗЕМЕМ ДА ГИ ПРАТИМ ВСИЧКИ БГ ПОЛИТИЦИ НА ФРОНТА ДА СЕ БИЯТ СРЕЩУ БРАТУШКИТЕ ТА ПОНЕ ДА СИ ОПРОВЕРГАЯТ ЗАПЛАТКИТЕ, А КОЙ ОЦЕЛЕЕ ЩЕ ЖИВЕЕ, А КОЙТО НЕ ОЦЕЛЕЕ ЩЕ ГО ОПЛАЧИМНЗА 3 ДНИ И ХЛЯБ В ПОВЕЧЕ ЗА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ

219

Селянин

преди 1 година

Алилуя.България ще пребъде братя и сестри.НЕ НА НАТО,ЕС,ШЕНГЕН,БРЪМБАРИ,БУБОЛЕЧКИ,ПРАЙДОВЕ и т.н.Бог да пази децата на България,и да благослови всички българи.

218

Анонимен

преди 1 година

Пак ще загуби народа благодарение на нашите управници

217

Анонимен

преди 1 година

При смяна на една валута с др валута хората ще загубят пари, отделно и инфлацията с последствията си от тази смяна. Валутен борд пази левът.

216

марги

преди 1 година

До Анонимен 252 - Напротив, аз съм за разграниченията! Потъва еврото, и ние потъваме. Воюва ЕС и ние воюваме! Еднополови бракове в ЕС, и ние приемаме! Червеи и хребарки в -човешка храна, и ние преглъщаме! Наплив на чуждородци в ЕС, и ние ги храним! Солидарно плащаме чужди дългове, други пили и пели, ние плащаме!

215

Теодоро

преди 1 година

Така и трябва да е...НИЕ СМЕ ЖАЛКА КРАДЛИВА ПАСМИНА..И ПРОДАЖНИ ДУШИЦИ

214

Анонимен

преди 1 година

До Марги- Какво значи,че се застъпваш за лев. Това е просто парична единица. Не е национално богатство та да го пазим като паметник. Колкото по-малко различия има между народите е толкова по-добре. Отиваш в чужбина и не обменяш валута. Идват туристи и не обменят на лъжлив курс. Правиш бизнес и не обменяш валута или банките не ти вземат такса. Всичко което улеснява е само в полза. В началото ще е малко объркващо,но за 1 г ще свикнем. Не е чак толкова сложно.

213

марги

преди 1 година

До Анонимен 227 може ли някой да ми обясни защо, щом се застъпим за лева, някои изпадат в бяс и гърчове и с пяна на уста бълнуват рубли и копейки! Изумително!

212

Анонимен

преди 1 година

Няма да коментираме отново и отново, ползата от еврото. Тя е известна. Левът и тока е отдавна обвързан с евро. Става дума, че токсичните Партия на Подмяната, трябва да бъде изхвърлена от българската политика, там, където е ИТН, изчегъртвачите. Те, заедно с ДБ и чужди сили, изчегъртаха държавата и спряха развитието на България. Да покажем, че България е суверенна страна. Никога ПП.

211

Анонимен

преди 1 година

България няма да влезе в Еврозоната през 2024, заради "изчегъртването" на ИТН,ПП,ДБ,БСП. Тази безпринципна и аматьорска коалиция, манипулирана от чужди посолства, спря развитието на България. При ГЕРБ получавахме положителни доклади за еврото с дата 2024. Тогава Хърватия дори не бе на дневен ред, а сега е вече в Зоната.

210

Morski

преди 1 година

Радеф, изпълни на 99 % указанията на москалите! Вън от Шенген, вън от еврозоната, катастрофална инфлация, дефицит в бюджета като никога, дългове на държавата като никога, мигрантите ни пробиха отвсякъде, престъпност като по времето на ВИС И СИК...! ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ СА СЪУЧАСТНИЦИ!

209

Morski

преди 1 година

До по-долния! Ти явно си или купен , или сляп! Как валутния борд ни спаси от двуцифрена рекордна информация, че да искаш с него, а не с еврото! Не че съм много за еврото точно сега, но този ти довод е пълна нула!

208

Мъни О`Бран

преди 1 година

Какъв е този зор да влизаме в еврозоната. Видяхме Гърция, Харватия и т.н. Валутният борд е единственото нещо, което дисциплинира политиците и да го премахнем само за да не плащаме такса превалутиране? Ако махнем борда, ще видите какво означава "обир в особено големи размери"

207

Болгар

преди 1 година

Две години само назад Руменчо иска Президентска Държава тоест Владимир Няма ЕВРО, ще има РУБЛИ,гответе се за мобилизация, Путин ще ни праща на война

206

Четец

преди 1 година

В началото си мислех, че някои участници имат чувство за хумор, докато не се убедих, че простотията и невежеството не ходят по гората.

205

Анонимен

преди 1 година

Що така бре Росен.

204

Анонимен

преди 1 година

Добре е да сме в ЕС, че сме станали доста диво племе. Пълно е със садисти, пияници и наркомани. А народа прооост, та дрънка.

203

Костадин Костадинов

преди 1 година

Изпадам в нервна криза, като чуя за еврозоната! Аз обичам само рубли,но както и моя гелосан другар ги предпочитам превалутирани в евро,а може и в долари .

202

Добра новина

преди 1 година

датата на която излезем от ЕС ще се празнува като национален празник !

201

GERB

преди 1 година

Нали приехме хартиения вот, какво ни пука за законите за Еврото. На следващите избори пак ще управляваме овцете. Блейте по форумите, блейте.... Евро няма да има.