165

Калина

преди 1 година

Отдавна спрях да вярвам на *** обещания за промяна на ДБ и ПП. За тях на първо място е личната изгода.

164

Народна поговорка

преди 1 година

"Преоблякъл се Илия(разбирай харвардските тарикати и душеприказчиците им отДБ),огледал се-пак в тия".Моля ви,кажете ми една(ЕДНА)честна и почтена личност от новото им сборище,ЕДНА,на която да повярваш и заради която да си струва да гласуваш за тях!

163

З. Колев

преди 1 година

До Анонимен 166. Ти за дядо си Буци не се грижи, а за себе си, че си я втънал яко от промяната на л........о Радев и шарлатаните.

162

Отговор

преди 1 година

До Анонимен 168 Не искаме да бъдем въвлечени във война , а Путин да загуби. Заслужил си го е на 100 %. Мер-за-ве-ц.

161

Ти да видиш..

преди 1 година

Нещо омекнаха. Искаха да променят системата , а сега само политическия модел.Дали харесват модела Путин ?

160

Black Metal

преди 1 година

Подобни свинеизглеждащи "политици" има само в Чалгаристан - чалга, кебапчета и корава пр.о.S.тащина. Като "говори", му се тресе гушата. Отврат. Ще повърна. Джаба...

159

Анонимен

преди 1 година

Дядо Буци от 5 дена изчезна. Да не го мъчи простатата? Пък може и Мата Хари да го награбила тоя шопски чобанин и да му извадила душицата крадлива? Носят се още слухове, че и магнитски бури го мъчат?

158

Купувач

преди 1 година

На Явор баща му скрападжията му купи депутатското място в БСП , а сега се е изръсил и на другите мас...кари.

157

Анонимен

преди 1 година

Като ги гледам простокиретата поне един плюс има- вече не обиждат никой на шиши и шкембе!

156

Анонимен

преди 1 година

Предишните ни говореха за усещането за корупция а новодошлите за усещането за справедливост. Заключението ми е че колкото видяхме резултат от усещането за корупция, толкова ще видим резултат и от усещането за справедливост. Дерзайте наивници, пак ще сте прееецакани!

155

пак ли

преди 1 година

пак ли това заглавие :) всеки път на избори се ползва :) вечен мотив.

154

пена

преди 1 година

Не им ли харесва демокрацията на тия комунисти?

153

хм..

преди 1 година

ПП и ДБ трябва да бъдат много по-активни. Да не разчитат на само на електората в София и Пловдив. Да имат собствени медии, през които да се отстояват позициите по-ясно и постоянно. ПОСТОЯННО да се оборват опорките на Радев, ДПС и ГЕРБ и не на последно място да се разследват местните фабрики за *** свързани с бившата ДС и Кремъл. Само забележете по тази новина колко помия се лее от платени ***

152

Стоян

преди 1 година

ДБ искат специално да заграбят съдебната власт и да правят услуги на приближените им олигарси!

151

Анонимен

преди 1 година

И аз искам, направо си мечтая за модел без ПП-та и ДБ-та!

150

БЕЗПРИСТРАСТНО

преди 1 година

Аз съм роден в София и нито хора от други градове или селяни ми пречат че живеят в София между които има много читави....................Затуй визирах само двамата водещи селски расисти към софиянци Гриша Ганчев и Слави Трифонов имащи многобройни изказвания с език на омразата към софиянци....................А знаете че омразата,расизма ако има подстрекатели е ЗАРАЗНА и заразява пример ФК"Царско село" на Стойне Манолов......Питайте Ашколсуна Стефан Продев Дума-1990 за "Русе трябва да е столица"

149

Анонимен

преди 1 година

ПП + ДБ = Приемаме поръчки и Дайте Биткойни!

148

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

БОЙКА КАЛДАРЪМ КАДЪНА Е АГЕНТ НА СУЛТАН ЕРДОГАН И ЦЯЛОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ БЕШЕ ЗА ДА ПОДГОТВИ ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ЗА АНЕКСИРАНЕ ОТ ТУРЦИЯ ПО МОДЕЛА НА КРИМ. ЗАТОВА БОЙКА КАЛДАРЪМ КАДЪНА ПРОГОНИ 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ОТ РОДИНАТА ИМ, ЗАТОВА С ПРИОРИТЕТ НАПРАВИ ТУРСКАТА ТРЪБА, ЗАТОВА СЪСИПА АРМИЯ, ПОЛИЦИЯ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, ЗА ДА СМЕ БЕЗПОМОЩНИ КОГАТО ТУРЦИЯ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ В ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ЗА АНЕКСИРАНЕ ОТ ТУРЦИЯ.

147

Анонимен

преди 1 година

Иван Гешев ли пак нещо?

146

Офф...Пак ли ?

преди 1 година

Пълен Провал и Де. е Бе.на власт ?!...Отново ли искате да си го причините ? Бездомници блокирали с месеци Орлов мост, чегъртане, парапети, "отстъпка" от горивата 25ст (при 1.20 по високи цени) парапети, капачки за Леопарди и т.н. Сега по добре ли живеете от както ГЕРБ не са на власт ?