20

Анонимен

преди 1 година

До МнениеИ СЪДИИТЕ СЪЩО, ТЕ ДАВАТ 3-4-5Г ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ И УБИЙСТВО

19

Мнение

преди 1 година

Арестувайте цялата "прокуратура". По голяма измама от това няма в България

18

Чик чок

преди 1 година

Злобния вика на някого "че е злобен". Що бе? Говори си спокойно така, като мен. Нали си голям заплатаджия? Мен ме забраняваха 100 пъти, защото не ви изнася какво казвам, но лак съм си тук. Защо? Защото съм много НЕУК и злобен, нали? А ти трепериш, че ако те забранят няма да можеш да напишеш нищо повече тук. *** нека ти "върви заплатата", шом това ти най-голямата хвалба.

17

Чик чок

преди 1 година

До ПрограмистИ аз како да направя. И моите сметки се пълнят, ама не се хваля като тебе.

16

Чик чок

преди 1 година

До До Чик чокАз колкото неща съм направил/поправил и измислил, ти главата ти не може да го побере. Но нищо де, мисли си , че си най-умния и ти "върви заплатата". Толкова. И продължавай да четеш. Явно не всичк оти понася, ама поне си като всичките българи - дразниш се от истината.

15

Чик чок

преди 1 година

До До Чик чокДуми каот "злобен" употребяват само злобните, защото не могат да кажат неша, които мога да си позволя да каза аз. Нека съм злобен тогава, щом дотолкова ти стига акъла натеб, УКИЯ и НЕзлобния. ХАхах.

14

Чик чок

преди 1 година

До До Чик чокИ кво ме интересува твоята заплата. Аз да се хваля с нея случайно? А щом си на заплата, за пореден път да ти кажа, ти си РОБ! Пък нека си ти "върви". Аз не съм на заплата и не съм роб, затова и си говоря каквото си искам и коментирам както си искам, за разлика от теб, очевидно!

13

Чик чок

преди 1 година

До До Чик чокКато не ми харесваш коментарите, що ги четеш. Напиши нещо по-умно тогава. Ама не можеш, иначе щеше да си го направил. Защо неможеш, то се знае. За кой ли път ще кажа, че истината те дразни, ама това е. Свиквай!

12

До Чик чок

преди 1 година

Не знам какви АйТи-та има в България, но като чета коментарите като твоя ми става ясно, защо сме в такова положение. Просто масово сте неуки, необразовани и злобни до небесата. Както е написал един по-долу, лайте си колкото искате, цъкайте минуси, заплата си ми върви.

11

адсаасд

преди 1 година

До Чик чокВсе едно това не важи за всички сфери. Много си зле.

10

Анонимен

преди 1 година

Това не е работа на полицията. Това са правни отношения. Бизнесмените са също престъпници, защото са на хранилка в дпс или герб. Работата на полицията е да арестува престъпници като Гешев, Борисов, Пеевски, Цацаров, Мавродиев и тяхните опг.

9

Анонимен

преди 1 година

Еййй убава схема, *** га секнаха ...

8

999

преди 1 година

Че това Не е Невъзможно! Въпрос на връзки и Пари!!

7

09

преди 1 година

Казва се откраднали а не реализирали печалба

6

Програмист

преди 1 година

До 1 : кучетата си лаят, заплатата ми си върви

5

Анонимен

преди 1 година

Ето откъде идва статистиката че ИТ специалистите са най-добре платени в България - вярно било.

4

Анонимен

преди 1 година

Поръчваш си скъп телефон от сайт и получаваш телефон с дефекти. Искаш да го върнеш и ти казват, че ще си го вземат, ама ще ти върнат половината от цената му. Такива били условията на сайта им при връщане на разпечатана стока. После същия телефон го пращат на друг и пак същата история с връщането. От един телефон могат много пъти да вземат по половината от цената му, докато мине модата на модела.

3

баба мара

преди 1 година

ето ви още един пример какви бизнесмени са се навъдили в българия от кол и въжеда ги мамят такива като тях и сега се ваикаме защо цените са високи ами нещатаса навързани

2

Анонимен

преди 1 година

Тарамбукистан блести с измами, нисък интелект, кючек, ли за не на задните частни на блатна която ни кара да *** е на турците и сирийците. Каква утопия.

1

Чик чок

преди 1 година

Айдеееее, ИТ-тата намаляха с четирима. Сега разбрахте ли какви ИТ-та има из България? Е такива. После пак ми разправяйте, че сме велика "програмистка" нация. Yeah, right!