13

Анонимен

преди 1 година

Миии не са бити, като знае, че ще го бият в къщи, а от боя боли, както го боли набитото от него дете, няма да има агресия. С такива мисли в главите си, станахме възпитани и отговорни.

12

Анонимен

преди 1 година

Когато караш 20 годишно бЕ еН вЕ със 120 градско, и вечер след втората ракия пребиваш жена си профилактично няма как детето да не е като теб.. Да не говорим за заплахите към учители тип ВИС 90те...

11

Анонимен

преди 1 година

И още нещо. Знам, че за вас децата ви са най-прекрасното нещо на света, ама за другите хора са гну сни лиг ави създания. Твърде излишни за тоя и без това напрегнат живот. В случай, че никой не ви го е казвал досега...

10

Анонимен

преди 1 година

По-добре развъждайте ***! Повече смисъл има, отколкото да отглеждате малки уродчета, които ще пораснат и ще станат големи ypoДи! Тия зомбита, дето ги виждате по улиците са гледани от такива тьпанари, с надеждата да станат хора. Ама на, не се получава.

9

Анонимен

преди 1 година

И още нещо! Децата трябва да са кръстени и въцърковени - да участват в Светите Тайнства на Църквата. Тогава подобни изпълнения няма да има.

8

Ядрен Вампир Z

преди 1 година

11 коментара и само 1 по темата.Поздрави от Испания Тука учителите си вършат работата а не като в чалгария само 1 на 11 става човек.Другите 10 си говорят сами или халюцинират и пишат несвързано.

7

Анонимен

преди 1 година

Причината е една - липса на обич от родителите. Децата са като празна чаша - ако сипеш в тях обич, ще имат и ще дават обич, ако сипеш безразличие, омраза или нищо, това ще е, което ще изпълва живота им и ще дават във взимоотношенията си с другите. Родителите също на свой ред са минали като деца през това и едни са получили обич, а други не. А празни хора, които не притежават обич, какво се очаква, че биха могли да дадат на децата си?

6

Анонимен

преди 1 година

да са бияяяттт, ЧИЧЕНЬЕЦАА, ЧИЧЕНЬЕЕЦА. АХМАК СИЛААААА

5

Анонимен

преди 1 година

Липсата на първите седем години, родителска грижа и възпитание. На детето трябва да се обяснява кое е добро и кое лошо. Детските градини не могат да осигурят това, то е грижа на родителите. Свободното време децата трябва да оползотворяват с нещо полезно и приятно за тях, не улицата да ги приобщава към неподходящи компании.

4

Кирил Петков

преди 1 година

Има кък! И това е Миро на Лена!

3

Анонимен

преди 1 година

По-голяма агресия от тази на геювете и малцинствата не съм виждал. Така че, това е бъдещия електорат на ПП/ДБ сектата.

2

Анонимен

преди 1 година

младежкото пп

1

Анонимен

преди 1 година

бъдещия електорат на герб