126

Анонимен

преди 1 година

Китай не е спрял да търгува с Русия. Достатъчно е да ги снабдяват с микрочипове за високоточните оръжейни системи. Важното е да продължава войната и да намалява населението и всичко да се разрушава. Пенсионните фондове са обрани.

125

Анонимен

преди 1 година

Смел човек е Костадинов!

124

Анонимен

преди 1 година

Това което е казва е вярно, но защо компетентните органи не се заемат да проверят кой се опитва да манипулира изборите.

123

Еереее

преди 1 година

Само Възраждане ще спаси България!

122

Българче

преди 1 година

от над 30 уж демокрация България и Българите живеем в ссср,да се свършва това руско робство

121

ББ

преди 1 година

аз българина заплашен с удари със Сармат,моля САЩ и Свободният Свят да защитят животите ни и тези на децата ни,да не допускат ...нова Украйна и да изпратят флотилия в бг пристанищата да защитят животите и Свободата ни дадени ни от БОГ!!!Народа ми не е нападал никого,само е помагал,политическата ни класа обслужваща путин ни налагат страх с ядрени удари...отчаяно молим Свободният изпратете ни флотилия в пристанищата ни...президента ни е руски агент,медийте са руски,съда и прокуратурата,бизнеса

120

ББ

преди 1 година

дпс-герб изтървават костадинов и ще го отнесат,до края на март доган и рожбата му борисов са в Магнитски,има и по тежки...като 6 Американски Флот!!!Война е...нима очаквате евтините ви мафиотски обслужващи агресор убиващ милиони да мине и да печелите от това???прочетете Историята...невежи!!!

119

Божееее

преди 1 година

руската тв,засрамете се,децата ви ли ще праща костя,3-та СВ и ще оцелеете???какви ги вършите за бога за рублите на путин?САЩ и ЕС задължително трябва да ударят телевизиите в бг,всички те са руски!

118

ББ

преди 1 година

Твърденията му,че някой ще изпраща войскив Украйна са заплаха за Националната сигурност на България!Гешев извади си главата и вкарай руският копой в затвора!или ще лежите заедно в...другиЕС да погледне какви ги вършат руските агенти и да вземат мерки докато нее станало късно!!!САЩ...лош шофьор е костя!!!

117

Анализатор

преди 1 година

Възраждане е дело на ГЕРБ-Красен Кралев и Костадинов се Явяват на кметските избори за Варна-протежета на ГЕРБ са тия от Възраждане-това е

116

Анонимен

преди 1 година

КоССтадинов, точно вие сте по баницата... До сега какво сте направили ми кажи??? Има ли 1 нещо което да сте свъришили за да искате още едно парче?? НАГЛЕЦИ!

115

Анонимен

преди 1 година

въпросният тарикат защитава личните си интереси които са преди всичко финансови.докато мъдрите му фенове го разберат вече ще е много напред с материала а те ще си търсят друг вожд.преди да стане защитник на руските интереси се стискаше да си плати кафето.

114

Батю Зеленския

преди 1 година

Всички,които са против Костадинов да го я,,,дат го,лемия.Слава кокаине у..кро.пите,ци.

113

Анонимен

преди 1 година

"Стана ясно, че България ще изпрати военна част в Украйна." Стана ясно че не сме и няма да изпращаме никого. Коце ще се извиниш ли за глупостите които казваш, или колкото върна субсидията толкова и ще се извиниш?

112

Анонимен

преди 1 година

Русофил такъв. Копейкин ли си, рублов ли си. Изчезни..

111

Анонимен

преди 1 година

Павиан

110

Анонимен

преди 1 година

До Ицо По-добре гласувай с неподкрепям никой.Не ставай част от офсете.

109

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 106 Кое е нормално в мислите на копейката бе другарю?Плещи пълни измислици,които обаче се лесно смилаеми за гладкият мозък на превържиниците му. Обещава абсолютно невъзможни неща.На това му се вика популизъм.В същото време пълни кесията и ви се чуди на акъла.

108

Анонимен

преди 1 година

Константинов защитава българските интереси,а не руските.Само говорите по негов адрес лъжи,защото искате да ни заробите и да ни пратите на сигурна cмъpт в чужда война.

107

Ицо

преди 1 година

На тези избори , ще гласувам за възраждане , въпреки , че не споделям тяхната идеология. Избор нямам , Герб за ваксини , веро и оръжие за украйна .... ми ПП Дб същите *** ,боко кара джипка , киро вдигна цял самальот за него и шантонерката му да ходят по хотели и да барат парапети , а тоя шкембак от дб дето прави кълбета по плажа , бивш гербараст и лапач на субсидии от хамерика за бг и криптоизмамници , просто трябва да си яко *** задагласуваш затях. Или не подкрепям никой , още се двоумя